• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

review Fender Aerodyne™ Classic Precision Bass® Special Review

audiokostas είπε:
Ασε, θα το σάξω. Μη το βλέπεις έτσι  ;)

Στωωωωωω

Ενα πεντάρι (μετά από πολύ καιρό) φόρεσα σουτιέν το Σάββατο και ήταν σα να μου χει κάτσει το USS Entreprise στο στήθος (μόνο που το Enterprise είχε λιγότερα κουμπιά) και συ μου λες για έξη;

Κάποια στιγμή όμως, ίδωμεν, να μαστε καλά, ένα πεντάρι, ίσως .......... μπααα, ξέχνα το.
Τα καλύτερα χάνω εδώ πάνω που είμαι...  :-\

Κάποια στιγμή πρέπει να οργανώσουμε μια εξόρμηση είτε οι εδώ στους εκεί, είτε οι εκεί σε εμάς.

Evilnye είπε:
Κάποια στιγμή πρέπει να οργανώσουμε μια εξόρμηση είτε οι εδώ στους εκεί, είτε οι εκεί σε εμάς.
Στη μέση. Βόλος. Πήλιο. Τσίπουρα.

Σωστός;

Καλοφόρετο κύριε Κώστα μας.

Τα Aerodyne όργανα γενικώς...κάτι μου κάνουν.  8)Ε, κι εδώ που τα λέμε έχω κι εγώ κάνει κάτι που αν το πω δε θα μπορώ να ξαναγράψω ως Earendil...

Βρε δεν με παρατάτε όλοι με τα P bass με έχετε βάλει σε σκέψεις και με τρώει η παλάμη μου να δώσω λεφτά!!! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΥΡΙΟΙ!!!ΤΣΤΣΤΣΤΣΤΣΤΣ... Καμία προσοχή για τις δύσκολες μέρες που θα έρθουν από τη νέα γενιά... Στα χρόνια μου δεν ήταν έτσι...

Υ.Γ: Τέλειο το οργανάκι Κώστα το ζηλεύω... Έχω και μία αγάπη στα όργανα στο χρώμα του ξύλου οπότε μου τρέχουν τα σάλια!!! ΜΕ ΓΕΙΕΣ ΜΕ ΓΕΙΕΣ και πάνω από όλα ΚΑΛΟΠΑΙΧΤΟ!!!

fleaman είπε:
Audiokostas τι θα ελεγες για το jazz?εχει πεσει καθολου στα χερια σου?
Είναι κουκλί, παραλίγο να το πάρω γιατί κάποιος το πούλαγε εδώ Ελλάδα και φθηνά αλλά είχε φύγει. Μάλλον καλύτερα γιατί μου αρέσει περισσότερο αυτό. Και ουσιαστικά είναι τα ιδια μπάσα. Πέραν του σχήματος στο σώμα, δεν βλέπω άλλες διαφορές.

Βρε δεν με παρατάτε όλοι με τα P bass με έχετε βάλει σε σκέψεις και με τρώει η παλάμη μου να δώσω λεφτά!!!....

Υ.Γ: Τέλειο το οργανάκι Κώστα το ζηλεύω... Έχω και μία αγάπη στα όργανα στο χρώμα του ξύλου οπότε μου τρέχουν τα σάλια!!! ΜΕ ΓΕΙΕΣ ΜΕ ΓΕΙΕΣ και πάνω από όλα ΚΑΛΟΠΑΙΧΤΟ!!!
Δεν είναι πολλά funky. Ακόμα και τα Squier κάνουν καλή δουλειά. Βάλε το χέρι. Αλλά από δεύτερο χέρι. Το αξίζουν.  ;)

Σε ευχαριστώ.

Εύγε νέε μου και με 'γειά το νέο σου p.  ;D
Να σαι καλά Μινόρε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
με γειές και καλόπαιχτο Κώστα, να το ευχαριστηθείς.Απο μπάσα δεν ξέρω πολλά πράγματα, (όχι δηλαδή οτι ξέρω απο κιθάρες ;D) αλλά μια fender aerodyne japan που είχε πέσει στα χέρια μου πριν ενα δύο χρόνια ήταν άπαιχτη (με την καλή ένοια).Ποιότητα κατασκευής, ομορφιά, και καταπληκτκός ήχος (στην συκγεκριμένη japan-usa σημειώσατε 1)

με υγεία  και καλοπαιχτο .

Να σαι καλά και σύντομα να φτάσεις στο σημείο φθοράς ταστων  8) 8) 8) 8)

qesh είπε:
(στην συκγεκριμένη japan-usa σημειώσατε 1)
Στο συγκεκριμένο άθλημα, Japan keeps scoring from all positions but USA owns the game  ;)....bad the lies (κακά τα ψέματα).

με υγεία  και καλοπαιχτο .

Να σαι καλά και σύντομα να φτάσεις στο σημείο φθοράς ταστων  8) 8) 8) 8)
Με flats; Με βλέπω Highlander  ;D

Thanks παίδες

Εκει ειναι η μαγεία

Να λειωσεις τα ταστα με flat χορδες ...........................................ατελείωτες ώρες πτήσης  ;) ;) ;)

audiokostas είπε:
Japan keeps scoring from all positions but USA owns the game  ;)....bad the lies (κακά τα ψέματα).
Καλά μην το παίρνεις τοίς μετρητοίς.Εξ άλλου είμαι αθεράπευτος madeinUSAholic ;D ;D ;D

Είναι κουκλί, παραλίγο να το πάρω γιατί κάποιος το πούλαγε εδώ Ελλάδα και φθηνά αλλά είχε φύγει. Μάλλον καλύτερα γιατί μου αρέσει περισσότερο αυτό. Και ουσιαστικά είναι τα ιδια μπάσα. Πέραν του σχήματος στο σώμα, δεν βλέπω άλλες διαφορές.
Και σε σχεση με το Frank Bello signature?

http://www.thomann.de/gr/fender_frank_bello_jazz_bass.htm

Ειναι κ αυτο Aerodyne σωμα απλα φοραει αλλους μαγνητες.Τι λες?

fleaman είπε:
Και σε σχεση με το Frank Bello signature?

http://www.thomann.de/gr/fender_frank_bello_jazz_bass.htm

Ειναι κ αυτο Aerodyne σωμα απλα φοραει αλλους μαγνητες.Τι λες?
Θα σε μαλώσω που είσαι αδιάβαστος και μετά θα πέσουν να με φάνε ............

-Alder Body

-Modern “C” Shape

-1 Seymour Duncan SPB-3 Quarter Pound,

-1 Samarium Cobalt Noiseless,

-Leo Quan Badass® III

-Width at Nut 41.2 mm

- Και έχει μόνο 2 vol και όχι tone

Όπως βλέπεις, είναι άλλο μπάσο.  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ισχυει οτι μεπιασες αδιαβαστο... :) Στο Aerodyne σωμα κολησα απλα που ειναι κοινο και με παρεσυρε...Πως σου φαινεται παρολα αυτα?

Trending...

Νέα θέματα

Back