Φάτε μάτια ψάρια ... alfa 4c

kostas80

Μέλος
Πόντοι
38
Τι φτιάξανε πάλι οι άνθρωποι .... έχω πάθει έρωτα και πόθο

διαστάσεις mito,1750cc,200 hp αναμένεται το 2012 και μάλλον θα κοστίζει γύρω στα 45.000 €

http://www.topgear.com/uk/car-news/geneva-2011-alfa-romeo-4c-concept-2011-03-01

110308_alfa-4c-4_1136923251.jpg

Όταν θέλει η Alfa κάνει ακόμη αυτοκίνητα (ή τέλος πάντων καλά αντίγραφα της Lotus)

(TGL πες αλεύρι... :P :P :P :) :) :)  :-* :-* :-* )

Υπάρχει και σε relic; Ή έστω κάποιος που μπορεί να μου την κάνει να φαίνεται λες την είχα παρκαρισμένη στην Ομόνοια τα τελευταία 60 χρόνια;

Βγαίνει άραγε σε Sunburst;

Μπα...μάλλον δεν θα την πάρω, θα περιμένω να μαζέψω λεφτά να αγοράσω την χειροποίητη επανέκδοση της GT Junior του '65, την οποία φτιάχνει ένας Νεοζηλανδός σε μια σπηλιά που έχει μετατρέψει σε εργαστήριο. Η λίστα αναμονής έτσι κι αλλιώς έιναι 25 χρόνια γιατί χρησιμοποιεί αποκλειστικά λαμαρίνα της εποχής την οποία συλλέγει μιας και με την σημερινή δεν μπορείς να φτιάξεις αυτοκίνητο της προκοπής...  

kostas80 είπε:
αναμένεται το 2012 και μάλλον θα κοστίζει γύρω στα 45.000 €
H πρωταπριλιά ήταν πρίν 6 μέρες φίλος ;D ΑΝ την παράγουν (πάρα πολύ χλωμό)

δεν γίνεται να κοστίζει μόνο τόσο.

Κούκλα είναι!Είναι η "μικρή" (στο μάτι μόνο) 8C.

RayDTutto είπε:
(ή τέλος πάντων καλά αντίγραφα της Lotus)
;D

Η αλήθεια είναι,οτί όταν έτυχε να οδηγησω μία Lotus Elise mkII ενός γνωστού μου,βγήκα σοκαρισμένος ( :o) από την εμπειρία...Άνετα μέσα στο top10 όλων των εποχών κατά τη γνώμη μου...

Η αντίδραση μου όταν είδα φωτό από τη Γενεύη:

8==========================================)

8) 8) 8)

Δεν έχω μυρωδιά από αυτοκίνητα, αλλά περιέργως γουστάρω με χίλια Τop Gear και είχα γελάσει με την ατάκα 3:25 - 3:40.  ;D ;D ;D ;D

Earendil είπε:
Δεν έχω μυρωδιά από αυτοκίνητα, αλλά περιέργως γουστάρω με χίλια Τop Gear και είχα γελάσει με την ατάκα 3:25 - 3:40.  ;D ;D ;D ;D
Τότε είσαι...σε καλό δρόμο! ;D (trolley,για άλλο δρόμο μιλάω) Αλλά να ξέρεις,οτί είναι πολύ ύπουλο μικρόβιο!  ;D

S9F είπε:
Τότε είσαι...σε καλό δρόμο! ;D (trolley,για άλλο δρόμο μιλάω) Αλλά να ξέρεις,οτί είναι πολύ ύπουλο μικρόβιο!  ;D
Μπααα...φοβάμαι τόσο εύκολα που μου φτάνει και μου περισσεύει να βλέπω κ@yλ0τιμονιές από απόσταση ασφαλείας.

Eνώ με ένα on-off κι ένα standby τί να πάθω;  8)

Το top gear είναι πρωτίστως ψυχαγωγικό και όχι ενημερωτικό show, γι αυτό το λατρεύουμε.

Αν θέλεις ενημέρωση και εμπεριστατωμένες απόψεις υπάρχουν πολλές άλλες εκπομπές.

Αν λάβεις όμως υπόψη σου ότι όλες αυτές οι εκπομπές τα παίρνουν χοντρά από τις αυτοκινητοβιομηχανίες για να σου πουλήσουν VW, καλύτερα ο χαβαλές παρά η "έγκυρη" σοβαροφάνεια.

Και δεν είναι show. Αρκεί να προσέξεις τα λεγόμενά τους σε κάθε παρουσίαση.

όχι δηλαδή ότι δεν υπάρχουν κι άλλες εκπομπές,αυτοί το κάνουν όμως πολύ καλά! Βέβαια δεν τεστάρουν ότι κυκλοφορεί.Κάνουν επιλογές. Αυτό είναι και το - της υπόθεσης.

RayDTutto είπε:
Αν λάβεις όμως υπόψη σου ότι όλες αυτές οι εκπομπές τα παίρνουν χοντρά από τις αυτοκινητοβιομηχανίες για να σου πουλήσουν VW, καλύτερα ο χαβαλές παρά η "έγκυρη" σοβαροφάνεια.
Και μόνο από το παραπάνω ανέβηκες ΠΟΛΥ στην εκτίμησή μου.  ;)

bihlas87 είπε:
H πρωταπριλιά ήταν πρίν 6 μέρες φίλος ;D ΑΝ την παράγουν (πάρα πολύ χλωμό)

δεν γίνεται να κοστίζει μόνο τόσο.
όχι αλήθεια τόσο είναι οι προβλέψεις .... τώρα για το αν τελικά θα παραχθεί ... κανείς δεν ξέρει  ::)

RayDTutto είπε:
Σαφώς, όπως και τα περιοδικά, τα έχω κόψει τελευταία.

Άσχετο αλλά σκέφτομαι πως σε πολλούς στο noiz φαίνεται περίεργο που κάποιος

αγοράζει κιθάρα ή ενισχυτή χωρίς να δοκιμάσει... ενώ υπάρχουν άνθρωποι που

αγοράζουν ολόκληρο αυτοκίνητο χωρίς να το οδηγήσουν :D

Κάπου την είχα βάλει τη δικαιολογία αγοράς αλλά δεν θυμάμαι ρε γαμ.... α, να, στο κουτάκι που γράφει Ritchie Blackmore Stratocaster που πούλησα τρείς μήνες μετά την αγορά της.......

Μα αγάπη μου, μια φορά αγοράζεις καλή κιθάρα και αξίζει να δώσουμε κάτι παραπάνω για να πάρουμε κάτι που θα μας μείνει μια ζωή.

Αν και το συγκεκριμένο κερδίζει την θέση 8652 στην δεκαθέσια λίστα των μηχανοκίνητων προτεραιοτήτων/προτιμήσεών μου.

Βέβαια,όπως τα ξύλα παίζουν καθοριστικό ρόλο (για να μην ξεχνιόμαστε... ;D),έτσι σαν την "παλιά" λαμαρίνα δεν έχει...Θα προτιμούσα μιά τέτοια any day... 8)

056alfa_romeo.jpg

057alfa_romeo.jpg

alfagtam_frontcorner.jpg

alfagtam_rearcorner.jpg

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back