Νεα σειρα 7εndεr: Fender Pawn Shop Series

Ουσιαστικά μιλάμε για δύο μοντέλα του 1972 διαθέσιμα σε 3 tone sunburst alder/rw και natural ash/mn.

Φαντάζομαι πως τα μπάσα Pawnshop θα μοιάζουν κάπως έτσι (χωρίς να είμαι σίγουρος 100%):

p2_upql1hmoq_so.jpg

pbass72.jpg

η mustang επρεπε να εχει λαιμο tele....τι της βαλαν αυτη την κεφάλα? ;D

Μπήκα σήμερα και διάβαζα το θέμα και πραγματικά στην αρχη νόμιζα ότι είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα (τώρα, γιατί το νόμιζα δεν ξέρω...) . Αλλά, βλέπω ότι η fender κάνει μια ωραία κίνηση με αυτά τα τρία μοντέλα, η οποία προσφέρει πιο πολλά συν στο προφίλ της. Τώρα, για πόσο θα κρατήσει αυτή η σειρά δεν ξέρω. Κατά καιρούς υποθέτω έχουν γίνει κι άλλες απόπειρες, αλλά σίγουρα μπορεί κανείς να διακρίνει την τιμιότητα των προθέσεων εδώ πέρα.

Η Offset special δειχνει πολυ ωραια. Και βγαινει και στο ροζ της ΒΑΡΒΑΤΙΛΑΣ.

WilliamSats είπε:
Ομορφούλες και παράξενες συγχρόνως.

Εγώ όμως περιμένω να βγάλουν από Αμερική ή Μεξικό -τις προς το παρόν Γιαπωνέζες- AST-M, ST57M, ST62M ;)
κατι που δεν ξερει ο πολυς κοσμος ειναι οτι η Ιαπωνικη και η Αμερικανικοκινεζομεξικανικοινδονησιακη ;D Fender ειναι δυο εντελως διαφορετικες και ξεχωριστες εταιριες που ελαχιστη σχεση εχουν μεταξυ τους (η Fender USA απλα εισαγει καποια λιγα Ιαπωνικα μοντελλα στις ΗΠΑ)  

Superfunk είπε:
κατι που δεν ξερει ο πολυς κοσμος ειναι οτι η Ιαπωνικη και η Αμερικανικοκινεζομεξικανικοινδονησιακη ;D Fender ειναι δυο εντελως διαφορετικες και ξεχωριστες εταιριες που ελαχιστη σχεση εχουν μεταξυ τους (η Fender USA απλα εισαγει καποια λιγα Ιαπωνικα μοντελλα στις ΗΠΑ) 
Κακώς!

odis13 είπε:
Μπλιαχ. Εμενα μου κανει πολυ Φρανκεσταϊν.

Σωμα και headstock απο strat, tailpiece απο jaguar... ε δεν πεταμε κι ενα f-hole για αλλαγη? Ας βαλουμε και ασπρους P90s να δεσουν με το ροζ (!) χρωμα...

Βασικα αν δεν ηταν ροζ και δεν ειχε το f-hole δεν θα ηταν ασχημη.

odis13 είπε:
Η φάτσα της HelloKitty της λείπει...

RayDTutto είπε:
Η φάτσα της HelloKitty της λείπει...

You're gonna screw up kitty's face!

Υ.Γ. Βγαινει και σε μαυρο ντε.

Διαπιστώνω μια συνεχή τάση ειρωνίας από τον τύπο;
μαλλον τον πιασαν οι ντροπες που την παρουσιαζη αναγκαστικα .Αυτον ομως οχι

Το Reverse Jaguar Bass όμως δεν το είδατε

Άντε γειά

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

mpikoz είπε:
Το Reverse Jaguar Bass όμως δεν το είδατε
No way...  :P

Έκπληκτος  :o :o :o  κατάφεραν να κάνουν κάτι άσχημο... ασχημότερο  ;D

ΠΑΟΚιτο είπε:
Σε ωραίο χρώμα όμως
Καλό είναι... αλλά δεν είναι και Burgundy mist  8)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back