Fender Stratocaster buying guide

bluesman είπε:
ΜΕ 2 HUMBACKERS FENDER STRATOCASTER  απο το 72 ...δε το ΄ξερα...
Oχι strat,

tele (καποιες με στρατ τρεμολο)

72fenderteleThinlineNAT.jpg

2650398786_beb068b1e5.jpg

Fender%20Classic%20Player%20Telecaster%20Deluxe%20Tremolo%20Black%20Maple%20neck%206-String%20Electric%20Guitar.jpg

ολες τις βγαζει και σε MIM reissue

καθως και αυτα τα abominations

starcasterfront.jpg

τα οποια ομως δεν ειναι κακιες κιθαρες.....

ολα
τα μοντελλα αυτα ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣ οταν πρωτοβγηκαν..αλλα λογω..Alternative Rock ειναι τωρα μεσα στη μοδα....

Εχω ακουσει, δεν εχω παιξει ομως, tele με  2 humbackers και πιο συγκεκριμενα μια squier custom tele, δεν ηταν κακια ,απεναντιας ειχε γεματα γκαζια και οταν ο τυπος επαιξε clean με ελαχιστο tone ο ηχος μονο fender δεν

ηταν.! Αρα συμπερασματικα αυτες οι κιθαρες τυπου fender με ηχο ολιγον απο gipson ειναι οτι καλυτερο για ενα

medium αγοραστικο κιθαριστικο κοινο  το οποιο μπορει να συνδιασει τα θετικα στοιχεια δυο διαφορετικων κατασκευαστικων σχολων .

μεγαλο αγχος με τα αγοραστικα κοινα εχεις εσυ... παρε καποια που να σου αρεσει και σταματα τις αναλυσεις

VirusSnake είπε:
μεγαλο αγχος με τα αγοραστικα κοινα εχεις εσυ... παρε καποια που να σου αρεσει και σταματα τις αναλυσεις
...αν ήξερε...

Πλάκα πλάκα Superfunk,ενδιαφέρον αυτές οι ψιλοαποτυχημένες-ξεχασμενες στο χρόνο- κιθάρες που παρέθεσες...

Μπορείς στο μέλλον να μας δώσεις αν όχι εδώ μέσα σε ξεχωριστό άρθρο μια ιστορία για αυτές τις "σκοτεινές" δημιουργίες της Fender? ;D

ok ευχαριστω για τη φιλοξενια σας.!

γεια σας και αντιο σας.

Superfunk είπε:
καθως και αυτα τα abominations
starcasterfront.jpg

Με άλλο headstock αυτή θα μπορούσε να είναι ερωτεύσημη πάντως

VirusSnake είπε:
ρε συ virus, γιατι εισαι τοσο επιθετικός?

κανε την προταση σου δωσε μια συμβουλη και μετα αμα δεις οτι παει απατο το θεμα μην ασχολεισαι. ;)

και μην απαντας εκ μερους του noiz.........ο καθενας για την παρτη του απανταει εδω μεσα......αλλοι συμφωνουν και άλλοι διαφωνουν.

απαντησα εγω εκ μερους καποιου, πλην του εαυτου μου;; ::)

ελα χριστε και παναγια...

μαλλον ο bluesman μας λεει ποια σειρα κιθαρας μας εκπροσωπει, ποια κιθαρα εχουμε βαρεθει και σε τι κατευθυνση θα κινηθουμε.

για αυτο σε παρακαλω να σοβαρευτεις και να σκεφτεσαι λιγο πριν το παιξεις κοινωνικος λειτουργος και μοντουλατορας, ασ'το πες οτι δεν το γραψες αυτο το ποστ ειναι και πρωι πρωι καφε δεν ηπια ακομα...

Reborn είπε:
Πλάκα πλάκα Superfunk,ενδιαφέρον αυτές οι ψιλοαποτυχημένες-ξεχασμενες στο χρόνο- κιθάρες που παρέθεσες...

Μπορείς στο μέλλον να μας δώσεις αν όχι εδώ μέσα σε ξεχωριστό άρθρο μια ιστορία για αυτές τις "σκοτεινές" δημιουργίες της Fender? ;D
Ε,δεν ειναι και καμμια...σπουδαια ιστορια... ;D

Τις εβγαλε η CBS το 1972 για να χτυπησει τη Gibson μια και η ανοδος του hard rock (humbuckers για μεταλ καλοι? ;D) ειχε ριξει τις πωλησεις της Fender.

Οι κιθαρες απετυχαν παταγωδως (αν και δεν ηταν κακες,για κιθαρες με...humbuckers ..μαλιστα ηταν πολυ καλες...μια και εχουν εκπληκτικους μαγνητες,κλασεις ανωτερους απο τους κλασσικους humbuckers) και το 1978 σταματησε εντελως η παραγωγη τους...

Μετα ηρθαν οι...Κολπλεϊς ;D και ξαναεγιναν μοδα και τωρα πουλανε σα ζεστα ψωμακια.. ;D

VirusSnake είπε:
για αυτο σε παρακαλω να σοβαρευτεις και να σκεφτεσαι λιγο πριν το παιξεις κοινωνικος λειτουργος και μοντουλατορας, ασ'το πες οτι δεν το γραψες αυτο το ποστ ειναι και πρωι πρωι καφε δεν ηπια ακομα...
ευχαριστώ πολύ που με συγχωρείς.!!!

δεν το παιζω μοντουλατορας

δεν θελω να ειμαι μοντουλατορας

Aς πούμε κατι για strat, μην χαλάμε το θέμα:

quiz:

γιατί η deluxe mim έχει στην σελιδα της fender 900$ και η classic player 1100$

ενω "στα μαγαζιά" έχει η classic player ~650 και η deluxe ~750

η roadhouse πχ ειναι οκ αντιστοιχα σε USA kai EUR

Superfunk είπε:
Μετα ηρθαν οι...Κολπλεϊς ;D και ξαναεγιναν μοδα και τωρα πουλανε σα ζεστα ψωμακια.. ;D
Δεν παίζεστε Κ.Νίκο,πραγματικά...  ;D

Θα ειμαι οσο πιο συντομος μπορω, ειμαι αναμεσα σε classic player 50s και 2010 american deluxe alder maple neck.

Εδω και αρκετο καιρο ειχα αποφασισει για την deluxe αλλα ετυχε να δοκιμασω την classic player και επαθα πλακα, πολλα κιλα κιθαρα με πολυ λιγα χρηματα. Το s-1 και το compound radius ειναι σιγουρα δελεαστικα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζουν τοσα λεφτα παραπανω...

ακουω γνωμες  ;D

σημ. classic player 420ευρω american deluxe 950 ευρω 1020ευρω

VirusSnake είπε:
ακουω γνωμες  ;D
Welcome to the big club... (αυτών που έχουν πάθει πλάκα με την κιθάρα και την τιμή)... :D

ε ναι, το ειπες ηδη μονος σου ;)

εγώ που θέλω custom 69's και C Shape και 9,5 ή 12 Radius και maple μπράτσο ποιά να πάρω που τα εχουν διάσπαρτα σε classic player 60's και roadhouse?

που την ειδες την μεξικάνα 420€ ???  γυρω στα 600 έχει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back