Όταν λέμε "για σπίτι" φαντάζομαι ότι μιλάμε για λογικές εντάσεις διαμερίσματος' date='δηλαδή πολύ μικρές.Πόσο δυνατά όμως μπορεί να παίξει ο μικρός tech21;Αρκεί για τζαμάρισμα με έναν ήσυχο drummer; [/quote']
Κοίτα οι ενισχυτές έχουν ενα ποντεσιόμετρο που λέγεται volume όταν το γυρνάς πρός τα αριστερά χαμηλώνει η ένταση & το αντίστροφο γίνεται όταν το γυρνάς προς τα δεξιά :lol:
Χωρίς πλάκα τώρα ΟΛΟΙ οι ενισχυτές κάνουν για το σπιτι (για αυτό άλλωστε εχουν & master volume..) εγω πχ εχω για home use τον ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ισως ενισχυτή που κατασκευάστηκε ποτε,εναν MESA BOOGIE MARK III, χωρίς να έχω κανενα πρόβλημα.
Μια και απο ότι λές θα υπάρχει και ντράμμερ στο διαμέρισμα(!) δεν νομίζω να ενοχλήσει ο ενισχυτής(!) πάντως ο TECH21 είναι μια χαρά,πολύ δυνατός.
Βρες τον ενισχυτή που σου αρέσει & χαμήλωσε το volume όταν θες λιγότερη βαβούρα :wink:
Ποτενσιόμετρο είναι αυτό το κουμπάκι που γυρνάει δεξιά-αριστερά,ε;Και γράφει και πώς-το-είπες-volume;¶κου τι μαθαίνει κανείς στο noiz!
Drummer δεν υπάρχει στο διαμέρισμα,ενοείται!Απλά θέλω να μάθω τι δυνατότητες έχει ο μικρός tech21,από τη στιγμή που θα είναι ο ένας και μοναδικός ενισχυτής μου...
Καλά έκανα και έψαχνα σπίτι με κουφούς γείτονες!Αλλά δεν υπάρχουν γαμώτο!