Εκμεταλλευόμενος το thread του φίλου, θα ήθελα να ρωτήσω ρε παίδες, πόσο κοστολογείται μια γιαπωνέζα Στράτ? Γιατί εδώ βλέπω τιμές που κυμαίνονται από 400και μέχρι 600 ευρώ και βάλε...(και δεν έχω δει ποτέ σε thomann, musicstore κ.α. για να διαμορφώσω άποψη).
Ρωτάω διότι έχω έναν φίλο ο οποιος έχει ''κληρονομήσει'' μια τέτοια strat από έναν θείο του. Την έπιασα και μου φάνηκε ΟΚ (ακουστικά μόνο, μιας και δεν έχει ενισχυτη). Ο ίδιος ασχολείται μόνο με ακουστική κιθάρα-τραγούδι και επειδή γουστάρει σχήμα les paul του πρότεινα ''πάνω στην πλάκα'' ανταλλαγή με μια (σχεδόν καινούργια) epi LP custom (ebony).
Επειδή όμως είναι φίλος και σε καμμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να τον εξαπατήσω θα ήθελα να ξέρω πάνω κάτω πόσο κοστολογείται έτσι ώστε αν θέλει να γίνει η ανταλλαγή να του δώσω και καποια αντίστοιχη διαφορά (καλά άμα είναι πάνω από 200 δεν νομιζω να με συμφέρει)
-Σορρυ για το offtopic αν και τα περί κοστολόγησης mij strat δεν τα βρίσκω και τόσο εκτός θέματος, μιας και δεν(?) κυκλοφορούν καινούργιες-