- Πόντοι
- 1,788
Ο ανιψιός μου είναι 6 χρονών.
Σήμερα ήρθε από το studio.
Με ζάλισε.
Να παίξω drums; Να παίξω πιάνο;
Σημειωτέον ΔΕΝ έχει καμία σχέση με τη μουσική, εννοώ ότι δεν παρακολουθεί μαθήματα σε κάποιο όργανο, το έβλεπε σαν παιχνίδι δηλαδή και το ζητούσε.
Για να μην με ζαλίζει, τον βάζω να παίξει drums (φυσικά).
Μετά, piano.
Και εκεί που περίμενα να με ζαλίσει, παθαίνω μια πλάκα!
Σαν να ακούω free jazz αλά Roland Kirk ένα πράμα! ;D ;D
Τον ηχογραφώ. (Τύμπανα, μέσω yamaha dd, πιάνο και bass μέσω midi keyboard) .
Δεν επεμβαίνω πουθενά, ούτε καν σε εντάσεις, μηδενικό editing.
Που θέλω να καταλήξω. Όταν ο οιοσδήποτε ΔΕΝ κινείται μέσα σε φόρμες και μοτίβα, και αφεθεί ελεύθερος, ιδίως στα παιδιά που δεν έχουν αγκυλώσεις το βλέπεις αυτό, και αυτό το παρατηρείς κυρίως στη ζωγραφική τους, μπορεί να κάνει ωραία πράματα.
Το αποτέλεσμα της ηχογράφησης μου άρεσε πολύ.
Σημείωση , δεν είμαι κανένας χαζό θείος που να πιστεύει ότι το ανίψι του είναι κάποιο ταλέντο. Απλά παρατήρησα αυτό που ανέφερα παραπάνω, ότι όταν δουλεύουμε έξω από φόρμες και κλισέ και είμαστε ελεύθεροι ίσως να κάνουμε καλλίτερη τέχνη.
Εσείς τι λέτε;
192_Free.mp3
Σήμερα ήρθε από το studio.
Με ζάλισε.
Να παίξω drums; Να παίξω πιάνο;
Σημειωτέον ΔΕΝ έχει καμία σχέση με τη μουσική, εννοώ ότι δεν παρακολουθεί μαθήματα σε κάποιο όργανο, το έβλεπε σαν παιχνίδι δηλαδή και το ζητούσε.
Για να μην με ζαλίζει, τον βάζω να παίξει drums (φυσικά).
Μετά, piano.
Και εκεί που περίμενα να με ζαλίσει, παθαίνω μια πλάκα!
Σαν να ακούω free jazz αλά Roland Kirk ένα πράμα! ;D ;D
Τον ηχογραφώ. (Τύμπανα, μέσω yamaha dd, πιάνο και bass μέσω midi keyboard) .
Δεν επεμβαίνω πουθενά, ούτε καν σε εντάσεις, μηδενικό editing.
Που θέλω να καταλήξω. Όταν ο οιοσδήποτε ΔΕΝ κινείται μέσα σε φόρμες και μοτίβα, και αφεθεί ελεύθερος, ιδίως στα παιδιά που δεν έχουν αγκυλώσεις το βλέπεις αυτό, και αυτό το παρατηρείς κυρίως στη ζωγραφική τους, μπορεί να κάνει ωραία πράματα.
Το αποτέλεσμα της ηχογράφησης μου άρεσε πολύ.
Σημείωση , δεν είμαι κανένας χαζό θείος που να πιστεύει ότι το ανίψι του είναι κάποιο ταλέντο. Απλά παρατήρησα αυτό που ανέφερα παραπάνω, ότι όταν δουλεύουμε έξω από φόρμες και κλισέ και είμαστε ελεύθεροι ίσως να κάνουμε καλλίτερη τέχνη.
Εσείς τι λέτε;
192_Free.mp3