free music?

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 5K
fusiongtr είπε:
Σταύρος Freerock, Λάκης Freejazz! Πολύ Free παίζει εδώ! Ρε μπας και τα γράφει όλα ο πιτσιρικάς?;D ;D ;D ;D
Εχουμε φαει φρeeκη γενικα...

Παντως εχει κι αλλο καλο ο πιτσιρικας...

Χωραει στη ντουλαπα..aka vocal booth in Lakis' studio!!!  :P ;D ;D ;D

Xωρις να βγαλει απο μεσα τα ντραμς... ;D

freerock1974 είπε:

Χωραει στη ντουλαπα..aka vocal booth in Lakis' studio!!!  :P ;D ;D ;D

Μην σου πω ότι χωράει να παίζει μπάσσο την ώρα που ο Λάκης παίζει τύμπανα. Όλοι μέσα στην ντουλάπα! ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Μην σου πω ότι χωράει να παίζει μπάσσο την ώρα που ο Λάκης παίζει τύμπανα. Όλοι μέσα στην ντουλάπα! ;D ;D ;D
Αμα βγαλει και 2-3 κοστουμια,μεχρι και βιντεο κλιπ γυριζουμε into the closet... :D

fusiongtr είπε:
Ρε μπας και τα γράφει όλα ο πιτσιρικάς?
Εμ ποιός νομίζεις ότι τα γράφει; :P ;D

Χωραει στη ντουλαπα..aka vocal booth in Lakis' studio!!!  :P ;D ;D ;D

Μην αποκαλύπτεις τα μυστικά και την τεχνογνωσία του Lakis' Studio! ;D ;D ;D

Τώρα το πήρα χαμπάρι.ΤΕΡΑΣΤΙΟ Thread.Εξαιρετικές αναλύσεις-απόψεις από Lakis,Fusion,JJ.Από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα που μπορεί να θίξει κανείς.

Ευχαριστούμε LK ;)

freerock1974 είπε:
Αμα βγαλει και 2-3 κοστουμια,μεχρι και βιντεο κλιπ γυριζουμε into the closet... :D
Το κομμάτι θα έχει τίτλο "That fuckin' closet, close it" ;D ;D ;D

Άσε ρε τα

Vasmar είπε:
Ευχαριστούμε
Να αγοράσεις το cd! :P

Πάτε και τα ακουμπάτε στα "ζουζούνια" ;D

Και ο δικός μου, ζουζούνι είναι ;D ;D ;D

Vasmar είπε:
Τώρα το πήρα χαμπάρι.ΤΕΡΑΣΤΙΟ Thread.Εξαιρετικές αναλύσεις-απόψεις από Lakis,Fusion,JJ.Από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα που μπορεί να θίξει κανείς.

Ευχαριστούμε LK ;)
Λοιπόν "μικρέ" εσύ μου φαίνεται ότι "διαφέρεις" (το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μπορώ να κάνω σε κάποιον). ;)

Μην χάσεις αυτή την "διαφορά" σου!

Ανεπιτήδευτα φορμαλιστικό αριστούργημα  ;) χωρίς πλάκα το καταευχαριστήθηκα!!!! χαοτικά πανέμορφο!! όσον αφορά την τέχνη όμως και τη συζήτηση αυτή... πιστεύω οτι δυστυχώς ή ευτυχώς η παραγωγή τέχνης χρειάζεται ένα βασικό συστατικό: τη συνείδητή συνάρτηση αφορμής και αιτίας παραγωγής του έργου, λιγότερο απο το αποτέλεσμα αυτό εξ αυτό! ... μπερδεύτηκα ακόμα και εγώ τώρα  ???  ;D

blue είπε:
Απίστευτη ιστορία, δεν το έχω πιστέψει ακόμα.

Ανεπιτήδευτα φορμαλιστικό αριστούργημα  ;) χωρίς πλάκα το καταευχαριστήθηκα!!!! χαοτικά πανέμορφο!!
Tελικά Εγώ, Εσύ και o Blue, θα κάναμε καλή παρέα, αλλά φοβάμαι ότι θα μας κοιτούσαν (οι άλλοι) περίεργα ;) ;D ;D

Παρα πολύ ωραίο, δεν μπορούν όλοι οι πιτσιρικάδες να παίξουν έτσι, φαίνεται καθαρά ο μικρός οτι έχει φλέβα , γονίδιο.

Μου θύμισε τον γιό μου που όποτε έβρισκε πιάνο έπαιζε με μανία καπως έτσι!

Δεν νομίζω ο Cecil Taylor να  εκφράζεται καλύτερα απο τον ανηψιό σου!

nasokosm είπε:
   Παρα πολύ ωραίο, δεν μπορούν όλοι οι πιτσιρικάδες να παίξουν έτσι, φαίνεται καθαρά ο μικρός οτι έχει φλέβα , γονίδιο.

Μου θύμισε τον γιό μου που όποτε έβρισκε πιάνο έπαιζε με μανία καπως έτσι!

Δεν νομίζω ο Cecil Taylor να  εκφράζεται καλύτερα απο τον ανηψιό σου!
Καλά φλέβα δεν ξέρω αν έχει, αλλά συνέβη το εξής περιστατικό.

Βρέθηκε σε ένα εστιατόριο που είχε piano, και μαζί του ήταν και η φιλενάδα του (μερικά χρόνια μεγαλύτερη), που κάνει πιάνο.

Έ, κάθετε η μικρή, παίζει με το ένα χέρι μερικές νότες…ό,τι έμαθε το κοριτσάκι στο μάθημα…και μετά έρχεται ο τσόγλανος  :P(που ζήλεψε ;D), κάθεται και αρχίζει να οργώνει (εννοείται με τα δύο χέρια- και εκφραστικός – χαλαρός 8)).

Κάπου εκεί είπα στην αδερφή μου (όταν μου περιέγραψε το σκηνικό), «μην τον πας σε ωδείο, θα τον βάλουν  σε καλούπια και θα το χάσει»!!!  :P ;D

Μην τον πάτε σε ωδείο εκτος και άν το ζητήσει ο ίδιος.

Πήγα τον γιο μου σε ωδείο αφού τον έβλεπα και γω να οργώνει στο πιάνο, πέρασαν γυρω στα έξι πέτρινα χρόνια χωρις να τον πιέζω που δεν είχε σχεδόν καμμία πρόοδο, μονο τα χέρια του ήξερε να βάζει σωστά στο πιάνο, πέρυσι άλαξε δάσκαλο και μπαίνοντας στη εφηβεία έχει κάνει μια φοβερή στροφή παίζει τωρα κομμάτια κλασικά και  ragtime !

Βέβαια  κάθε παιδί ειναι διαφορετικό και έχει τη δική του εξέλιξη.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back