- Πόντοι
- 398
Σιγά μη σου ξεφύγει κανα δεκατοτεταρτιμορΓιο...
Τώρα για τα specs που ρωτάς νομίζω ότι υπάρχουν στα sites των κατασκευαστων μια και "συνήθη " φεντεροειδη δεν υπάρχουν, η Fender χρησιμοποιεί δεκάδες διαφορετικούς τύπους και μάρκες κλειδιών.
Υπάρχουν πχ 18:1?
20:1?
θα με ενδιέφεραν
οκΙδέα δεν έχω.
Ψάξε στους κατασκευαστές, αφού βεβαίως βεβαιωθείς ότι ταιριάζουν στην κιθάρα σου χωρίς μετατροπές.
Ναι αυτά που έχεις είναι ότι καλύτερο.
Πανεύκολη και παν-γρηγορη αλλαγή χορδών, κούρδισμα μπετόν και μηδέν ματωμένα δάχτυλα και σκισμένα gigbags.
Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ενα tuner?
Με το βιντεάκι που ανέβασες με τον εναλλακτικό τρόπο σε περίπτωση ανάγκης νομίζω καλυφτηκα.
Θα ψάξω τα περί nut τώρα να δω αυτά τα blind spot που υπάρχουν σε κάποια γυρίσματα.
Αν το "κουμπί" γυρίζει χωρίς να γυρνάει το κλειδί μάλλον έχει χαλάσει το κλειδί ή εχει ελαττωματική κατασκευή,αλλά φυσικά κουρδίζει μια χαρά και κράτα και το κουρδισμα...όπως ΟΛΑ τα F tuners δηλ. που έχουν γράψει το μισό ροΟυκ
Αν η κιθάρα σου ξεκουρδιζει όταν παίζεις και κανεις bends τότε φταίει το nut.
σχέση με την κιθάρα φίλου που έχει fender classic κλειδιά
Δεν γνωρίζω κλειδιά με τέτοιο όνομα.
Η Fender δεν φτιάχνει κλειδιά.
Σιγά σιγά όλοι μαθαίνουμε να περνάμε τις χορδές στα κλειδιά, ώστε να μην ξεκουρδίζονται, με υποδειγματικό τρόπο!
Προβολή συνημμένου 28998
Πως νόμιζα ότι παίζεις με flatwounds...? ?Που βρήκες φωτό της ΜΙ μπάσας μου?
Η φωτογραφία είναι από εγχειρίδιο για το πώς να περνάτε ΣΩΣΤΑ τις χορδέςΠου βρήκες φωτό της ΜΙ μπάσας μου?
Που βρήκες φωτό της ΜΙ μπάσας μου?
Πως νόμιζα ότι παίζεις με flatwounds...? ?
Πως νόμιζα ότι παίζεις με flatwounds...? ?
Flats έχω σε άλλη κιθάρα.
παλι πΣεματα λες....
Flats ΕΙΧΕ ο προ-προ-παπΟσ σου σε μια κιθαρα που κληρονομησες.
Amen to thatΑλλά όπως σου είπα και παραπάνω τα καλύτερα κλειδιά που υπάρχουν είναι τα vintage style safety tuners
Κανονικά έπρεπε να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε ΟΛΕΣ τις κιθάρες.