fender precision bass, back to the roots

Κάπως έτσι σκέφτομαι και εγώ για το SX (που έχει αποδειχτεί πάρα πολύ καλό μπάσο και όχι μόνο για τα λεφτά του). Με Master Vol, Blend & Tone. Τα κλειδιά είναι καλά. Η γέφυρα, just adequate.

Μόνο που εμένα είναι μαμήσιο (και όμορφο) VW και με vintage amber λούστρο στο μανίκι......(ζήλεια, ψώρα)  ;D

P6240106.JPG

Θυμαμαι, μου χες στειλει και το λινκ του Βελγου στον Μπεη. Ετοιμος ημουν να το παρω αλλα μολις ειχα φτιαξει ενα χρυσο Squier Jazz και ειπα φτανει, που θα τα βαλω...!!!

Ωραιο το SX και η ταρταρουγα του τα σπαει!!!

audiokostas είπε:
Δηλαδή αυτό που δεν είναι back to the roots, δεν είναι ωραίο μπάσο;

Προσέξτε τι θα πείτε .....
Οοπ!!!  :o Εδώ έχουν γίνει πράματα ... μεγιά  καλoπαίχτο και καλοτάξιδο!!

Βέβαια.

Μέλος της οικογένειας πλέον.

Πρέπει όμως η οικογένεια να αραιώσει.

Γιατί δυσανασχετεί η άλλη οικογένεια.  ;D

Bass_Family_2.jpg

audiokostas είπε:
Βέβαια.

Μέλος της οικογένειας πλέον.

Πρέπει όμως η οικογένεια να αραιώσει.

Γιατί δυσανασχετεί η άλλη οικογένεια.  ;D
σιγα....σιγα..μετρημενα στα δαχτυλα...7 ολα κι ολα..

Δεν βαριεσαι να αλλαζεις χορδες? Εγω εχω 3 μπασα & μια κιθαρα και μολις αλλαζω στο ενα, καποιο αλλο θελει παλι...  >:( >:( >:(

petersp είπε:
Δεν βαριεσαι να αλλαζεις χορδες?
Χαχαχαχααχαχαχχαχχχαααα

Αν και μόλις πέρασα καινούριες TI Superalloys στο Aerodyne γιατί οι πρηγούμενες πρέπει να ήταν ήταν Rotosound Steve Harris (High tension flats 110) ότι πρέπει για να απλώνεις μπουγάδα ή να κάνεις bullworker.

ΠΡΕΠΕΙ να προστεθει ενα SB-2 στην οικογενεια καποια στιγμη παντως. Θα σου ελεγα Tribute, που ειναι φοβερο value for money, αλλα αυτα εχουν Jazz neck. Αν θες αντρικο μπρατσο μαλλον θα χρειαστει Αμερικανικο.

Nikoubis είπε:
ΠΡΕΠΕΙ να προστεθει ενα SB-2 στην οικογενεια καποια στιγμη παντως. Θα σου ελεγα Tribute, που ειναι φοβερο value for money, αλλα αυτα εχουν Jazz neck. Αν θες αντρικο μπρατσο μαλλον θα χρειαστει Αμερικανικο.
+549,2

Ωραία μπάσσα εδώ μέσα.

Τα G&L μου αρέσουν.

Όχι όμως τα sb2. Προτιμώ τα 2000

Μεγάλος καημός όμως είναι αυτό

GL%20Asat%20semi%20hollow.jpg

Μαζί με άλλα 10 που έχω κατά νου.  ;D

Αλλά είπαμε πρώτα να αραιώσουμε (δηλαδή ποτέ)  8).

Και να ξερα να παίζω......

Είναι ωραία όμως να τα πιάνεις. Και όλα μου έχουν τη χάρη τους

ΚΑι τα 2 full και τα 2 medium αλλά και το short (μάλλον το πιο καλοκατασκευασμένο)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back