- Πόντοι
- 1
Φανταζεσαι τα Nord's ετσι ντυμενα με αυτοκολητα φιλε Korgious??
;D χ-αχ-α-χ-αχ!! αποβολη,κοκκινη καρτα με την μια!!!!
PP

Πωωωωω, τι του είπες τώρα ;D ;D ;DAUDIOPHONIC είπε:Φανταζεσαι τα Nord's ετσι ντυμενα με αυτοκολητα φιλε Korgious??![]()
;D χ-αχ-α-χ-αχ!! αποβολη,κοκκινη καρτα με την μια!!!!
PP
Με αντιλαμβάνεστε! Δεν θέλω καν να το φανταστώ. Κοκκινιά και Άγιος Ο ΘΕΌς!Μανώλης Χναράκης είπε:Πωωωωω, τι του είπες τώρα ;D ;D ;D
Για το κόστος θα σου απαντήσει. Αλλά δεν πιστεύω ότι είναι βαμμένο το όργανο αλλά η αυτοκόλλητη ταινία.Έρχεται και φθηνότερα και αν δεν του αρέσει και το βαρεθεί την βγάζει.axtarmas είπε:sinoninos πόσο κόστισε αυτό το βάψιμο του Μ3 και πού απευθύνθηκες για να το βάψεις, παρακαλώ πολύ ? ???
Γνωστης ο Κωστας βλεπω .Ωραιος .Korgious είπε:Για το κόστος θα σου απαντήσει. Αλλά δεν πιστεύω ότι είναι βαμμένο το όργανο αλλά η αυτοκόλλητη ταινία.Έρχεται και φθηνότερα και αν δεν του αρέσει και το βαρεθεί την βγάζει.
Τριπλάσιο κόστος έχει το να βγάλεις τα πλαίσια και να τα βάψεις σε ανάλογα μηχανήματα διαφορετικά από εκτυπωτές ευρέου φάσματος (βλέπε εταιρίες με cnc και μεταξοτυπίες).
O Marathon γνωρίζει πολλά περισσότερα. Μάλλον απουσιάζει. ΄Εχουμε ξεφύγει από το θέμα εδώ και πολλές σελίδες.pericles είπε:Γνωστης ο Κωστας βλεπω .Ωραιος .
To "γυφτιες" ηταν για τα αμαξι της φωτο που ποσταρα, το ειπα απ'την αρχη οτι "μου αρεσει το M3 οπως φαινεται στην φωτο".sinoninos είπε:...τωρα να απαντησω στις γυφτιεςςςςς που λενε μερικοι φιλοι εδω μεσα....
Δεν μου αρεσουν ομως τα Nords που ειναι κοκκινα. Γι αυτο σκεφτηκα να προτεινω μερικες αλλαγες στους φιλους μας τους Σουηδους γιατι νομιζω οτι το εχουν παρακανει με το συγκεκριμενο χρωμα >Με αντιλαμβάνεστε! Δεν θέλω καν να το φανταστώ. Κοκκινιά και Άγιος Ο ΘΕΌς!
Ταγμένος...συγχωράτε με. ;D
Αν εχεις μερακι δεν χρειαζετε να περιμενεις καμια εταιρια KORGIUS ;D εγω ετσι σε εμαθα ετσι θα σε λεω.διαφορετικα να πας στον δημο σου να αλαξης και το ονομα σουNordius είπε:Δεν είναι κι άσχημα. Αν μπορούσες να παραγγείλεις χρώμα πλαισίου, θα ήταν κάτι το νέο για την αγορα των πλήκτρων.Και όχι μόνο για την Nord αλλά για κάθε εταιρία και για κάθε γούστο.