Fender JA-90

Είχα προσπαθήσει να πάρω γνώμες κι εγώ παλιότερα στο Νόιζ, αλλά δεν είχε βρεθεί κανένας κάτοχος ή που να την έχει έστω δοκιμάσει. Κατά τα άλλα, μούρλια ιδέα από πλευράς εμφάνισης, πρωτοτυπίας και συνδυασμού χαρακτηριστικών (thinline, P90s, set-in neck) αλλά μην περιμένεις πως θα έχει έστω κάποια από τα ηχητικά χαρακτηριστικά μιας tele. Θα ακούγεται σαν παλιομοδίτικο σκαφάκι με P90s αλλά στο πιο hot και πιο focused, με λιγότερη "κουφίλα"® λόγω του μικρότερου σώματος.

εμένα με κέρδισε η εμφάνιση να σου πω την αλήθεια ...! τώρα αν δεν θα με βόλευε ο ήχος της θα άλλαζα μαγνήτες, κάτι  σε Gibson φάση τπτ  490T ... αλλά δεν ξέρω αν θα χωράνε !!

Οχι δεν χωρανε,αλλωστε θα ειναι το λιγοτερο...αμαρτια να βγαλεις τους ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ μονους Ρ90 που φοραει αυτη η κιθαρα και να βαλεις τοσο ΧΑΛΙΑ διπλους οπως οι  490T ... ;)

Δεν χωρανε γιατι η κιθαρα ειναι ρουταρισμενη για P90's .

Superfunk είπε:
...αμαρτια να βγαλεις τους ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ μονους Ρ90 που φοραει αυτη η κιθαρα και να βαλεις τοσο ΧΑΛΙΑ διπλους οπως οι  490T ... ;)
Ολα ειναι θεμα γουστου Νικο,υπαρχουν και πολυ καλυτεροι p90 απο αυτους που φοραει η συγκεκριμενη επανω ......Παντως αν πας για λλαγη μαγνητων μπορεις να βαλεις ΜΟΝΟ p90's.

Superfunk είπε:
Οχι δεν χωρανε,αλλωστε θα ειναι το λιγοτερο...αμαρτια να βγαλεις τους ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ μονους Ρ90 που φοραει αυτη η κιθαρα ... ;)
Ε ναι ντε. Δεν είναι κρίμα;

To θέμα σε αυτές τις Fender είναι να δοκιμάσεις το μπράτσο καθότι είναι set και δεν αλλάζει αν δεν σου κάνει

messalion είπε:
Σαφως,εγω μιλουσα αν σε περιπτωση θελει να τους αλλαξει  :)
...αμαρτια να βγαλεις τους ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ μονους Ρ90 που φοραει αυτη η κιθαρα και να βαλεις τοσο ΧΑΛΙΑ διπλους οπως οι 490T ... ;)

Superfunk είπε:
Οχι δεν χωρανε,αλλωστε θα ειναι το λιγοτερο...αμαρτια να βγαλεις τους ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ μονους Ρ90 που φοραει αυτη η κιθαρα και να βαλεις τοσο ΧΑΛΙΑ διπλους οπως οι  490T ... ;)
Δεν πιστεύω πως είναι τόσο χάλια, αλλά +50000 σε όλα τα υπόλοιπα... παίρνεις αυτήν τη κιθάρα για να αλλάξεις τους μαγνήτες (που είναι αναπόσπαστο τμήμα της ιδιαίτερης προσωπικότητάς της) με εντελώς διαφορετικούς?  :o

με βολεύει το c μανίκι ... για τώρα δεν παίζει να την αγοράσω αλλά μπορεί στο μέλλον ..... εγώ πάντως έπαθα έρωτα με την 1 ματιά ! Αν και εγώ  λεσπαολιάζω πιο πολύ  !!!!

αλλά όλο με τελε και στρατ συνουσιάζομαι :P  !!! βασικά δεν τους ξέρω καθόλου τους ρ90 γιαυτό  είπα για αλλαγή  , γιατί τους ξέρω καλά αυτούς τους μαγνήτες

Mα δεν θα πάρεις μια εντελώς διαφορετική κιθάρα για να την λεσπολιάσεις (που καθόλου συμπτωματικά κάνει ρίμα και με το ξεκ%&!άσεις)... Επίσης, τελικά υπάρχει μια γνώμη από κάτοχο: http://www.noiz.gr/index.php?topic=168408.msg386744#msg386744

Superfunk είπε:
Οχι δεν χωρανε,αλλωστε θα ειναι το λιγοτερο...αμαρτια να βγαλεις τους ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ μονους Ρ90 που φοραει αυτη η κιθαρα και να βαλεις τοσο ΧΑΛΙΑ διπλους οπως οι  490T ... ;)

συγνώμη δάσκαλε για την βλασφημήα μου  :-X  :-X  :-X !!!!  ;D

gpiad είπε:
ουδεμια σχεση, πως σου ρθε?
Δεν ξέρω. Έτσι μου έκανε σε πρώτη φάση η φωνή. Προφανώς όχι το παρουσιαστικό και το στιλ.

ratman είπε:
... τώρα αν δεν θα με βόλευε ο ήχος της θα άλλαζα μαγνήτες, κάτι  σε Gibson φάση τπτ  490T ... αλλά δεν ξέρω αν θα χωράνε !!
Στις μερες μας μπορεις να κανεις τα παντα. Αν τα rings των διπλων δεν κρυβουν το routing για τους P90's υπαρχουν αρκετοι (στην Ελλαδα ή στο εξωτερικο) που μπορουν να σου φτιαξουν ελαφρα μεγαλυτερα πλαστικα ή ξυλινα rings και θα εισαι ενταξει. Σε αυτη τη περιπτωση θα χρειαστει να φτιαξεις και ενα ελαφρα διαφορετικο pickguard ή να κοψεις το υπαρχων. Ολα αυτα ανεβαζουν το κοστος μια φθηνης κιθαρας αλλα μπορεις να το κανεις αν θες. Επισης υπαρχουν κατασκευαστες σαν τον Ηaussel και τον Novak που σου φτιαχνουν μαγνητες που ειναι P90's εξωτερικα και απο κατω μπορουν να ειναι διπλοι ή μονοι της επιλογης σου.

Αν δεν εχεις παιξει με P90's προτεινω να το κανεις. Εκτος metal ειναι ιδανικοι μαγνητες για ολα τα ειδη μουσικης. Kαθαρα σχεδον Fender, γκαζια σχεδον Gibson (διπλων). Παντα σχεδον γιατι μονο η Gibson εχει βγαλει P90's με εξοδο απο 7K - 14K. Εκτος της Gibson βεβαια μονο στην Αμερικη υπαρχουν εκατονταδες κατασκευαστες που παραγουν P90's και μπορουν να σου κανουν οτι θες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back