- Πόντοι
- 1
Merci beaucoup monsieur maze... Ρωτάω καθώς τα χεράκια μου πιάνουν μόνο μέχρι καμιά κόλληση στα ηλεκτρικά κιθάρας, εκεί δηλαδή που δεν υπάρχει κίνδυνος να καεί κάποιος ζωντανός!!
Άντε τώρα να αρχίσω αποταμίευση...
Υπερβάλλεις! Είναι αρκετά εύκολη τροποποίηση.jaguarbass12 είπε:Και οι παλιοί δικάναλοι silverfaces και blackfaces (όλοι εκτός από τους bassmans) μπορούν να τροποποιηθούν για τρέμολο και βάθος και στα δύο κανάλια.
Μόνο που αυτή η δουλειά θέλει χρόνο, κόπο, χρήματα και μεράκι...
Έχω κάνει τα πάντα σε παλιούς Fender! Και σε καινούργιους! ;Djaguarbass12 είπε:Αφού το λες εσύ κάτι θα ξέρεις, αρχιμάστορα
Θαρρώ πως έχεις "πειράξει" παλιούς δικάναλους Fender μ' αυτό το mod.
Και μιας και μιλάμε για τους vintage modified '68 custom reverbs μου έρχεται η εξής απορία: υπάρχει δυνατότητα μετατροπής του καναλιού normal των παλιών silverface και blackface σε custom?
Άπ' όσα έχω καταλάβει το κανάλι custom δεν είναι άλλο από το normal στο οποίο προστέθηκε ένας τροποποιημένος tone stack του Bassman που το κάνει πιο ευέλικτο στη χρήση πολυεφέ.
Αποκλείεται να μην βγάλει Ευρωπαϊκά μοντέλα! Και λογικά ο DR θα έχει κάτω από 1000eu οπότε καλορίζικο!Μονο μη κανει καμια μαγκια η Fender και δε βγαλει export model γιατι στο site τους εχουν μονο 120V εκδοση.
φυσικά και γίνεται.jaguarbass12 είπε:υπάρχει δυνατότητα μετατροπής του καναλιού normal των παλιών silverface και blackface σε custom?
χμμμ... έλα ντε!myster_maze είπε:Αν είναι αυτό που περιμένω δεν θα το έλεγα πιο pedal friendly.
Εννοειται θα εχει review...myster_maze είπε:Μην ξεχάσεις να μας πεις εντυπώσεις!![]()