Φορητό/ατομικό μίνι PA μόνο για ομιλία;

Superfunk είπε:
Ρε συ 12 εκ ευρω δεν κανουν ουτε τα Abbey Road Studios.... ;D (με το κτιριο μαζι....)
Ναι αλλά αν ήταν λιγότερα, μπορεί να τράβαγαν και καμιά απεργία/στάση/επίσχεση/ψυχανέσμισμα επ' αορίστω οπότε, συνυπολογιζομένων των χαμένων ωρών εργασίας και διαφυγόντων κερδών από τις εκδικαζόμενες υποθέσεις, στα ίδια και παραπάνω θα ερχόμασταν. Και από την τσέπη μας και όχι των κουτόφραγκων.

Άρα χάρη μας κάνανε. Αχάριστοι. Τίποτα δεν εκτιμάτε.

Superfunk είπε:
Ρε συ 12 εκ ευρω δεν κανουν ουτε τα Abbey Road Studios.... ;D (με το κτιριο μαζι....)
Δεν έχεις ακούσει "ήχο" από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κοζάνης ΦΙΛΩΣ , γι' αυτό το λες αυτό. :P ;D ;D ;D

Akeraio είπε:
ΠΟΛΥ μικρό κ φορητό συστηματάκι πχ της Beringher  με τα €88.α.
Μαλον κατι δεν ειδες καλα http://www.thomann.de/gr/behringer_epa_150.htm

266€

και μας μενει η τιμη για το ασυρματο μικροφωνο για να δουμε το συνολο

Και αυτη την ερωτηση δεν την κανω για να ανεβασω τον μετρητη (350 μηνυματα σε 4 χρονια δεν τα λες και πολλα). Απλα ετσι απο περιεργια γιατι απ οτι φαινεται ουτε εσυ δεν διαβαζεις καλα τα ποστ, αλλα ουτε αυτοι που θελουν να σε βοηθησουν δινουν ολοκληρωμενες απαντησεις.

κατσε να βαλω και ενα τετοιο ;) :) :D

Akeraio είπε:
Οι υπόλοιποι ανορθόγραφοι καθηγηταράδες χιουμορίστες.................
δαιν ποισταιβο να λαισ αιμαινα?

;D ;D ;D ;D ;D ;)

Πάντως σοβαρά τώρα, αν το αποφασίσει, πρέπει να της πεις να μην πάρει ούτε μικρόφωνο χειρός, αλλά ούτε χειλόφωνο, αλλά μικρόφωνο πέτου. Είναι πιο διακριτικο.

Εγώ φορούσα μια χρονιά ένα μικρόφωνο πέτου, συνδεδεμένο με μία ειδική ασύρματη συσκευή, για ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες που δεν άκουγε και για να ακούει, είχε ειδική εμφύτευση στο ακουστικό μέρος του εγκεφάλου του που συνδεόταν με το εν λόγω μικρόφωνο.

Μπορεί να συνδυάσει ένα απλό μικρόφωνο πέτου, εκτός από μικρό PA και με μερικούς μικρούς ακουστικούς ενισχυτές  που έχουν mic in.

Επίσης νομίζω έχει και αρκετά σχετικά φτηνά ενεργά ηχεία που έχουν mic in.

Ελπίζω να βοήθησα.

Επίσης, επί του πρακτικού, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα φορητά συστηματάκια που χρησιμοποιούν οι ξεναγοί.

RayDTutto είπε:
Επίσης, επί του πρακτικού, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα φορητά συστηματάκια που χρησιμοποιούν οι ξεναγοί.
Με ενα Ζμπαρο 2 τρυγονια δηλ....το πρωϊ θα κανει την καθηγητρια και μετα τα απογευματα και τα Σ/Κ θα στηνεται στην Ακροπολη και θα βγαζει κανα μεροκαματο της προκοπης (γιατι με τα 300 ευρω το μηνα που θα παιρνουν σε λιγο οι δασκαλοι δεν την βλεπω να τη βγαζει καθαρη....)

Ωραια πραματα και πρακτικα... ;D

Δεν έχω να προσθέσω κάτι στο τόπικ, παρα μόνο ότι

1) Don t shoot the messenger

2) Τόσο γέλιο είχα να ρίξω χρόνια, πραγματικά άλλο επίπεδο η συζήτηση. Και το λέω καλοπροαίρεται ε Akeraio :)

Πάντως ένα μικρό hint, όπως για κάθε τάξη, υπήρχαν καθηγητές που τους είχαμε και καθηγητές που μας είχαν. Κανα δυό πρέπει να τους στείλαμε σε ψυχίατρο. Αλλά υπήρχε ένας καθηγητης που εφάρμοζε την εξής τακτική: έλεγε, θα κάνουμε 30 λεπτά μάθημα και αν είστε ήσυχοι τα τελευταία 10 θα σας αφήσω να κάνετε ότι θέλετε αρκεί να μην φωνάζετε πολύ και να μην σηκώνεστε από τις καρέκλες σας. Οπότε μετά από μισή ώρα μαθήματος που μασταν όλοι παναγίτσες, έλεγε "και τώρα αγαπητά μου παιδιά, ξεσαλώστε", άνοιγε ένα βιβλίο και καθόταν και διάβαζε στην έδρα ενώ εμείς εξασκούμασταν στα τρίποντα, στα ανέκδοτα, στη στρατηγική που θα παίζαμε μπάλα στο ποδόσφαιρο με την άλλη τάξη κτλ. Ξέρω δεν ακούγεται σαν κάτι τόσο φανταστικό, αλλά θέλω να πω ότι στην περίπτωση μας η εξασφάλιση του καθηγητή στο να τον ακούμε προήλθε μέσα από μία συμφωνία στην οποία νιώθαμε, αφού συμφωνήσαμε ώς ίσος εταίρος - τόσο απλά. Κατα τάλλα είναι επίσης υγιές νά καταλάβει ότι τα παιδιά όχι μόνο θέλουν να ξεσαλώνουν αλλά και να αντιδρούν, οπότε κατά την ταπεινή μου γνώμη αν όντως πάει με (έστω και διακριτικό) ηχοσύστημα στην τάξη η φίλη σου δεν θα υπάρχει δυνατότητα να επιβληθεί σε καμία τάξη απο κεί και πέρα.

Μη σκάσουν μόνο τα μικρά μέσα με μπλουζάκια sepultura, drums και ενισχυτές και μείνει κανα live αξέχαστο... :)

Τα γράφω όλα καλοπροαίρεται, καλή τύχη :)

Trending...

Νέα θέματα

Back