- Πόντοι
- 223
Είναι δυνατόν σε μουσικό forum, στην κατηγορία των κιθαρών να μην υπάρχει ένα νήμα αφιερωμένο στις κιθάρες μας; Ακουστικές, ηλεκτρικές, νέες, παλιές, ακριβές, φθηνές, πρόσφατες, που κάποτε είχατε / πουλήσατε / δώσατε / καταστρέψατε, ΌΛΕΣ τελοσπάντων είναι καλοδεχούμενες. Αν θέλετε να γράψετε και λίγα λόγια για αυτές, την ιστορία σας μαζί της, ακόμα καλύτερα. Κάνω την αρχή και περιμένω τις δικές σας!
Gibson Les Paul Studio (Vintage Mahogany / Worn Brown) 12/2008:
Την αγόρασα το 2009, σε μία από τις πιο καλές και πιο σημαδιακές χρονιές της ζωής μου, όπου (ανάμεσα σε άλλα) γεννήθηκαν και οι γιοι μου. Το μόνο που έχει μείνει πάνω της εργοστασιακό είναι τα... ξύλα, τα tuners, το nut & το truss-rod cover. Είναι η Νο. 1 μου, και με τους μαγνήτες που φορά παίζει μεν τα πάντα (εγώ... όχι) αλλά αισθάνεται ιδιαίτερα άνετα σε οτιδήποτε από blues rock / hard rock / classic metal. Σαν εμένα δηλαδή! ;D
Θα ακολουθήσουν και οι άλλες!
Gibson Les Paul Studio (Vintage Mahogany / Worn Brown) 12/2008:
![85qFSaD.jpg](http://i.imgur.com/85qFSaD.jpg)
Την αγόρασα το 2009, σε μία από τις πιο καλές και πιο σημαδιακές χρονιές της ζωής μου, όπου (ανάμεσα σε άλλα) γεννήθηκαν και οι γιοι μου. Το μόνο που έχει μείνει πάνω της εργοστασιακό είναι τα... ξύλα, τα tuners, το nut & το truss-rod cover. Είναι η Νο. 1 μου, και με τους μαγνήτες που φορά παίζει μεν τα πάντα (εγώ... όχι) αλλά αισθάνεται ιδιαίτερα άνετα σε οτιδήποτε από blues rock / hard rock / classic metal. Σαν εμένα δηλαδή! ;D
Θα ακολουθήσουν και οι άλλες!