Fender p bass vintera η player;

κωνσταντινος2

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
Χαιρετε,βρίσκομαι σε διαδικασία αγοράς νέου μπάσου,είμαι ανάμεσα στα μπάσα του τιτλου,αξιξει να ανέβω περίπου 200 ευρώ για το vintera αντί του player; μπορείτε να αντιπροτεινετε κάποιο άλλο όργανο έως 1000-1100 ευρω αρκεί να είναι Fender με maple ταστιέρα.ευχαριστω.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ θα περιμένω την απάντηση του @Jazzjoker, συνήθως με καλύπτει.

Το λοιπόν. Καταρχάς μιλάμε για δύο "κανονικά" P- alder body.

Τώρα οι επιλογές σου είναι ως εξής:

Α: Μπράτσο "ρόπαλο", κλασικό P, πας vintera 

Β: Μπάτσο πιο "ανθρώπινο", λίγο πιο λεπτό, πας player. 

Κατά τα άλλα, πάνω κάτω είναι τα ίδια... Διαλέγεις και παίρνεις.

Το λοιπόν. Καταρχάς μιλάμε για δύο "κανονικά" P- alder body.

Τώρα οι επιλογές σου είναι ως εξής:

Α: Μπράτσο "ρόπαλο", κλασικό P, πας vintera 

Β: Μπάτσο πιο "ανθρώπινο", λίγο πιο λεπτό, πας player. 

Κατά τα άλλα, πάνω κάτω είναι τα ίδια... Διαλέγεις και παίρνεις.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες γιατί η αλήθεια είναι δεν το ήξερα,επομένως player,δεν θέλω να μπλέξω με χοντρό μπράτσο.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες γιατί η αλήθεια είναι δεν το ήξερα,επομένως player,δεν θέλω να μπλέξω με χοντρό μπράτσο.
Σοφή επιλογή...

Και αυτό το χρωμματάκι- το tidepool- είναι υπέροχο με το maple μπράτσο. 

Fender P.jpg

δεν θέλω να μπλέξω με χοντρό μπράτσο.

Εγώ προτείνω να πας να τα δοκιμάσεις αν υπάρχει η δυνατότητα.

Μπορεί να πιο χοντρό μπράτσο να σε βολέψει.

Όταν λέμε "χοντρό" και "ρόπαλο" είναι σχήματα λόγου, μην φανταστείς κάτι στο οποίο δεν θα μπορείς να παίξεις.

Το θέμα είναι πόσο χοντρό.

Γι' αυτό σου λέω να τα δοκιμάσεις.

Όταν λέμε "χοντρό" και "ρόπαλο" είναι σχήματα λόγου, μην φανταστείς κάτι στο οποίο δεν θα μπορείς να παίξεις.

Το θέμα είναι πόσο χοντρό.
Εδώ έχεις ένα point. Για εμένα πχ που το ιδανικό μπράτσο είναι του Geddy Lee- thin C shape- το κλασσικό P είναι "ρόπαλο" και δεν το βολεύτηκα ποτέ. 

Άλλος θα πιάσει ένα thin C και θα νομίζει ότι δεν έχει μπράτσο. Πάντως το κλασικό Ρ όπως και να το δεις είναι... μπαμπάτσικο.

• Like
Reactions: fusiongtr
Δε ξερω για τα μπασα, αλλα εχω παιξει με κιθαρες με baseball bat necks που αν η κλασσικη μου ηταν bolton-on θα εβγαζα το μπρατσο της να το βαλω σ'αυτες (Τ _ Λ _ ητανε). Δε το λες οποτε απλο σχημα λογου οταν στο 5 λεπτο δεν ειχες καμμια ορεξη ν'ακουμπησεις το οργανο, κανονικο ροπαλο ηταν

• Συμφωνώ
Reactions: Terry RoscoeBeck5
και με ένα perl pickguard που έχω θα δείχνει ακόμα πιο ωραίο
Ναι όπως το φαντάζομαι θα είναι πολύ ωραίο. Πάντως σε αυτά τα χρώματα, τα "γαλαζούλια", τα ασημί, τα blonde και διάφορα άλλα, το maple neck τα "φωτίζει". Δείχνουν πιο "sexy". 

Trending...

Νέα θέματα