• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Fender Squier classic vibe Tele 50`s

STEFMAISTER είπε:
Οτι θα τη βρεις...θα τη βρεις..αλλα το θεμα ειναι ποσο?? :P

...σε σχεση με αυτη που προτεινει ο φιλος πιο πανω ειναι πιο vintage ο ηχος της κ πιο χαμηλου output....Κοινως δηλαδη δεν προβλεπεται για death αλλα μπορει να προσφερει αρκετο distortion (αναλογως με τα πεταλια)....κυριως παντως κανει για πιο καθαρα πραγματα κ γι αυτο κιολας ο turner παρατησε την les paul κ το ριξε στις τελε :P :P

σωστός ! άλλα νομίζω πως στην αρχή χρησιμοποιούσε μία  Fender Arctic White American standard Stratocaster και μέτα μία μαύρη American standard Fender Stratocaster αν και σε κάποια live έχει βγεί και με κάτι σαν Gretsch Spectra Sonic anw . o τυπάς είναι ..............  ???  ::)

Maiev είπε:
σωστός ! άλλα νομίζω πως στην αρχή χρησιμοποιούσε μία  Fender Arctic White American standard Stratocaster και μέτα μία μαύρη American standard Fender Stratocaster αν και σε κάποια live έχει βγεί και με κάτι σαν Gretsch Spectra Sonic anw . o τυπάς είναι ..............  ???  ::)
των Isis λες??

STEFMAISTER είπε:
των Isis λες??
Των Arctic Monkeys έλεγε φαντάζομαι..........! :P Ντάξει μωρέ ίδιες μουσικές παίζουν!!!! ;D ;D :o

Α και παρεπιπτόντως Maiev αυτή η μαύρη Fender δεν είναι Strat αλλά Bronco.

δεν το 'χω προσέξει ! Οχι των Arctic Monkeys έλεγα !

Mikko είπε:
παιδια και ο στολας στα ιδια λεφτα την εχει...3 ευρω πανς 3 ευρω κατς σιγα τις διαφορες...

btw εγω πάντως  στην  θέση σου  θα έπερνα αυτήν !

http://www.thomann.de/gr/fender_classic_player_baja_tele_vb.htm

και πολύ κάλη τιμή !

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back