• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Fender vs Haar Telecaster

τελικά λέω να πάω στα σίγουρα , προς fender δηλαδή (αν την φέρουν τα καταστήματα βέβαια).

αν φεύγει το χρώμα εννοούσα από παίξιμο και όχι γδαρσίματα και στούκες

όπως η κοπελιά από κάτω που φιλοξενώ που έχει φυσικό relic , fender vintage hot rod 57

Προβολή συνημμένου 28915

Προβολή συνημμένου 28916

Προβολή συνημμένου 28917
Αυτή μάλιστα. 

τελικά κατάφερα να παίξω μόνο μια haar , βέβαια ήταν thinline με p90 και πανάλαφρη.

πολύ καλές εντυπώσεις μου άφησε αλλά το κλασσικό είναι κλασσικό.....

fender am original 60 tele και οι lollar είναι στο δρόμο

198695214_6216766155003811_7225809877084679207_n.jpg

200801394_797230534564600_535453334910956614_n.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ευχαριστώ πολύ κύριοι 

οι στοκ είναι όντως πολύ καλοί (και τσάμπα για τα λεφτά τους πιστεύω) αλλά οχι του γούστου μου.

ζητώ συγνώμη που θα το πω αλλά το Twang δεν είναι αυτό που ζητάω σε μια tele (και τότε γιατι πήρα Tele θα μου πεις ???)

και θα το παρακάνω λέγοντας ότι και μια wilkinson με brass saddles είναι στο δρόμο. (συγνώμη superfunk ?)

και θα το παρακάνω λέγοντας ότι και μια wilkinson με brass saddles είναι στο δρόμο

δεν μου το λεγες,εχω καμμια 10αρια σπιτι...θα σου χαριζα μια....(μην αλλαξεις τη γεφυρα αλλαξε μονο τα σελλακια ,το "Wilkinson" που γραφει θα χαλασει τη μοστρα της κιθαρας)

αν θες πιο ροκ κατασταση παντως βαλε Gotoh Modern ,ταιριαζει καλυτερα ειδικα αν πηρες Lolar Specials

δεν μου το λεγες,εχω καμμια 10αρια σπιτι...θα σου χαριζα μια....(μην αλλαξεις τη γεφυρα αλλαξε μονο τα σελλακια ,το "Wilkinson" που γραφει θα χαλασει τη μοστρα της κιθαρας)

αν θες πιο ροκ κατασταση παντως βαλε Gotoh Modern ,ταιριαζει καλυτερα ειδικα αν πηρες Lolar Specials
σε ευχαριστώ Νίκο αλλά πήρα αυτή.

εννοείτε μόνο τα saddles θα αλλάξω

μαγνήτες special t neck και j street bri (που τον έχω ακούσει από κοντά ) 

και ότι δεν κάτσει από τις αγορές το κοτσάρω στην am special tele

wilkinson-adjustable-compensated-bridge-for-tele.jpg

Είχα την ΤΥΧΗ να παίξω δυο haar tele ενός φίλου (και οι δύο nocaster φάση)

Η μία είχε normal c μπράτσο , ωραίο "ακουστικό" ήχο και  amber te50 μαγνήτες , που για τα δικά  μου γούστα μου ακούγονταν όσο tele πρέπει.

Η άλλη , η δική μου ,ναι ναι η ΔΙΚΗ ΜΟΥ πλέον  , έχει fat c μπράτσο ψιλορόπαλο (που μέχρι τότε νόμιζα οτι δεν με βολεύουν) απίστευτα βολικό , kloppman bc49 μαγνήτες όνειρο , σωστό χρωματάκι και δεν φαίνεται καινούρια.

Και οι δυο κιθάρες ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ , τρομερή οικειότητα με την πρώτη επαφή λες και την έχεις χρόνια, δεν ξέρω πως το κάνει ο mr.Haar αλλά respect.

Το μόνο αρνητικό στην όλη φάση είναι ότι το μπράτσο της  μέχρι πρότινος αγαπημένη μου fender tele am special μου φαίνεται λίγο.... ψεύτικο να το πω ???παιδικό να το πω???? λεπτό θα το πω γιατί είναι μια χαρά οργανάκι, από ήχο συνεχίζει να μου αρέσει πολύ. 

IMG_20210830_133430.jpg

IMG_20210830_133438.jpg

IMG_20210830_133444.jpg

IMG_20210830_133658.jpg

Και έτσι έχεις πλέον 3 telecaster. 

Νομίζω ότι έχεις μπει για τα καλά στον δρόμο τον σωστό και το μέλλον σου προβλέπεται ΛΑΜΠΡΟ.

Και έτσι έχεις πλέον 3 telecaster. 

Νομίζω ότι έχεις μπει για τα καλά στον δρόμο τον σωστό και το μέλλον σου προβλέπεται ΛΑΜΠΡΟ.
?? λες Νίκο ε?

Η american original αν και πανέμορφη  δυστυχώς πρέπει να φύγει.

Καλορίζικη!

Κούκλα!!
ευχαριστώ φίλε

Trending...

Νέα θέματα

Back