Φορητό/ατομικό μίνι PA μόνο για ομιλία;

Εδω μεσα μπαινουμε να κερδισει ο καθενας απο εμας απο την εμπειρια του αλλου.

Αυτη ειναι και η αξια ενος forum.

Στην μουσικη, εχω ελαχιστη και ερασιτεχνικη εμπειρια, οποτε δεν εχω μεγαλο λογο, εως καθολου.

Στην εκπαιδευση εκτος της προσωπικης μου εμπειριας σε δυσκολο και απαιτητικο εργασιακο περιβαλλον (ιδιωτικο σχολειο) επι 20ετιας, εχω και μεγαλο παιδαγωγικο περιγυρο, κοινως εχω γνωρισει καθε καρυδιας καρυδι εκπαιδευτικο.

Βεβαιως λεω την γνωμη μου, κανεις δεν ειναι αλανθαστος, μπορει να κανω και λαθος.

Δεν εχω καμια προθεση να θιξω κανεναν, αν το εκανα καταλαθος, ζητω συγνωμη, αν θες την αποψη μου για αυτο που ποσταρες, ειναι αυτα που ειπα παραπανω.

Η ησυχια απο τα παιδια ειναι κατι που κατακταται απο τον εκπαιδευτικο με την συνολικη προσωπικοτητα του και συμπεριφορα, οπως πολυ σωστα ειπωθηκε πριν.

Κανενα τεχνικο μεσο δεν μπορει να σε βοηθησει.

Δεν εχει καμια σχεση η την αυξηση της εντασης της φωνης του εκπαιδευτικου σε συνεχομενη βαση, με την επιβολη ησυχιας. Εχω γνωρισει συναδερφους που ο συνεχης τους αγωνας να φωναζουν πιο πολυ απο τα παιδια για να επιβληθουν, τους εχει στειλε σε ολες τις ειδικοτητες γιατρων....

Επισης εκπαιδευτικος που θα εμφανισει μικροφωνο μεσα σε ταξη, αυτοματως να ξερεις οτι την εχασε την ταξη. Ειδικα σε γυμνασιο-λυκειο. Χωρια η καζουρα απο τα παιδια. Αυτη τουλαχιστον ειναι η γνωμη μου.

Τωρα αν καποιος σε μια ησυχη ταξη, απλα χρειαζεσαι μικροφωνο για να κανει συντηρηση φωνης, λαθος επαγγελμα κανει.

Ολα αυτα φιλικα και παντα σε προσπαθεια να βοηθησω και σε καμια περιπτωση να θιξω κανεναν. ;)

neokosmi είπε:
Επισης εκπαιδευτικος που θα εμφανισει μικροφωνο μεσα σε ταξη, αυτοματως να ξερεις οτι την εχασε την ταξη.
Χωρίς να υπερασπίζομαι την επιλογή της χρήσης μικροφώνου, πιστεύεις πως ως αυτή τη στιγμή την "έχει" την τάξη;

Ρητορική η ερώτηση.  ;)

gdevelek είπε:
Χωρίς να υπερασπίζομαι την επιλογή της χρήσης μικροφώνου, πιστεύεις πως ως αυτή τη στιγμή την "έχει" την τάξη;

Ρητορική η ερώτηση.  ;)
Δε το γνωριζω (μπορω να υποθεσω στο μυαλο μου).

Παντως αν την εχει, θα την χασει και αν δε την εχει, δε θα την κερδισει. ;)

Με το ΡΑ δεν προσπαθεί να κερδίσει την τάξη αλλά να μη χάσει τη φωνή της.

Η γυναίκα έχει φτάσει στο αμήν κι εμείς της κάνουμε κήρυγμα πίσω από το πληκτρολόγιο.

Λες να μην ξέρει πόσο ανορθόδοξο είναι αυτό που σκέφτεται να κάνει;

Εγω λεω οτι ουτε με το PA θα κερδισει τη φωνη της.

Πολυ το κουρασαμε παντως.

I rest my case.

Ευχομαι καλη επιτυχια στο εγχειρημα.

Ε ρε πώς θα το θελα να μουν πάλι μαθητής και να χα τη συγκεκριμένη καθηγήτρια.. Η ώρα του παιδιού!! :D

Μικροφωνική δε χρησιμοποιούν ούτε σε αμφιθέατρα σχολών που λόγω αριθμού φοιτητών γίνεται το χάος! Θα χρησιμοποιήσει η καθηγήτρια σχολείου?

Το γιατί η ιδέα της μικροφωνικής είναι καταδικασμένη σε αποτυχία, συνοψίζεται στα εξής που ήδη ειπώθηκαν:

- Τα παιδιά δε θα έχουν δει πιο γελοίο θέαμα στη ζωή τους.. Και σίγουρα θα είναι αφορμή για τρελή καζούρα στην καθηγήτρια.. "Το καινούριο του Βολάνη ρίχτε" και τέτοια...

- Μαζί με την ένταση της φωνής της καθηγήτριας θα αυξηθεί και η ένταση της φωνής των παιδιών. Αυτόματα.

- Ο αχταρμάς ήχων -και κυρίως η φωνή της καθηγήτριας- θα ακούγονται και στις άλλες τάξεις.. Μαζί με τα παιδιά, θα έχει να αντιμετωπίσει και τους/τις συναδέλφους...

Η λύση κατά τη γνώμη μου είναι να φέρει στα πρώτα θρανεία τους μαθητές που ενδιαφέρονται για το μάθημα (αλήθεια, τι διδάσκει?) και στα πίσω να αφήσει τους φασαριόζους.. Αν ακόμα ενοχλούν, να τους στέλνει έξω, καλύτερα χωρίς απουσία.. Αυτά βέβαια πριν φέρει μικρόφωνο στην τάξη, μετά κανείς δε θα θέλει να χάσει τέτοιο μάθημα! ;D

Άντε να τα ξαναπώ μια τελευταία φορά, μιας και πολλοί δε διαβάζουν καν ολόκληρα τα posts, απλώς απαντάνε με "χιούμορ" αλλά χωρίς διάθεση για βοήθεια για να ανεβάζουν το μετρητή μηνυμάτων στα αριστερά.

ΔΕ θέλει να καλύπτει τις φωνές των παιδιών, ΔΕ θα βάλει ολόκληρη μικροφωνική κι έτσι ΔΕ θα ενοχλείται κανείς εξωταξικός, ΔΕΝ είναι ούτε μπορεί να γίνει γελοία, ΔΕΝ αγωνίζεται να κερδίσει/να μη χάσει μαθητές. Απλώς θα μιλάει λίγο πιο ξεκούραστα λόγω της πολύ μικρής ενισχυσούλας που θα της προσφέρει το ΠΟΛΥ μικρό κ φορητό συστηματάκι πχ της Beringher  με τα €88. Οι υπόλοιποι ανορθόγραφοι καθηγηταράδες χιουμορίστες παρακαλούνται να μη συνεχίσουν να διευρύνουν την off-topic ζημιά, έχω πάρει την απάντηση που ήθελα απ'την αρχή.

Γίνομαι δηκτικός γιατί κάποια posts ξεκίνησαν να δαγκώνουν πρώτα και μάλιστα εντελώς απρόκλητα.

Akeraio είπε:
Άντε να τα ξαναπώ μια τελευταία φορά, μιας και πολλοί δε διαβάζουν καν ολόκληρα τα posts, απλώς απαντάνε με "χιούμορ" αλλά χωρίς διάθεση για βοήθεια για να ανεβάζουν το μετρητή μηνυμάτων στα αριστερά.

ΔΕ θέλει να καλύπτει τις φωνές των παιδιών, ΔΕ θα βάλει ολόκληρη μικροφωνική κι έτσι ΔΕ θα ενοχλείται κανείς εξωταξικός, ΔΕΝ είναι ούτε μπορεί να γίνει γελοία, ΔΕΝ αγωνίζεται να κερδίσει/να μη χάσει μαθητές. Απλώς θα μιλάει λίγο πιο ξεκούραστα λόγω της πολύ μικρής ενισχυσούλας που θα της προσφέρει το ΠΟΛΥ μικρό κ φορητό συστηματάκι πχ της Beringher  με τα €88. Οι υπόλοιποι ανορθόγραφοι καθηγηταράδες χιουμορίστες παρακαλούνται να μη συνεχίσουν να διευρύνουν την off-topic ζημιά, έχω πάρει την απάντηση που ήθελα απ'την αρχή.

Γίνομαι δηκτικός γιατί κάποια posts ξεκίνησαν να δαγκώνουν πρώτα και μάλιστα εντελώς απρόκλητα.
Άκου αγαπητέ για να τελειώνουμε.

Η φίλη σου/γνωστή σου είναι δασκάλα παιδιών.

Αν δεν έχει την προσωπικότητα ή τις φυσικές ικανότητες να πληροί τις μίνιμουμ προϋποθέσεις για να ασκεί τα καθήκοντά της, κακώς συνεχίζει και είναι στη θέση της.

Νομίζω ότι η υπηρεσία μπορεί να την αποσπάσει σε άλλη θέση και να αναλάβει κάποιος/κάποια που μπορεί και θέλει.

Και τα παραπάνω στα λέω, χωρίς κανένα ίχνος χιούμορ, ως πελάτης/εργοδότης (γονιός) και όχι ως συνάδελφος καθηγητής ή φιλαράκος μουσικός ή σύμβουλος ηχητικών εγκαταστάσεων.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έγινες απολύτως κατανοητός αλλά δε βλέπω πού κολλάει το post σου. Ποιός σου είπε για έλλειψη ικανοτήτων ("φυσικών" κιόλας), ανάγκη για απόσπαση και θέματα προσωπικότητας; Από πού συμπεραίνεις ότι έχει τέτοια προβλήματα; Δεν προκύπτει από πουθενά τίποτα τέτοιο! Είσαι off-topic φίλε εργοδότη/γονιέ, δε ζήτησα τη γνώμη σου. Από φιλαράκο-μουσικό ή σύμβουλο ηχητικών εγκαταστάσεων τη ζήτησα. Βεβαίως δεν έχω την απαίτηση να μη συμμετάσχεις στη συζήτηση, αλλά όταν λες άσχετα νομίζω ότι νομιμοποιούμαι να το επισημάνω. Όσο για το "κανένα ίχνος χιούμορ" που ανέφερες, συμφωνώ απολύτως, το έθιξα κι εγώ νωρίτερα.

ba_ey01.jpg

-Λοιπον παιδακια σημερα θα μιλησουμε για τον Θεοδωρο Κολοκοτρωνη...

-Νικολακη σταματα να κοιτας τα βυζια μου και βαλε μου λιγο reverb ακομα..

;D  

Ρε μαμωτο ολα σε λαθος εποχη τα εκανα,ακομα και τη φοιτηση στο Σχολειο... ;D

Εμεις ειχαμε ενα κανιβαλλο καθηγητη που μας εσπαγε χαρακες απο βακελιτη στα χερια οταν καναμε φασαρια και γενηκαμε ανθρωποι... ;D.Που να βγαλεις κιχ στην ταξη..

Τωρα τα κακομαθημενα θελουν τη μιση Electro Voice στην ταξη για να μαθουν την αλφαβητα... ;D

Για να είμαι δίκαιος απέναντι στον audiokostas (κι ας μου επιτίθεται αναίτια), διαβάζοντας τα post συνειδητοποίησα ότι αυτό με τη ντουντούκα είναι όντως χιουμοριστικό και δε δείχνει κακοπροαίρετο σε καμμία περίπτωση. Μετά τσαντίστηκε όμως! Ζητώ συγνώμη από οποιονδήποτε μπορεί να έθιξα, έγινε γιατί θίχτηκα κ εγώ. SF: Θέλω ασύρματο μικρόφωνο γιατί αν έχει κανα sm58 ο Νικολάκης θα κάνει κι άλλους συνειρμούς.

Akeraio είπε:
Θέλω ασύρματο μικρόφωνο
Έτσι από περιέργεια...ποιός θα πληρώσει για την όλη εγκατάσταση? Το Υπουργείο Παιδείας? ;) ;D

Akeraio είπε:
Ποιός σου είπε για έλλειψη ικανοτήτων ("φυσικών" κιόλας), ανάγκη για απόσπαση και θέματα προσωπικότητας;
Εσύ. Όταν δεν μπορεί να κάνει όχι απλώς το αυτονόητο αλλά και από την πλευρά μου το δικαιωματικά απαιτητό.

Στην τελική, άσχετα αν είναι αρεστό, για μένα αυτό που μετράει είναι αν το παιδί μου λαμβάνει αυτά που είναι υποχρεωμένο το σχολείο -είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό - να του δίνει μέσω των λειτουργών του.

Αν η κοπελιά δεν μπορεί να επιβληθεί στα παιδιά είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσει η ίδια. Με τη βοήθεια διευθυντή / γονέων αλλά πρώτα από την ίδια.

Άν δεν μπορεί να μιλήσει σε νορμάλ επίπεδα, μπορεί (και πρέπει) να απευθυνθεί σε ειδικούς για ασκήσεις φωνητικής ορθοφωνίας ή λογοθεραπείας.

Όμως αγαπητέ από την στιγμή που απευθύνεσαι σε ανοιχτό forum (το οποίο λοιδωρείς και μέμφεσαι εν παραλλήλω) να είσαι έτοιμος για οιαδήποτε κόσμια γνώμη.

Αν σε ενοχλεί το χιούμορ, πάλι, μάλλον απευθύνθηκες σε λάθος φόρουμ.

Σου εξήγησαν τις επιφυλάξεις τους άνθρωποι με πολυετή πείρα στον αντίστοιχο χώρο και καλό θα ήταν να τους ακούσει(ς).

Αν δεν αντιλαμβάνεσαι το αστείο της υπόθεσης (αλλά και υποτιμητικό για την ίδια) να χρειάζεται ΡΑ για να διδάξει μία τάξη παιδιών και δεν θες να ακούσεις κάτι παραπάνω, πάρε το Behringer, δώστο στη κοπέλα (μεγειά της και να δούμε πόσο και αν θα το χρησιμοποιήσει) και άσε μας να εκφραζόμαστε κατά το δοκούν (στα πλαίσια των κανονισμών).

διαβάζοντας τα post συνειδητοποίησα ότι αυτό με τη ντουντούκα είναι όντως χιουμοριστικό και δε δείχνει κακοπροαίρετο σε καμμία περίπτωση.
Είδες λοιπόν ότι εσύ δεν διαβάζεις τα post ?  ;)

Καλή τύχη.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
marathon είπε:
Έτσι από περιέργεια...ποιός θα πληρώσει για την όλη εγκατάσταση? Το Υπουργείο Παιδείας? ;) ;D
To όλο θέμα μου θύμισε αυτό που βίωσα όταν καθιερώθηκε η «ψηφιακή καταγραφή,  αποθήκευση και διάθεση πρακτικών συνεδριάσεων των Πολυμελών Πρωτοδικείων της χώρας».

Pure Fun ;D ;D ;D ;D , να βλέπεις την επί 20+ χρόνια «συμπεθερά» γραμματέα της έδρα σε ρόλο Butch Vig (με ακουστικά)…. ;D ;D ;D ;D και τον /την πρόεδρο να «υποδεικνύει»: «στο μικρόφωνο παρακαλώ».

Αλλά εκεί πλέρωνε το υπουργείο Δικαιοσύνης….και έχομεν  AKG…αμ πώς.  ;D ;D ;D ;D

Αλλά εκεί πλέρωνε το υπουργείο Δικαιοσύνης….και έχομεν  AKG…αμ πώς.    
Καλα και ο Τσαουσεσκου με Sennheiser md 441 μιλαγε  & η χωρα δεν ειχε λεφτα ουτε για σαπουνι.... ;D  

ceausescu.jpg

Superfunk είπε:
Καλα και ο Τσαουσεσκου με Sennheiser md 441 μιλαγε  & η χωρα δεν ειχε λεφτα ουτε για σαπουνι.... ;D  
;D ;D ;D

Έλα ρε συ, δεν στοίχισε πολύ το έργο..

Κωδικός Έργου 299867

Αρ. Πρωτοκόλλου Υποβολής 7403

Ημ/νία Υποβολής 23/08/2010

ΔικαιούχοςΥ ΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Φορέας Πρότασης ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Αρχικός Προϋπολογισμός 11.337.007,8 €

Χρηματοδότηση ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ)

LK είπε:
To όλο θέμα μου θύμισε αυτό που βίωσα όταν καθιερώθηκε η «ψηφιακή καταγραφή,  αποθήκευση και διάθεση πρακτικών συνεδριάσεων των Πολυμελών Πρωτοδικείων της χώρας».
Ξάδελφός μου δικηγόρος μου έλεγε πριν περίπου 8 χρόνια (όταν του το συζήτησα) πως κάτι τέτοιοι ήταν αδιανόητο για τα ελληνικά δικαστήρια, χαίρομαι λοιπόν πολύ που καθιερώθηκε.

οφφ τόπικ αλλά εσύ φταις!  ;D

Αγαπητέ audiokostas,

Επιμένω ότι από πουθενά δεν προκύπτει θέμα δυσκολίας να επιβληθεί, ανικανότητάς της ή κάποιας άλλης ανεπάρκειας- εγώ δεν είπα τέτοιο πράγμα. Μάλλον θεωρείς ανεπάρκεια το ότι θέλει να μην κουράζει τις φωνητικές χορδές της; Αν ναι, τουλάχιστον κατάλαβα τί εννοείς (αν και διαφωνώ).

Κατά τη γνώμη μου έχεις άδικο σε όσα λες, αλλά ειλικρινά δε θέλω να γίνομαι κακός και παραπονιάρης, στο κάτω-κάτω την απάντηση που ήθελα την πήρα από το forum (το οποίο το σέβομαι και ποτέ δε λοιδόρησα, μη με αδικείς). Διαφωνούμε κάθετα αλλά δεν πειράζει και πολύ! Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου στη συζήτηση κι ελπίζω να συνεχίσουμε να τα λέμε έστω και διαφωνώντας όπως τώρα.

Σέβομαι το forum απολύτως, θεωρώ ότι ουδέποτε το λοιδόρησα, ουδέποτε το "εμέμφθην", αντιθέτως το ευχαριστώ για τη φιλοξενία (και την ανοχή βέβαια).

Α, απ' την τσέπη της θα είναι!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back