Fender Exclusive (thomann) Usa & Mexico Starts.

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
Φαντάζομαι τη σειρά την ξέρουμε.
Μεξικο και Usa Strats , αποκλειστικές κυκλοφοριές για θωμά.
1ον έτυχε να δει κάποιος από κοντά μια τέτοια.
2ον Ενώ σε specs είναι super, εμένα το satin finish δεν με πείθεί από videos που είδα. Δεν ξέρω από κοντά.
3ον και το πιο περίεργο, τα serial numbers αυτων των κιθάρων (σε USA έψαξα) δεν βρίσκονται στο serial number look up της Fender.
Και δεν είναι ότι τα serial numbers από τις φώτος του Thomman είναι εικονικά, γιατί ας πούμε στα άλλα μοντέλα (π.χ προφέσιοναλ) τα βρίσκω κανονικά.
Απόψεις;

Οι USA:

Οι Mexico:

Έχω μια στρατ, επετειακή έκδοση του Thomann παλαιοτερων ετων, με τα ίδια specs. Το burst είναι περασμένο πάνω στο ξύλο και μετά έχει το satin finish. Πολύ εντυπωσιακό μεν, δέχεται κάπως εύκολα χτυπήματα δε. Εντυπωσιακά όμορφη.

IMG_0771.jpeg

3ον και το πιο περίεργο, τα serial numbers αυτων των κιθάρων (σε USA έψαξα) δεν βρίσκονται στο serial number look up της Fender.
Ούτε στις μεξικάνικες βγάζει... Τι έχουμε εδώ, τίποτα... monkey business του Thomann; 😄

Πάντως αυτές που ανέβασε ο κ. συνήγορος δεν τις αναγνώρισε. Το πιθανότερο είναι να μην έχουν ανέβει στη βάση δεδομένων...

sn.JPG

Τέλος πάντων... Ας επιστρέψουμε στο "ζητούμενο": Αγαπητέ @LK νομίζω ότι καταλάβαμε το βαθύτερο νόημα του post. Αν και προσωπικά μου αρέσει η Honeyburst, καλορίζικη η Fiesta Red... 😄

Επειδή ξέρω ότι δεν τίθεται (μεγάλο) θέμα χρημάτων, αν φτάσεις στα 1,500 ευρώ για μια Strat, δώσε άλλα 500 και πάρε μια εντελώς φινιρισμένη Pro στο διχίλιαρο. Το λέω έχοντας και την μια εκδοχή και την άλλη, ενός οργάνου και (για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον) ένα εντελώς φινιρισμένο όργανο έχει άλλη χάρη και αίσθηση. Γνώμη μου...

Δεν πρόκειται να πάρω strat ,,πέρα από vintage specs 54αρα ή vintage vintage.
Αυτά είναι λυμένα θέματα.
Απλά μου έκανε κυρίως εντύπωση που δεν βρίσκω τα s/n

Δεν πρόκειται να πάρω strat ,,πέρα από vintage specs 54αρα ή vintage vintage.
Αυτά είναι λυμένα θέματα.
Απλά μου έκανε κυρίως εντύπωση που δεν βρίσκω τα s/n
Μάλιστα... μάλιστα... Καλά που το αποσαφήνισες έγκαιρα διότι ήμουν έτοιμος ν' αρχίσω να ψάχνω για σύννεφο για να πέσω...

Πάντως κάνει εντύπωση ότι δεν εμφανίζονται τα s/n στο site της Fender. Αν και νομίζω ότι σύντομα θα εμφανιστούν.

ΥΓ: Κρίμα πάντως που δεν θες τη Fiesta Red. Θα έδινες αφορμή για έξτρα μπύρες σήμερα και ευχές για τα καλορίζικα. Εκτός και αν έχεις τίποτα άλλο... χαρμόσυνο να αποκαλύψεις.

Μάλιστα... μάλιστα... Καλά που το αποσαφήνισες έγκαιρα διότι ήμουν έτοιμος ν' αρχίσω να ψάχνω για σύννεφο για να πέσω...

Πάντως κάνει εντύπωση ότι δεν εμφανίζονται τα s/n στο site της Fender. Αν και νομίζω ότι σύντομα θα εμφανιστούν.

ΥΓ: Κρίμα πάντως που δεν θες τη Fiesta Red. Θα έδινες αφορμή για έξτρα μπύρες σήμερα και ευχές για τα καλορίζικα. Εκτός και αν έχεις τίποτα άλλο... χαρμόσυνο να αποκαλύψεις.
Όντως είναι περίεργο.
Το S/N.
Το ξανάπα από περσι....με τις φθηνες κιθάρες τελείωσα.

Το ξανάπα από περσι....με τις φθηνες κιθάρες τελείωσα.
Κρύβε λόγια γιατί μπορεί να μας διαβάζει η ΑΑΔΕ... Αν 1,5Κ είναι φθηνή, οι δουλείες πρέπει να "πετάνε" 🤑 😄

Κρύβε λόγια γιατί μπορεί να μας διαβάζει η ΑΑΔΕ... Αν 1,5Κ είναι φθηνή, οι δουλείες πρέπει να "πετάνε" 🤑 😄
Δράττομαι της ευκαιρίας τότε, αν μας διαβάζουν, να τους στείλω και έναν μήνυμα....ότι μαμιόυνται! :LOL:

Αυτο με τα SN είναι αστείο πάντως
Πρέπει να εισαι τυχερος αν το βρεις με την μια
Την δικιά μου την βρηκα εδώ :

Μονο τους δασμους αν γλυτωσεις, μια μερσεντΕ καμπριο εξτρα τη χτυπας, γρηγορα LK προλαβαινεις δεν προλαβαινεις :ROFLMAO:

To site της Fender με το serial number lookup είναι ελλιπές, είναι γνωστό αυτό. Ειδικά με custom shop, limited editions, dealer specials, παλαιότερες MIM και overseas όργανα είναι τρομερά σύνηθες να μην τα βρίσκει.

Γενικά το έχω ξαναπεί, αν κάποιος έχει μπροστά του μια κιθάρα και θέλει να τσεκαρει τη γνησιότητα της το να την ψάξει σε κάποιο τέτοιο database είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να κάνει, 9 στις 10 φορές δε σου λέει απολύτως τίποτα η διαδικασία.

Ετσι και αλλιως απο μαγαζι σε φαση τομαν, δεν παιζει να ειναι μπανανοφαγα η κιθαρα. Αν φτασουμε σε αυτο το σημειο τη βαψαμε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back