Παίδες
Από σήμερα ανήκω και εγώ στο club της Fender καθότι πλέον είμαι κάτοχος της
Lonestar. Αγόρασα την κιθάρα από τον
φίλο S9F που είχε την σχετική αγγελία εδώ στο Noiz (lonestar USA 96' anniversary) ο οποίος ότι μου περιέγραψε αυτό ακριβώς μου ήρθε.
Η κιθάρα είναι σε εξαιρετκή κατάσταση, προσεγμένη, ο ήχος της όμορφος, λίγο πιο bright, πρίμα (αν μπορώ να το πω έτσι) από τις κλασσικές fender λόγω του γνωστού και καλού SD pealry gates plus, πολύ όμορφη και τώρα αρχίζω τους πειραματισμούς. Οι δύο texas special επίσης συνεργάζονται καλά με μια πρώτη ματιά.
Από ποιότητα κατασκευής δείχνει πολύ καλή και είναι πανέμορφη. Το παιδί μου έβαλε μάλιστα 10άρες χορδές στις 3 πάνω και 9άρες στις κάτω με αποτέλεσμα ο ήχος να έχει ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα.
Θα επανέλθω με νεότερα αφού την δοκιμάσω λίγο περισσότερο. Προς το παρόν την έχω απέναντι και την χαζεύω (καθότι μεσημέρι και παίζει να με διώξουν απο την πολυκατοικία).
Πρέπει να πω επίσης ότι την κιθάρα την πήρα λίγο τυφλά αφού ο S9F είναι Θεσσαλονίκη εγώ Αθήνα, δεν τον ξέρω καν, εμπιστεύτηκα τα όσα μου είπε και ήταν ακριβώς όπως μου τα είπε στο τηλ. Περιγραφή ακριβέστατη σε όλα ακόμα και για ένα πολύ μικρό χτυπηματάκι που ούτα καν θα το πρόσεχα.
Λίγο τα μεταφορικά με βγάλανε κάτι λίγο παραπάνω σε κόστος αλλά χαλάλι της, είναι κούκλα