- Πόντοι
- 2,148
Άπαξ και ανοιχτεί το σέτ έχει χάσει αμέσως αμέσως το μισό της διάρκειας ζωής των 10 ωρών....
πως με τα γυρίζει τα πράγματα όμως...
πάνω που θα την έπαιρνα αυτήνα σε σκουαιρ μου βγήκε στη στροφή ο Νίκος
Άπαξ και ανοιχτεί το σέτ έχει χάσει αμέσως αμέσως το μισό της διάρκειας ζωής των 10 ωρών....
Πανέμορφη οπτικά και με τσαχπινιάρικους μαγνήτες
Αν ειναι ετσι ωραιος φαινεται, ποτε δεν μου αρεσαν οι μουντοι neck μαγνητες των LPΔες το βίντεο.
Υπολόγισε ένα 30% περισσότερα πρίμα και 25% λιγότερο μεσαία και πολύ πιο μαζεμένα μπάσα.
Μαγικός μαγνήτης.
καθώς ο WR cunife στη θέση bridge είναι από σχεδόν αδιάφορος, έως ανυπόφορος, έως "τίποτα εξαιρετικό".
Όντως είναι μέσα στους 3 καλύτερους neck μαγνήτες ever και μέσα στους 3 χειρότερους bridge μαγνήτες ever
Η μεσαία θέση σε συνδυασμό με έναν vintage tele Bridge μαγνήτη είναι απλά θεϊκή.
Υπολόγισα τώρα και είδα ότι όταν την πήρα τη δική μου έδωσα για μτχ όσο δίνεις τώρα για την καινούργια.
αυτό είχα σταμπάρει εκείνη την αντίστοιχη squier
τόσα χρόνια πάντα neck έπαιζα, ή μεσαία.
επίσης θα πω, μετά την μεγάλη συμβίωση με τους μαγνήτες αυτούς ότι αυτή πρέπει να είναι ίσως η καλύτερη έκδοση της "πειραγμένης" τελε, καθώς ο WR cunife στη θέση bridge είναι από σχεδόν αδιάφορος, έως ανυπόφορος, έως "τίποτα εξαιρετικό".
Είναι το θέμα του τι παίζεις τελικά και πως χρησιμοποιείς την κιθάρα.
.........
Αλλά....μιά φορά στη ζωή μου και εάν....
Σήμερα που ήθελα κάτι πραγματικά βαρύ και OD και να βγαίνει πάνω στο mix μόνο στον bridge έγινε.....
Και με Basswood και με Alder γίνεται δουλειά ?Άλλο αΦτο, το metal θελει bridge και μαχοΓκανι φιλοοΥσ![]()
Τι κερδίζει?
γουρνοπουλα;
Να ρωτήσω κάτι βρε Νίκο.
Πώς ρυθμίζεις το ύψος στον neck μαγνήτη?
Maple ταστιέρα αντί rosewood...Αφού απαντηθεί η ερώτηση ΜΟΥ πρώτα![]()
Θα απαντήσω λεπτομερώς στην ερώτηση σου πάντως στην συνολική παρουσίαση..