Μας δουλεύεις; Να μην ξέρουμε εμείς την πώς την είπαμε; ?Στα σοβαρά δεν ξέρετε την Lizz Hale;
Ήμαρτον. ?
Έχει και signature explorer και Kramer.
Και αυτή είναι η κατάντια της κιθάραςΈχει και signature explorer και Kramer.
Για όσους χρήστες chrome δεν το ξέρουν ακόμα, με δεξί κλικ πάνω σε φωτογραφία και "search with google lens" googlareis photos.Έλα;;;
Κατά τη γνώμη μου λείπουν οι ακροατέςΚατα τη γνώμη μου μόνο η μουσική και οι μουσικοί.Του λείπουν: Α) Οι μουσικές και Β) οι παικταράδες
Δες το video και θα μου πεις μετά αν είναι κρίμα..Μας δουλεύεις; Να μην ξέρουμε εμείς την πώς την είπαμε; ?
Πρώτη φορά την βλέπω και την ακούω...
Και αυτή είναι η κατάντια της κιθάρας
Τhanx αλλά δεν είμαι fan του chrome. Την κυρία την ήξερες ως κιθαρίστρια; Γιατί εγώ δήλωσα πλήρη άγνοια...Για όσους χρήστες chrome δεν το ξέρουν ακόμα, με δεξί κλικ πάνω σε φωτογραφία και "search with google lens" googlareis photos.
Το είδα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι κομίζει εις το κιθαριστικό σύμπαν; Βαράει καλά το... λα ματζόρε;Δες το video και θα μου πεις μετά αν είναι κρίμα..
Εννοείται ?Ώρα είναι να μου πεις οτι δεν ξέρεις και τον Eric Church .
Φυσικά και εννοείται ?Ήμαρτον έχεις μείνει στον Ρορυ Γκάλαχερ
Την κιθάρα στο USA σαν όργανο την κρατάνε modern καντραδες (σαν τον Eric Church) ,σε blend με ροκ τραγουδιστές(σαν την Izzy).Το είδα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι κομίζει εις το κιθαριστικό σύμπαν; Βαράει καλά το... λα ματζόρε;
Εννοείται ?
Φυσικά και εννοείται ?
Ο ακροατής δεν ξέρει τι θέλει. Ποτέ δεν ήξερε και επηρεάζεται απο την εκάστοτε τάση που φυσικά συνδυάζεται με την εικόνα ενισχύοντας τη. Παλαιότερα και με ιδέες/αντιληψεις. Πλέον αποκλειστικά εικόνα. Πόσο έχει επηρεάσει η μόδα τη μουσική? Ίσως και περισσότερο απο το ανάποδο.Κατά τη γνώμη μου λείπουν οι ακροατές
οι ακροατές διαχρονικά προϋπάρχουν και διαμορφώνουν τους μουσικούς.
Το ευρύ ακροατήριο ενθουσιάστηκε με τον ήχο (και την εικόνα) του 'guitar hero' και το έκανε 'trend' για μία μικρή χρονική περίοδο στην ιστορία της μουσικής (σημαντική ωστόσο για τους σημερινούς μπαρμπάδες, αφού κάπου εκεί μέσα κρύβονται τα νεανικά τους χρόνια). Η περίοδος αυτή τελειώνει μαζί με αυτούς που την ξεκίνησαν. Τελειώνει όπως πολλές άλλες προηγούμενες που το ευρύ ακροατήριο είχε εκφράσει τον ενθουσιασμό του σε άλλες μουσικές, και κάτι άλλο ξεκινάει.
Είναι απολύτως φυσιολογικό. Μην τα ρίχνουμε στους μουσικούς. Εάν το προϊόν δεν έχει ζήτηση, τι να κάνει ο μουσικός;
Δεν το έχω με το είδος- έχω μείνει στους αρχαίους ?Την κιθάρα στο USA σαν όργανο την κρατάνε modern καντραδες (σαν τον Eric Church)
2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Δεν το έχω με το είδος- έχω μείνει στους αρχαίους ?
Γιατί εσείς το ζητήσατε... ?Σε λίγο θα ποσταρεις και Μπετόβεν ?
Σε γενικές γραμμές διαφωνώΟ ακροατής δεν ξέρει τι θέλει
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε (και ειναι ενταξει αυτό φυσικά).Σε γενικές γραμμές διαφωνώ
Πιθανό να μην ξέρει, αλλά κάτι θέλει και κάτι δεν θέλει. Και δεν είναι όλο αυτό απαραίτητα κατευθυνόμενο ή προϊόν εκπαίδευσης.
Και το εκκλησιαστικό όργανο παραμένει ζωντανόΕγώ διαφωνώ ότι η ΕΛΕΚΤΡΙΚΗ κιθάρα πεθαίνει.
Όχι στην Αμερική τουλάχιστον.
Είναι στο DNA τους.
Δεν εννοώ αυτό, αλλά δυστυχώς σε αυτή τη φάση δεν έχω χρόνο να επεκταθώΔεχομαι το εξης (αν αυτό εννοεις). Ότι όλα τα μουσικά είδη καποια στιγμή μπαινουν σε μια φάση ακαδημαισμού και γινονται βαρετά. Άρα χάνουν και τον καλλιτεχνικό τους στόχο. Τότε χρειάζεται μια αλλαγή.
Το πιο ωραίο είναι αυτόΣυμφωνούμε ότι διαφωνούμε (και ειναι ενταξει αυτό φυσικά).
Στατιστικά δεν έχω, αλλά στην Αμερική είμαι σίγουρος ότι θα πουλάνε ηλεκτρικές κιθάρες για πολλά χρόνια ακόμα.Και το εκκλησιαστικό όργανο παραμένει ζωντανό
είναι στο DNA των κεντροευρωπαίων
ωστόσο η περίοδος της ακμής του έχει ολοκληρωθεί
Μπορεί ωστόσο να επανέλθει