εξαρταται τι νομιζεις οτι ειναι ptp...με βαση αυτο που λες πολλοι ενισχυτες οι οποιοι νομιζεις οτι ειναι ptp' date='δεν ειναι!αλλα εγω ετσι και αλλιως δεν μιλαω μονο για ptp αλλα και για handwired κτλ... [/quote']
τα εχεις μπερδεψει λιγο....ολοι οι ptp ειναι φτιαγμενοι με το χερι δηλαδη handwired.... :lol: η λεξη handwired σημαινει "καλωδιωμενος με το χερι" & αμα το παρουμε επιλεξει ακομα και οι Pcb ειναι handwired μια και ακομα και σημερα οι κολησεις στις πλακετες γινονται απο ανθρωπους (δηλ. ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ)..
δεν τα εχω μπερδεψει καθολου αλλα οκ τι να καθομαι να γραφω τωρα... :lol:
Superfunk έγραψε:
ισα-ισα και οι Pcb μονταρονται πολυ ευκολα (αλλα και ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ευκολοτερα απο τους ptp
αυτο δεν το λεω εγω αλλα ο SOLDANO στο link που παραθετω και μπορω να πω οτι πριν το διαβασω και το κρινω με βαση τη ΛΟΓΙΚΗ και εγω πιστευα το αντιθετο αλλα τωρα αλλαξα γνωμη μια και εβαλα τη κριση μου να δουλεψει και τη μυθολογια στην ακρη :roll:
λεει λοιπον ο ποιητης:
"In my opinion, however, it is far more cost effective and less labor intensive to use PC technology in a production environment. To you the consumer, this means a better amp for less money. I believe that an amp built with well designed circuit boards is easier to work with, is far more consistent and reliable, and more rugged mechanically than a point to point wired amp. Another advantage is that, since the circuitry is clearly mapped out on the board, PC boards are also quicker and easier to service.
ο ποιητης νικο μου πουλαει ενισχυτες σε πλακετα τι περιμενεις να σου πει; 8O
τελοσπαντων ξεφυγαμε και δεν χρειαζεται να συνεχισουμε αυτην την...νεα διαμαχη... :lol: