Στη μέση. Βόλος. Πήλιο. Τσίπουρα.Evilnye είπε:Κάποια στιγμή πρέπει να οργανώσουμε μια εξόρμηση είτε οι εδώ στους εκεί, είτε οι εκεί σε εμάς.
Οχι ξεροσφυρι τα τσιπουρα ομως, ετσι;audiokostas είπε:Στη μέση. Βόλος. Πήλιο. Τσίπουρα.
Σωστός;
Είναι κουκλί, παραλίγο να το πάρω γιατί κάποιος το πούλαγε εδώ Ελλάδα και φθηνά αλλά είχε φύγει. Μάλλον καλύτερα γιατί μου αρέσει περισσότερο αυτό. Και ουσιαστικά είναι τα ιδια μπάσα. Πέραν του σχήματος στο σώμα, δεν βλέπω άλλες διαφορές.fleaman είπε:Audiokostas τι θα ελεγες για το jazz?εχει πεσει καθολου στα χερια σου?
Δεν είναι πολλά funky. Ακόμα και τα Squier κάνουν καλή δουλειά. Βάλε το χέρι. Αλλά από δεύτερο χέρι. Το αξίζουν.Βρε δεν με παρατάτε όλοι με τα P bass με έχετε βάλει σε σκέψεις και με τρώει η παλάμη μου να δώσω λεφτά!!!....
Υ.Γ: Τέλειο το οργανάκι Κώστα το ζηλεύω... Έχω και μία αγάπη στα όργανα στο χρώμα του ξύλου οπότε μου τρέχουν τα σάλια!!! ΜΕ ΓΕΙΕΣ ΜΕ ΓΕΙΕΣ και πάνω από όλα ΚΑΛΟΠΑΙΧΤΟ!!!
Να σαι καλά Μινόρε.Εύγε νέε μου και με 'γειά το νέο σου p. ;D
Στο συγκεκριμένο άθλημα, Japan keeps scoring from all positions but USA owns the gameqesh είπε:(στην συκγεκριμένη japan-usa σημειώσατε 1)
Με flats; Με βλέπω Highlander ;Dμε υγεία και καλοπαιχτο .
Να σαι καλά και σύντομα να φτάσεις στο σημείο φθοράς ταστων 8) 8) 8) 8)
Καλά μην το παίρνεις τοίς μετρητοίς.Εξ άλλου είμαι αθεράπευτος madeinUSAholic ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Japan keeps scoring from all positions but USA owns the game....bad the lies (κακά τα ψέματα).
Και σε σχεση με το Frank Bello signature?Είναι κουκλί, παραλίγο να το πάρω γιατί κάποιος το πούλαγε εδώ Ελλάδα και φθηνά αλλά είχε φύγει. Μάλλον καλύτερα γιατί μου αρέσει περισσότερο αυτό. Και ουσιαστικά είναι τα ιδια μπάσα. Πέραν του σχήματος στο σώμα, δεν βλέπω άλλες διαφορές.
Θα σε μαλώσω που είσαι αδιάβαστος και μετά θα πέσουν να με φάνε ............fleaman είπε:Και σε σχεση με το Frank Bello signature?
http://www.thomann.de/gr/fender_frank_bello_jazz_bass.htm
Ειναι κ αυτο Aerodyne σωμα απλα φοραει αλλους μαγνητες.Τι λες?
Υποκειμενικά θα μιλήσω.fleaman είπε:Ισχυει οτι μεπιασες αδιαβαστο...Στο Aerodyne σωμα κολησα απλα που ειναι κοινο και με παρεσυρε...Πως σου φαινεται παρολα αυτα?