Funny stuff 2

Έχω στο γραφείο μου μια αφίσα του duke ellington και προχτές ένα πελάτης με ρώτησε εάν αυτός είναι ο light..
Η κατάντια του ανθρώπινου είδους, να ξέρουν πουθενάδες/τιποτάδες τύπου Light και όχι τον Duke Ellington.?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
FB_IMG_1696279922347.jpg

Πω πω, μια χαρά, θα σκέφτηκε η γυναίκα.

Έφτιαξες και χώρο να παίζουν τα παιδιά και τα σκυλάκια μας.

Μπράβο.

Κοίτα πόσα παιχνίδια τους αγόρασες ...
Αν ήταν λογική γυναίκα, αυτό θα σκεφτόταν και θα τον αγκάλιαζε ευχαριστώντας τον. Αλλά ποιος έχασε την λογική για να την βρουν οι γυναίκες...?

Αν ήταν λογική γυναίκα, αυτό θα σκεφτόταν και θα τον αγκάλιαζε ευχαριστώντας τον.

Και μετά θα έφερνε τα 2 μικρά παιδιά τους και τα τρία σκυλιά τους μέσα στο δωμάτιο, και θα τους έλεγε, "κοιτάξτε παιχνίδια, ορμάτε".

"κοιτάξτε παιχνίδια, ορμάτε".
Αυτά κομμένα!✋ Παιδιά/σκυλιά/γατιά δεν πλησιάζουν synths πιο κοντά από τα 3 μέτρα. Έχω τραυματικές αναμνήσεις από τα ανιψάκια μου πριν αρκετά χρόνια. Ευτυχώς έμεναν Αθήνα και έρχονταν σπάνια.?

Αυτά κομμένα!✋ Παιδιά/σκυλιά/γατιά δεν πλησιάζουν synths πιο κοντά από τα 3 μέτρα. Έχω τραυματικές αναμνήσεις από τα ανιψάκια μου πριν αρκετά χρόνια. Ευτυχώς έμεναν Αθήνα και έρχονταν σπάνια.?
image.png

@vrasidas27 Το αγαπημένο μου, λόγω της απλότητάς του, είναι το "With great power, comes great electricity bill."
Απλος κ περιεκτικος. Νομιζω πως με το 60% των σχολιων του τοποθετει τα πραγματα σε σωστη βαση... παντα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back