Γιατί ρε Johnny να της γράψεις δίσκο?Johnny.T είπε:θα της γράψω δίσκο τελείωσε.
Ασε φουζιον να φαντασιόνομαι τον κολασμένο δεσμό μεταξύ τιποτένιου συνθέτη και μου....ρας τραγουδιάρας.Το'χω άχτι.fusiongtr είπε:Γιατί ρε Johnny να της γράψεις δίσκο?
Πάρ' την μια μέρα, κατεβείτε Αθήνα κέντρο, και βάλ' την να τραγουδήσει με την ίδια αμφίεση.
Θα χεστείτε στο χρήμα σου λέω.
Και θα βάζει τα πενηντάρικα ανάμεσα στους Humbuckers, της κακομοίρας θα γενεί.
Σε καταλαβαίνω.Johnny.T είπε:Ασε φουζιον να φαντασιόνομαι τον κολασμένο δεσμό μεταξύ τιποτένιου συνθέτη και μου....ρας τραγουδιάρας.Το'χω άχτι.
Johnny.T είπε:
Και έχουν και μεγάλο output!!! Είναι καλοί για μέταλ! ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Υ.Γ. Ωραίοι Humbuckers ;D
Θα κλείσουν κανά σπίτι...εξαιτίας σου κοιμήθηκα στο σαλόνι. Εκεί που το έβλεπα-άκουγα, σκύβει η γυναίκα μου πάνω απ'τό λάπτοπ, το βλέπει και αρχίζει: αυτό είναι το σάιτ μουσικών που μπαίνεις κάθε μέρα?, να το χαίρεσαι!, ωραίο σάιτ!, σαν δε ντρέπεσαι! κ.τ.λ. κ.τ.λ. Cry
Για να μπορέσουμε να "διαβάσουμε" καλύτερα σε τι αναστροφές παίζει τις συγχορδίες ρε παιδιά, απλό παιδαγωγικό το θέμα και η πρόθεσις...microvios είπε:ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΗΨΗ 360 ΜΟΙΡΩΝ ΤΩΡΑ!!!!
"Οι ωραίοι έχουν χρέη..."cigaret13 είπε:...επειδή είμαι ωραίο "παιδί" (κούκλος) ....