• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Fender Squier classic vibe Tele 50`s

Ρίξε μια ματιά στα θέματα από κάτω.  ;)

Η καλύτερη Squier των τελευταίων ετών και (μερικοί λένε) μια από τις καλύτερες Tele που μπορείς να αγοράσεις, ανεξαρτήτως τιμής.

Δες και άλλα καταστήματα πλην Θωμά, μπορεί να βρεις και καλύτερη τιμή. Επίσης, αν υπάρχει δυνατότητα, ζήτησε να σου στείλουν μια ελαφριά (γιατί έχουν κυκλοφορήσει και άγκυρες...).

Μια από τις καλύτερες αγορές που μπορείς να κάνεις σε αυτή την κατηγορία τιμής. Μπορείς να την βρεις και στην Ελλάδα με τα ίδια χρήματα & ίσως λίγο πιο φθηνά. Αν θυμάμαι καλά τη δική μου την πλήρωσα γύρω στα 280€.

Και κάτι που έχω ξαναποστάρει:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=168936.10

thanks παιδια...την βρηκα και Ελλαδα στην ιδια τιμη...και την εκανα order...

Mikko είπε:
Καλησπέρα.. μπορείς να μας πεις απο που?

Ευχαριστώ

Mikko είπε:
την βρηκα και Ελλαδα στην ιδια τιμη...και την εκανα order...
Δεν κρατιεσαι ε? :) Σε ποιο καταστημα την βρηκες φθηνα? Σε ολες τις squier και fender εχει ευρωπαικες τιμες?

edit: με προλαβε ο αποπανω

bihlas87 είπε:
Δεν κρατιεσαι ε? :) Σε ποιο καταστημα την βρηκες φθηνα? Σε ολες τις squier και fender εχει ευρωπαικες τιμες?

edit: με προλαβε ο αποπανω
;D ::) ;D :) ;)

τελεια κιθαρα τελειο φινιρισμα και αψογος ηχος...παιζω συνεχεια μ αυτην και ας εχω αλλες των 1000-2000 ευρω...ειδικα με τον champion 600 την κανω πολυ κεφι...και δεν την λυπαμαι...και στον πλεξι που την εβαλα χθες τα σπαγε κανονικα κριμα τις στρατ που εχω προτιμω με χιλια τις τελε...

σορυ για το οφτοπικ αλλα μιας και πιασαμε κουβεντα για τελε-να ρωτησω και γω τους κατεχοντες και τους γνωριζοντες.

Εχω μια fender squier stratocaster και φιλοδοξω να χτυπησω του χρονου καινουριο κιθαρονι με πρωτο υποψηφιο μια fender tele made in mexico (τα αουτσαιντερ ειναι les paul, sg με βασικο μειονεκτημα την τιμη.)

Tα φραγκα δυσκολα θα πανε πανω απο 800 (και μπορω να πω οτι δεν υπαρχουν ακομα  :o).

εχω μπανισει αυτη εδω - για πειτε μου την αποψη σας. Ελλαδα θα τη βρω?

http://www.thomann.de/gr/fender_72_telecaster_deluxe_bk.htm

Και προτεινετε οτιδηποτε αλλο σ αυτες τις τιμες. Θελω τα λεφτακια μου να πιασουν τοπο. Μουσικη απο μπλουζ κλασικ ροκ μεχρι tool, isis κτλ.-γενικως φλου κατασταση ???

σορυ για το οφτοπικ αλλα μιας και πιασαμε κουβεντα για τελε-να ρωτησω και γω τους κατεχοντες και τους γνωριζοντες.
Εχω μια fender squier stratocaster και φιλοδοξω να χτυπησω του χρονου καινουριο κιθαρονι με πρωτο υποψηφιο μια fender tele made in mexico (τα αουτσαιντερ ειναι les paul, sg με βασικο μειονεκτημα την τιμη.)

Tα φραγκα δυσκολα θα πανε πανω απο 800 (και μπορω να πω οτι δεν υπαρχουν ακομα  Shocked).

Και προτεινετε οτιδηποτε αλλο σ αυτες τις τιμες. Θελω τα λεφτακια μου να πιασουν τοπο. Μουσικη απο μπλουζ κλασικ ροκ μεχρι tool, isis κτλ.-γενικως φλου κατασταση Huh?
Εγώ προσωπικά αν αγόραζα telecaster με humbuckers θα προτιμούσα την παρακάτω:

http://www.thomann.de/gr/fender_custom_telecaster_fmt_hh_am.htm

plj667 είπε:

Tα φραγκα δυσκολα θα πανε πανω απο 800 (και μπορω να πω οτι δεν υπαρχουν ακομα  :o).

Και προτεινετε οτιδηποτε αλλο σ αυτες τις τιμες. Θελω τα λεφτακια μου να πιασουν τοπο. Μουσικη απο μπλουζ κλασικ ροκ μεχρι tool, isis κτλ.-γενικως φλου κατασταση ???
Οτι θα τη βρεις...θα τη βρεις..αλλα το θεμα ειναι ποσο?? :P

...σε σχεση με αυτη που προτεινει ο φιλος πιο πανω ειναι πιο vintage ο ηχος της κ πιο χαμηλου output....Κοινως δηλαδη δεν προβλεπεται για death αλλα μπορει να προσφερει αρκετο distortion (αναλογως με τα πεταλια)....κυριως παντως κανει για πιο καθαρα πραγματα κ γι αυτο κιολας ο turner παρατησε την les paul κ το ριξε στις τελε :P :P

Και εγώ έχω μια Squier Tele Classic vibe 50's και την έχω καταχαρεί πραγματικά!!! Δεν είναι το βασικό όργανο αλλά πραγματικά ευχαριστιέμαι να παίζω μαζί της!!!  ;D ;D ;D

STEFMAISTER είπε:
Οτι θα τη βρεις...θα τη βρεις..αλλα το θεμα ειναι ποσο?? :P

...σε σχεση με αυτη που προτεινει ο φιλος πιο πανω ειναι πιο vintage ο ηχος της κ πιο χαμηλου output....Κοινως δηλαδη δεν προβλεπεται για death αλλα μπορει να προσφερει αρκετο distortion (αναλογως με τα πεταλια)....κυριως παντως κανει για πιο καθαρα πραγματα κ γι αυτο κιολας ο turner παρατησε την les paul κ το ριξε στις τελε :P :P
με νιωθεις ;D

bihlas87 είπε:
μυστικό το κρατάτε?

Mikko είπε:
Έγινε αναφορά για ίδια τιμή στην Ελλάδα.. Που όμως?  Πείτε κ εμάς να γνωρίζουμε

παιδια και ο στολας στα ιδια λεφτα την εχει...3 ευρω πανς 3 ευρω κατς σιγα τις διαφορες...

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back