Funny stuff 2

Μιλάμε για εναλλακτική αρκούδα κάργα.

Strat body , με έναν μεσαίο μαγνήτη, Tele maple μπράτσο. Full Stack με 2 x 4x12   . Ενισχυτή δεν καταλαβαίνω ποιον έχει. Σίγουρα λάμπα. Και χωρίς εφέ. Καρφί στο κεφάλι. Θα δουλεύει φυσικό βάθος.

:)  :) :)  :) :)  :) :)  :) :)  :) :)  :) :)  :)

Στις 30/7/2021 στις 8:10 ΜΜ, billaraskats27 είπε

Καπου διαβασα σε σχολιο κ ειναι τοσο ευστοχο που δε ξερω αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω, πως ετσι ακριβως προπονουνται οι Ελληνες αθλητες για το Τοκυο απο τη στιγμη που τους εχει εντελως γραμμενους η πολιτεια..

Ο Έχω Κάνει τη Δική μου Έρευνα πρέπει να είναι ο επιστήμονας με τις περισσότερες αναφορές σε βιβλιογραφίες μελετών και εργασιών, μετά τον et. al.

5j5xlw.jpg

Για να κάνω κάτι στη ζωή μου πρέπει να απαλλαγώ από αυτή την αναλβητ... αναβλητο... αναλβλητ... ωχ γάμα το. 

Δεδομένου ότι:

Μία συμφωνική ορχήστρα με 120 μουσικούς χρειάζεται 70 λεπτά για παίξει την 9η του Μπετόβεν.

α) Πόσο χρόνο θα χρειαστεί μία ορχήστρα με 60 μουσικούς για να παίξει την ίδια συμφωνία;

β) Πόσο χρόνο θα χρειαστεί η πιο πάνω ορχήστρα για παίξει την ίδια συμφωνία, αλλά χωρίς μαέστρο;

Έχετε 15 λεπτά για να απαντήσετε. Ο χρόνος ξεκινάει από τώρα.  

Δασκάλα: "Να έρθετε ένας-ένας στον πίνακα και να γράψετε τι σας τρομάζει περισσότερο, και μετά θα το συζητήσουμε".

- Κωστάκης: Οι λυκάνθρωποι 

- Ματούλα: Το σκοτάδι

- Αρθούρος: Η ματαιότητα της ύπαρξης και ο αμείλικτος χρόνος που μας οδηγεί στην αναπόφευκτη μετάβαση από την ύπαρξη στην ανυπαρξία.

- Κατερίνα: Ο Αρθούρος

Δασκάλα: "Να έρθετε ένας-ένας στον πίνακα και να γράψετε τι σας τρομάζει περισσότερο, και μετά θα το συζητήσουμε".

- Κωστάκης: Οι λυκάνθρωποι 

- Ματούλα: Το σκοτάδι

- Αρθούρος: Η ματαιότητα της ύπαρξης και ο αμείλικτος χρόνος που μας οδηγεί στην αναπόφευκτη μετάβαση από την ύπαρξη στην ανυπαρξία.

- Κατερίνα: Ο Αρθούρος

Εμένα πάντως με τρομάζει η Κατερίνα.

Εμένα πάντως με τρομάζει η Κατερίνα.

Γιατί βρε Στράτε; Επειδή σκιάχτηκε το οχτάχρονο από τις υπαρξιακές πίπες του μικρού Σοπενχάουερ;

Γιατί βρε Στράτε; Επειδή σκιάχτηκε το οχτάχρονο από τις υπαρξιακές πίπες του μικρού Σοπενχάουερ;

Επειδή την τρομάζει αυτός που λέει την αλήθεια, κι ας μην την καταλαβαίνει αυτή.

Επειδή την τρομάζει αυτός που λέει την αλήθεια, κι ας μην την καταλαβαίνει αυτή.

Ή επειδή την καταλαβαίνει και δεν ψήνεται, παιδάκι του δημοτικού, να αποκτήσει υπαρξιακές αγωνίες.
"Έχω μια ζωή μπροστά μου λέμε. Θα αρχίσω να ανησυχώ μετά τα 50". ?

Ή επειδή την καταλαβαίνει και δεν ψήνεται, παιδάκι του δημοτικού, να αποκτήσει υπαρξιακές αγωνίες.
"Έχω μια ζωή μπροστά μου λέμε. Θα αρχίσω να ανησυχώ μετά τα 50". ?

Αν είναι έτσι, με τρομάζει ακόμη περισσότερο.

Παιδάκι του δημοτικού με τέτοια συνειδητότητα ...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back