fender vs gibson

Status
Not open for further replies.
notlrac είπε:
Όπως και να έχει οι gibson είναι πολύ καλύτερες κιθάρες από τις φεδερ

Ναι αλλά τώρα???!!!!
Τώρα φίλος αρχίζει το ματς... Ήδη στο βάθος ακούγεται ο παιάνας της Αντιαθλητικής Κυριακής.... ;)

Από κει και πέρα, εκτός κι αν έχουμε κανένα wall street guru εδώ μέσα που έχει πρόσβαση σε inside numbers και future strategy positioning των εταιρειών (με όλον τον σεβασμό στους συμφορουμίτες επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω), κανείς από εδώ μέσα δεν θα μπορούσε να σου δώσει μία πλήρη ή ικανοποιητική εικόνα σε αυτό που ζητάς.
Ναι αλλά φίλος το θέμα είναι ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.... όχι τι ισχύει...

RayDTutto είπε:
Τώρα φίλος αρχίζει το ματς... Ήδη στο βάθος ακούγεται ο παιάνας της Αντιαθλητικής Κυριακής.... ;)
;D ;D ;D

Χαλαρά...

Ας συνεισφέρω λοιπόν το κάτι τις μου εις το ευγενές debate (και μετά όλοι μαζί στην ΠΧ)  ;D:

Καλά κιθάρες είναι αυτές που φτιάχνει η Gibson; Με πεπιεσμένα χαρτιά και ψητά μαπλέ; Και τρύπες λες και πέρασε ο μετροπόντικας;  ;D ;D ;D ;D

Και τις πουλάει και για... Les Paul  :P ;D ;D ;D 

Ενώ η 7ενδερ εγγύηση πγιότητας  ;D ;D ;D

Πάντως αν τραβήξεις ένα Credit Report από σοβαρές εταιρείες που συνεργάζονται με (ή και από την ίδια) την Dunn & Bradstreet, Moodys κλπ, θα μπορείς να δείς συγκριτικά νούμερα και ratios και με γραφήματα at a glance που λέμε των δύο εταιρείων σε βάθος τριετίας (καλύτερα συμπεράσματα για το trend).

Πάντως για να μην ανησυχείς, μια γρήγορη ματιά που έριξα, η Fender έχει low risk of failure

http://www.moodys.com/research/Moodys-upgrades-Gibsons-ratings-CFR-to-B2-outlook-is-positive--PR_248955

Πολυ ωραία αυτα που είπαμε . Ενα κομμάτι βέβαια που δεν διελευκανθηκε στο μυαλό μου ίσως λίγο ελαφρας βλακείας ειναι αν εξαιρέσουμε τις θυγατρικές και εστιάσουμε στο κομμάτι καθαρά Gibson και fender ισχύουν τα ίδια .

audiokostas είπε:
Πάντως για να μην ανησυχείς, μια γρήγορη ματιά που έριξα, η Fender έχει low risk of failure
Φίλος οικονομικός...μπορώ να έχω και μία πρόβλεψη με το δολάριο στο 1,4579?

ειναι αν εξαιρέσουμε τις θυγατρικές και εστιάσουμε στο κομμάτι καθαρά Gibson και fender ισχύουν τα ίδια .
τις πωλήσεις από θήκες, πανάκια και πιστοποιητικά τα μετράμε?

aris 17561 είπε:
Πολυ ωραία φώτα που είπαμε . Ενα κομμάτι βέβαια που δεν διελευκανθηκε στο μυαλό μου ίσως λίγο ελαφρας βλακείας ειναι αν εξαιρέσουμε τις θυγατρικές και εστιάσουμε στο κομμάτι καθαρά Gibson και fender ισχύουν τα ίδια .
Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς αλλά υποθέτω ότι, εφόσον είναι διαφορετικές νομικές οντότητες οι εταιρείες, μπορείς να έχεις και ενοποιημένα και ανεξάρτητα στοιχεία.

Απλώς τα ζητάς σε λάθος forum.

Ή κάνεις λάθος ερώτηση.

Ή λάθος μέρα.*  ;D

Φίλος οικονομικός...μπορώ να έχω και μία πρόβλεψη με το δολάριο στο 1,4579?

Κάτσε να αγοράσει ο Σοιμπλε ομόλογα και να στηριχτεί η Ισπανία και έχουμε 1,40 χαλαρά.

Με το τελωνείο πρέπει να κάνουμε κάτι αλλά κάτι έχω στο νού μου ;)

Δεν ξέρω τι θα παιχτεί με τις εκλογές.

Μετά από αυτό το post χρεώνω....

*it has to be Friday.......

marathon είπε:
Ρε φίλος πάλι θα τα λέμε; Είναι τα γνήσια ή θυγατρικής;

RayDTutto είπε:
Ρε φίλος πάλι θα τα λέμε; Είναι τα γνήσια ή θυγατρικής;
Πές μου ότι τα ξεχωρίζεις..... ;D Εδώ η Warmoth που πούλησε ο Superfunk παρακάτω...Fender έγραφε!!! 8) ;D ;D

Δεν τα ξεχωρίζω αλλά πρέπει να το κάνω. Άλλα τα μάτια του λαγού άλλα της κουκουβάγιας...

Κρίμα και ο τίτλος του θέματος είναι πολλά υποσχόμενος!!  :P

notlrac είπε:
Κρίμα και ο τίτλος του θέματος είναι πολλά υποσχόμενος!!  :P
Εντάξει σε καταλαβαίνω αλλα αν μπούμε σε διαδικασία να συγκρίνουμε τις 2 εταιρίες σε κάθε price range ως προς την ποιότητα κατασκευής θα καταλήξουμε σε συμπεράσματα που πάλι θα απογοητευτούν τους gibsonαδες

aris 17561 είπε:
Εντάξει σε καταλαβαίνω αλλα αν μπούμε σε διαδικασία να συγκρίνουμε τις 2 εταιρίες σε κάθε price range ως προς την ποιότητα κατασκευής θα καταλήξουμε σε συμπεράσματα που πάλι θα απογοητευτούν τους gibsonαδες
Ναι,αλλα κι εσυ gibson θελεις...

blackie είπε:
Ναι,αλλα κι εσυ gibson θελεις...
Η Gibson που ονειρεύομαι εγω κοστίζει όσο ο soldano η charvel star σου και το αυτοκίνητο σου μαζί .

Το σόλο τελικά θα το παίξεις η θα με πρηξεις ; Ρε γιδι μια μέρα θα με παρακαλας να παίξεις 2 νότες σε ενα μου τραγούδι και θα σου λέω : κοιτά έχω μια πρόταση για συνεργασία με τον Eddie και δεν γίνεται .

aris 17561 είπε:
Η Gibson που ονειρεύομαι εγω κοστίζει όσο ο soldano η charvel star σου και το αυτοκίνητο σου μαζί .

Το σόλο τελικά θα το παίξεις η θα με πρηξεις ; Ρε γιδι μια μέρα θα με παρακαλας να παίξεις 2 νότες σε ενα μου τραγούδι και θα σου λέω : κοιτά έχω μια πρόταση για συνεργασία με τον Eddie και δεν γίνεται .
Εγω οτι ονειρευομουν το εχω παρει σχεδον...ειμαι ολιγαρκης...να παρεις μια standard ρε...σιγα τα ωα...φτηνο κουπι=καλυτερο απο ακριβο κουπι... ;D ;D

Μεχρι να διαλεξω εγω τραγουδι,σολο δε ξαναπαιζω...αλλωστε το τραγουδι που ηχογραφεις δεν εχει σολο...

Τοσο ωραιο θεμα και το χαλασατε....

Που ειναι ο χαμος?

που ειναι οι κοντρες?

Δηλαδη θα εχουμε μονο τον Αρη και τον Blackie να ξεκατηνιαζονται για ενα σολο κομματιου ενω δεν εχει σολο το κομματι...?

Miltos23 είπε:
Τοσο ωραιο θεμα και το χαλασατε....

Που ειναι ο χαμος?

που ειναι οι κοντρες?

Δηλαδη θα εχουμε μονο τον Αρη και τον Blackie να ξεκατηνιαζονται για ενα σολο κομματιου ενω δεν εχει σολο το κομματι...?
Είδες του δίνω την δυνατότητα να βάλει σόλο εκεί που δεν υπάρχει . Δηλαδή τόση ελευθερία ποιος άλλος κιθαρομουσκοπαραγωγος δίνει ;

aris 17561 είπε:
Η Gibson που ονειρεύομαι εγω ...
Τι... Τιιιι!?!?! Gibson?!?! Αϊ παγαινε απο δω ρε! ;D Και σε ειχα σε εκτιμηση.

Λοιπον τερμα. Για σενα Dean η B.C. rich τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες 8)

Με αυτα που γραφεις σιγα μην παιξει σολο :P

aris 17561 είπε:
Είδες του δίνω την δυνατότητα να βάλει σόλο εκεί που δεν υπάρχει . Δηλαδή τόση ελευθερία ποιος άλλος κιθαρομουσκοπαραγωγος δίνει ;
Κιθαριστες...οταν τους λες μην βαλεις σολο βαζουν οπου βρουν κενο και οταν τους πεις "βαλε" δεν βαζουν!!  ;D ;D ;D

εγω παλι δεν εχω fender strat εχω τελε (squier) εχω και gibson, σε ποια κατηγορια μπαινω??

digisilence είπε:
Τι... Τιιιι!?!?! Gibson?!?! Αϊ παγαινε απο δω ρε! ;D Και σε ειχα σε εκτιμηση.

Λοιπον τερμα. Για σενα Dean η B.C. rich τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες 8)

Με αυτα που γραφεις σιγα μην παιξει σολο :P
Εγω είμαι ντελικατος καφρος .

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back