- Πόντοι
- 398
Σας παρακαλώ να προσέχετε όταν μιλάτε για την Τζούλια... παρ' oλίγο να την ενορχηστρώσω σε live πριν 2 μήνες... την γλύτωσα όμως και μου φέρανε την Tshiela 

δηλαδη μετα απο αυτο ο μαλαμας ξεπουλήθηκε??BigAlejandro είπε:οτι υπαρχουν ανθρωποι που εχουν στηριξει με την σταση ζωης τους αυτο που κανουνε.
οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν βαρεσει προσοχες στις τηλεορασεις και το λαιφσταιλ.
οτι υπαρχουν ανθρωποι που εχουν κανει την επιλογη να απεχουν απο τα σκατα με οτι αυτο φερνει σαν συνεπεια.
οτι υπαρχουν ανθρωποι που εχουν μια ιστορια πισω τους, την τιμουν και δεν την ξεπουλανε!
και ολα αυτα δεν ταιριαζουν με την ματσουκα ονστειτζ.
κατ αρχην τους χαρακτηρισμους κρατα τους για τον εαυτο σου.bluezlick είπε:μαγκια τους αφου κανουν αυτο που γουσταρουν καλα κανουν κ οι μεν κ οι δεν
γιατι δεν ταιριαζουν? ποιος εισαι που κρινεις οτι δεν ταιριαζουν?
μπορει να τα κανει ολα αυτα που λες κ μπορει εαν γουσταρει να τραγουδισει κ ενοητε οτι μπορεις να κανεις την κριτικη σου αλλα οχι να τις απαγορευσεις να τραγουδαει με τον Μαλαμα. αφου κ οι δυο γουσταρουν εσυ τι χαλιεσαι? κ εαν χαλιεσαι μην το ακους.
οσο για το bold δεν γινεσε μελος αλλα γραφικος
παω για νανακια τα λεμε αυριο!
μιλας για το ''ειμαστε στον αερα'' που εδινε ρεσιταλ αταλαντοσυνης?Παρα πολυ ωραια η φαση. Η Ματσουκα ειναι πανεμορφη κοπέλα. Δεν εχω παρακολουθήσει το παρελθον της για να ξέρω τι εκανε πριν. Τη θυμαμαι απο τη σειρά "Ειμαστε στον αέρα" οπου την ειχα συμπαθήσει πολυ ως ρόλο αλλα και ως ηθοποιο και γυναικα.
οκ οκ ειπαμε!Οπως και να χει ομως δεν παίζει καποιο ρόλο. Είναι πάντα μια πανεμορφη κοπέλα, που ανεβηκε στη σκηνη, με ενα απλό ντυσιμο (το t-shirt ήταν το αποκορυφωμα για να σταξει το σάλιο στο πατωμα) και χωρις φτιασιδια, να πει ενα ωραίο τραγουδι.
Προτιμώ ομως να βλέπω αυτην να τραγουδαει με αυτο το υφος και να χαμογελαει ετσι...να δειχνει δηλαδή οτι το χαιρεται αυτο που κανει και το ζει....αυτο μου δινει περισσοτερο αυτα που θελω να παρω απο τη μουσική ως τεχνη, παρά καποια αλλα ρηχά δηθεν ανθρωπακια του εντεχνου ή του ατεχνου χωρου.
Δεν το ήξερα ότι όταν ο Μάλαμας γράφει τραγούδια σκέφτεται "απευθύνομαι σε αυτούς και έτσι πρέπει να είναι τα κομμάτια μου"... Τέσπα σε καταλαβαίνω η αλήθεια είναι αλλά παρ'όλα αυτά θεωρώ ότι αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να μας απασχολεί γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα αν μη τι άλλο ήταν αξιοπρεπείς όσων αφορά τα media... Νομίζω τουλάχιστον!!!BigAlejandro είπε:το ζητημα ειναι τι αντιπροσωπευει και σε ποιος απευθυνεται ο ενας, και σε ποιους ο αλλος.
ωπα!X-minor είπε:Ίσως είμαι καθυστερημένος, αλλά όχι.
αντιπροσωπευει ολα τα σκατα που μας εχουν πνιξει απο παντου.
ουτε ειπα πως ξεπουληθηκε, ουτε ειπα τιποτα αλλο βαρυγδουπο.δηλαδη μετα απο αυτο ο μαλαμας ξεπουλήθηκε??
τωρα τον καταπιε το συστημα?
απλα εχω διαφορετικη εικονα για τα πραγματα...
η μουσικη ειναι για να την ακους...
φιλικα!![]()
ΧαχαχαχαχαχαχαBigAlejandro είπε:οσο για το αλλο που λες, για μενα η φουντα ειναι για να την ακους.![]()
δεν ξερω.funky_bassman είπε:Δεν πήγα στον Μάλαμα αυτή τη φορά μεν, τα έμαθα για την Ματσούκα δε... Η αλήθεια είναι ότι χέστηκα για το ότι την ανέβασε Onstage... Εδώ παίζει σε κέντρα με 180 ευρώ το μπουκάλι, τώρα μας έπιασε ο πόνος για τη μουσική? Μπορεί να είναι φίλοι οι άνθρωποι και να την ανέβασε να πει ένα τραγούδι ή γουατέβα δεν με νοιάζει κιόλας... Γιατί θα πρέπει να είναι ξεπεσμός ή αρνητικό ότι ανέβηκε η Ματσούκα (που μια χαρά φωνούλα έχει κιόλας, και ωραία γυναίκα είναι) να πει ένα τραγούδι? Επειδή ήταν στον Μάλαμα που ΞΑΦΝΙΚΑ επειδή έκανε επιτυχία η πριγκιπέσα έγινε σταρ? Τόσα κοριτσάκια που τραγουδάνε κάθε Πέμπτη-Κυριακή που πληρούν μόνο το δεύτερο (ωραίες γυναίκες) δεν μας νοιάζει συνολικά σαν χώρα και μουσικό ήθος? Και για να μείνουμε στον Μάλαμα, ρε Αλέξανδρε ειλικρινά η Ματσούκα σε χάλασε ή το 80% του κόσμου που (αν και δεν πήγα πάω στοίχημα ότι έγινε και πάλι το ίδιο) σε όλη τη συναυλία ήταν στα @ρχίδι@ του για το τι γίνεται γύρω του και βγάλανε τον σκασμό μόνο για να ακούσουν την πριγκιπέσα ενώ όλη την προηγούμενη ώρα είχανε αναλύσει τα πάντα και σου είχαν πρήξει τα συκώτια? BTW η πριγκιπέσα έχει ακριβώς την ίδια εισαγωγή με το "τούτο τον μήνα" και επίσης είναι από τα πιο μέτρια τραγούδια του Σωκράτη!!!
Βρε δεν είπα ότι με είπες εσύ καθυστερημένο, μην αγχώνεσαι.BigAlejandro είπε:ωπα!
δεν νομιζω να ειπα πως εισαι καθυστερημενος.
απλα το ζητημα αν ο μεταλλας αλλαξε ρουχα μου φαινεται λιγο παιδαριωδες.
απο την αλλη, οπως ειπα, το αν ανεβει στην σκηνη εχει πιο πολυ σχεση με αυτο!
δεν ειπα τιποτα για τσοντες!neeq είπε:Και γενικά γιατί επιμενεις ότι η Ματσουκα εκπροσωπει λαιφσταηλ καγκουριες και γκλαμουρ τσοντες και ξεπεσμους κτλ? Δεν τη βλέπω για τετοιο τυπο.
Μολις περιεγραψες το σαββατοβραδο του ελληνα απο το 1920 και μετα..BigAlejandro είπε:ετσι και εδω, δεν μπορεις να παρεις τις αποστασεις σου και να πεις ''ωραια μουσικουλα μωρε, ωραιο ουζακι, ωραια γκομενιτσα στο στειτζ, γ*** περασαμε και αποψε''!
Σαν να ακουω προεκλογικη ομιλια του KKE.το ζητημα ειναι τι αντιπροσωπευει και σε ποιος απευθυνεται ο ενας, και σε ποιους ο αλλος.
Ακομα δε σε λυγισε το ανεμελο μαλλί, το t-shirt και το αμηχανο χαμογελο της βρε ασπλαχνε ανθρωπα?BigAlejandro είπε:και τελος, ειναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ αταλαντη.
αν δεν ειχε βγει ποτε στην τηλεοραση να σαι βεβαιος πως θα δηλωνα θαυμαστης για ολα τα αλλα!neeq είπε:Ακομα δε σε λυγισε το ανεμελο μαλλί, το t-shirt και το αμηχανο χαμογελο της βρε ασπλαχνε ανθρωπα?
δεν με ενδιαφερει ουτε ο μεσος ελληνας ουτε το σαββατοκυριακο του!Μολις περιεγραψες το σαββατοβραδο του ελληνα απο το 1920 και μετα..
πις παντα!Σαν να ακουω προεκλογικη ομιλια του KKE.
Για μουσικη μιλαμε!
Peace![]()
να σου πω, το θεμα της τιμης σπανια με απασχολει!και εγώ ας πούμε ξενέρωσα τη ζωάρα μου όταν έμαθα ότι ο Θανάσης έβαλε είσοδο (στον ίδιο χώρο και διοργάνωση με πέρυσι στα 10 ευρώ) φέτος 20 ευρώ και δεν πήγα... Αλλά πιστεύω πως είναι αρνητικότερο η άνοδος του εισιτηρίου (και ο Μάλαμας πέρυσι 10-12 είχε είσοδο)
οχι.Δηλαδή αν ανεβάσω εγώ στην σκηνή την Ματσούκα δεν θα μου ξαναμιλήσεις???
Mαζι σου, αλλα οπως και να το κανεις πρεπει να δεχθεις οτι ειναι μερος της Ελληνικης (με την καλη εννοια) κουλτουρας/παραδοσης. Και μην μου πεις για Οικονομοπουλους, Κιαμους και λοιπους ιθαγενεις γιατι θα σου πω για Βαμβακαρη, Χιωτη, Πανου, Τσιτσανη.....BigAlejandro είπε:δεν με ενδιαφερει ουτε ο μεσος ελληνας ουτε το σαββατοκυριακο του!![]()
δεν σε πιανω!astraxan19 είπε:Mαζι σου, αλλα οπως και να το κανεις πρεπει να δεχθεις οτι ειναι μερος της Ελληνικης (με την καλη εννοια) κουλτουρας/παραδοσης. Και μην μου πεις για Οικονομοπουλους, Κιαμους και λοιπους ιθαγενεις γιατι θα σου πω για Βαμβακαρη, Χιωτη, Πανου, Τσιτσανη.....
Ξεφυγα, σορρυ, συνεχιστε...
Συμφωνώ.BigAlejandro είπε:πις παντα!
αλλα για μενα δεν ειναι ''απλα μουσικη''
ειναι πολλα πιο πολλα!!
Απανταω σε αυτο που ειπες νωριτερα "ωραια μουσικουλα,ωραιο ουζακι, ωραια η τραγουδιαρα γ*** περασαμε αποψε" . Και σου λεω οτι απο την εποχη του Βαμβακαρη (ισως και νωριτερα, δεν γνωριζω, αδαης γαρ!) αυτος ειναι ενας απο τους τροπους ψυχαγωγιας/διασκεδασης του Ελληνα και εφοσον τον εχουν τιμησει τεραστιοι μουσικοι σαν αυτους που προανεφερα ΚΑΙ εχουν περασει καμμια 100σταρια χρονια απο τοτε πρεπει να δεχθεις (ασχετα με το αν σε εκφραζει ή οχι) οτι αποτελει πλεον μερος των παραδοσεων μας... Μην λαμβανεις υποψη σου την, σε πολλες περιπτωσεις, σημερινη αλλοτριωμενη μορφη (βλ. τους ιθαγενεις που ανεφερα)BigAlejandro είπε:δεν σε πιανω!
εξπλειν!![]()
τα παντα εχουν σχεση με το θεμα!astraxan19 είπε:Υ.Γ Αυτα που λεω δεν εχουν σχεση με το θεμα που συζηταμε γιαυτο σταματα να απαντας! ;D
δεν εχω προβλημα με τον βαμβακαρη και την τοτε παρεα του και τον τροπο διασκεδασης του κοσμου τοτε.Απανταω σε αυτο που ειπες νωριτερα "ωραια μουσικουλα,ωραιο ουζακι, ωραια η τραγουδιαρα γ*** περασαμε αποψε" . Και σου λεω οτι απο την εποχη του Βαμβακαρη (ισως και νωριτερα, δεν γνωριζω, αδαης γαρ!) αυτος ειναι ενας απο τους τροπους ψυχαγωγιας/διασκεδασης του Ελληνα και εφοσον τον εχουν τιμησει τεραστιοι μουσικοι σαν αυτους που προανεφερα ΚΑΙ εχουν περασει καμμια 100σταρια χρονια απο τοτε πρεπει να δεχθεις (ασχετα με το αν σε εκφραζει ή οχι) οτι αποτελει πλεον μερος των παραδοσεων μας... Μην λαμβανεις υποψη σου την, σε πολλες περιπτωσεις, σημερινη αλλοτριωμενη μορφη (βλ. τους ιθαγενεις που ανεφερα)![]()