- Πόντοι
- 18
Τί θα γινόταν αν παίρναμε όλοι τα πλήκτρα μας και τα στήναμε σε έναν χώρο και τα συνδέαμε με Midi patch bays, κονσόλες κ.λ.π. και τα φτιάχναμε ένα στούντιο?
...θα έπεφταν οι ασφάλειες του ρεύματος... ;Daxtarmas είπε:Τί θα γινόταν αν παίρναμε όλοι τα πλήκτρα μας και τα στήναμε σε έναν χώρο και τα συνδέαμε με Midi patch bays, κονσόλες κ.λ.π. και τα φτιάχναμε ένα στούντιο?
Θα σας έβαζα ιό και θα παίζανε αποκλειστικά όλα τα synth σκυλοφωνές από Triton σε Αράβικη κλίμακα!axtarmas είπε:Τί θα γινόταν αν παίρναμε όλοι τα πλήκτρα μας και τα στήναμε σε έναν χώρο και τα συνδέαμε με Midi patch bays, κονσόλες κ.λ.π. και τα φτιάχναμε ένα στούντιο?
Ε δεν κυκλοφορουν και πολλά απο δαύτο ;D Μια μπακατέλα πούλησε η ΥΑΜΑΗΑ στην Ελλαδα και από τοτε την ξεφορτώνεστε ο ένας στον αλλον ;DCostas Siachamis είπε:To δικό σου είναι. Με τον αριθμό 2.
;D
E οχι και μια. Δυο πουλησε, και τις δυο τις αγορασα εγω. 8) Αν και δεν ξερω αν τα δικα μου ΜΟ6 πιανονται στο μετρημα γιατι τα αγορασα απο το Music Store της Γερμανιας.neeq είπε:Ε δεν κυκλοφορουν και πολλά απο δαύτο ;D Μια μπακατέλα πούλησε η ΥΑΜΑΗΑ στην Ελλαδα και από τοτε την ξεφορτώνεστε ο ένας στον αλλον ;D
Θα βρει την πορτα μου κλειστη. Το MOXF μου το ξεκαθαρισε: "ή αυτο ή εγω". ;Dneeq είπε:Επιστρεφει σιγα σιγα πίσω.
Οχι ρε man τι να το κανω εχω motif es και cs6x τι να το κανω το mo?Waterfall-K είπε:Ελα Bill, πες μας τωρα οτι εσυ αγορασες το ΜΟ6 Νο1 για να πηδηξουμε ολοι μαζι απο τον 5ο... ;D
Θέλει και ρώτημα; Το cs6x φυσικά. Είναι άλλης κλάσης μηχάνημα, πραγματικό θηρίο, όχι ένα ακόμα ROMpler.axtarmas είπε:ε λοιπόν, έρχεται η θεία σας από το Σικάγο και σας δίνει 2 επιλογές "ή το yamaha cs6x ή το yamaha mo6", ποιό διαλέγετε από τα 2; ;D
+1000cyclops είπε:"Ένα ακόμα ROMpler" ένα μηχάνημα που παίρνει επεκτάσεις με εναλλακτικές μεθόδους σύνθεσης (analog modeling, physical modeling, fm κλπ). Οκ, έγινε... :![]()