- Πόντοι
- 18
Η Fender γιορτάζοντας τα 30 χρόνια του custom shop της ζήτησε από 8 luthiers να παρουσιάσουν τις δικές τους ιδέες πάνω στο όργανο.
BlackCrow81 είπε:FRED STUART FOUNDERS DESIGN HERRINGBONE TELECASTER
![]()
http://www.fendercustomshop.com/guitars/telecaster/fred-stuart-founders-design-herringbone-telecaster-african-blackwood-fingerboard-natural/
Ρε συ το πικγκαρντ όμως δε μου καθεται καλα στο ματι! >otto## είπε:εντυπωσιακή κιθάρα.
το βιδεον το είδες;argytar είπε:Ρε συ το πικγκαρντ όμως δε μου καθεται καλα στο ματι! >
Οι περισσότερες μου άρεσαν. Οι σπαρκλ οχι τοσο, γουστα ειναι αυτα.
Η τζαζμαστερ ειναι σουπερ για μενα εχει πολυ ωραιο μπριτζ!
Μασιφ πραμα.
Επισης μου αρεσουν τα reunions ωραια φαση για τους μαγκες
Στο 0:35 ο JW Black αναφέρει ότι αποκαλούσαν αυτού του είδους τις κιθάρες ως "doctor lawyer guitars" ;DBlackCrow81 είπε:
Καλά αυτο διορθώνεται όμως με το truss rod.Άμα είναι και πολύ χαμηλό ταστάρει.Όλα θέλουν το μάστορα τους πάντως.Έτσι κι'αλλιώς η fender πάντα εχει λιγο μεγαλυτερο action.Ας ειναι το μόνο πρόβλημα.RayDTutto είπε:Όντως όπως και το action (0.33). Στο Θεό!
Θα ξεχάσω κι αυτά τα λίγα που ξέρω, ;D ;D ;Dmikeguitar είπε:Καλά αυτο διορθώνεται όμως με το truss rod.
Καλή για slideΌντως όπως και το action (0.33). Στο Θεό!
Μην εγκαταλείπεις τη προσπάθεια σου,η γνώση είναι για όλους.Αντι να λες θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω πες μας τη λυση που προτείνεις.BlackCrow81 είπε:Θα ξεχάσω κι αυτά τα λίγα που ξέρω, ;D ;D ;D