Εξωτερικοι Sequencers! τι θεση εχουν σημερα στη μουσικη παραγωγη;;;

Μπορεις να το κανεις και στο DAW αυτο, duplicate το καναλι, μετακινηση στο grid π.χ. ενα τεταρτο μετα, χαμηλοτερα το νεο καναλι, και panning αν θες στερεο delay, και eq με roll off στα ψηλα αν θες vintage echo, και modulation αν θες, αλλα μετα τι θα γινουν οι προγραμματιστες της soundtoys ( τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ delay ever), κλεφτες θα γινουν; :ROFLMAO:

Γκούγκλαρα. Όχι boutique αλλά χρήσιμα, analog sweetening in a cold cold, digital world.

Για την digital εικόνα/βίντεο αν αποτύχει αποτυχαίνει παταγωδώς. Η εικόνα γίνεται αλλοπρόσαλη. Σε παλιές analog τηλεοράσεις αποτυχαίνει σταδιακά. Θαρρώ αυτό σχετίζεται και με το debate analog-digital sound.

Νοσταλγια ΜΟΝΟ για atari st φιλε. Ξερεις τι ειναι να θες να γραψεις μουσικη, και εκει που πας να ξεκινησεις να μπουταρεις να σου βγαινουν αυτες οι μπομπιτσες και να ψοφα το συστημα; Απολαυση :ROFLMAO:
Η αληθεια ειναι δεν ξερω. Ειμαι πολυ μετα μοντελο. Και στα w95 μονο ms paint επαιζα κ εκεινο το συνδετηρα που μιλαγε κ εδινε τιπς.
Βεβαια ειμαι σιγουρος θα ειχα φτιαξει καλυτερη μουσικη αν τα ειχα προλαβει.
Με το που βγήκε το YouTube (2005?) βρήκα custom τρόπο για delay σε οποιοδήποτε βίντεο. Άνοιγες δύο tabs με το ίδιο βίντεο και απλά έβαζες το ένα να παίζει ένα κλικ πιο μετά απ'το άλλο. Βάζεις και το δεύτερο να έχει πιο χαμηλή ένταση και ήσουν έτοιμος-ος-ος.
Α εσυ εισαι μπρουκλης. Ειχες συνδεση ιντερνετ το 05 που αντεχε να παιζει ταυτοχρονα δυο γιουτουμπ;

Μπούμπης ημουν (μπέμπης) και δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω, αλλά σε ίντερνετ-καφέ της γειτονιάς το ανακάλυψα το κόλπο.

Θυμάμαι ακριβώς να σου πω για τα ηλεκτρικά του σπιτιού μας τότε. 2005 πήρα πρώτη ηλεκτρική κιθάρα και ήμουν η γείωση. (*κλικ* κλικ* ο ενισχυτής κάθε φορά που ακουμπούσα τις χορδές).

Η καλυτερη φαση οσο αφορα τα εργαλεια ειναι ΤΩΡΑ.

Βεβαια το παρακαναμε με τη βελτιωση των εργαλειων, και πλεον κανουν μονα τους μουσικη :ROFLMAO: αλλα παρολα αυτα η καλυτερη φαση ειναι τωρα. Οσο αφορα τα εργαλεια.

Οσο αφορα τη μουσικη γενικοτερα, αστα να πανε, δεν αξιζει τον κοπο να ασχολειται κανεις.

Λύπη για τα οικονομικά κέρδη που ανέφερες τελευταίο. Έχω να αγοράσω μουσική κάτι δεκαετίες. Και εγώ μέρος του προβλήματος.

Ωραίος ο ναρκαλιευτής αλλά η αίσθηση σε mall το 1997 να δοκιμάζω το πρώτο 3D game στην ζωή μου, Super Mario 64, δεν θα φύγει ποτέ απ'την μνήμη μου.

Η καλυτερη φαση οσο αφορα τα εργαλεια ειναι ΤΩΡΑ.
Καλα εννοειται αυτο δεν τιθεται καν θεμα.
Εγω ο λιτος χομπιστας εχω 5-6 συνθ που ο ζαν μισελ και ο βαγγελης ουτε καν φανταζονταν οτι μπορουν να υπαρξουν + δυνατοτητες στουντιο που δεν υπηρχαν καν.

Οσο αφορα τη μουσικη γενικοτερα, αστα να πανε, δεν αξιζει τον κοπο να ασχολειται κανεις.
Σε αυτο διαφωνω, αν το διασκεδαζεις να φτιαχνεις αξιζει τον κοπο και σαν ακροατης οχι μονο βγαινουν καθημερινα πολυ ωραια πραγματα, εχεις κ αρχειο τοσων ετων δισκογραφιας να ανακαλυψεις ολα μαζι συμμαζεμενα.
Τωρα ενταξει αν ζουσες ή προσπαθεις να ζεις φτιαχνοντας catalog music η φαση μαλλον ειναι για καταθλιψη αλλα οκ.

Νομίζω πείτε μου αν κάνω λάθος ότι το σταθερότερο λειτουργικό του προβληματικού στραβούλιακα που του αρέσουν οι μειώσεις πληθυσμών ήταν τα WindowsXP?
Βέβαια θυμάμαι ότι όταν το γυρίσαμε σε MIDI όταν κάναμε στην γενιά μου τη χαζομάρα και πουλάγαμε τα analog για να τα συγχρονίσουμε ψηφιακά κάτι υπολογιστικά μηχανάκια σαν τον ZX Spectrum, τον ATARI ή τον Commodore, την Amiga ή αργότερα τον πρώτο ΜAC, τον LC
Aργότερα τα μουσικά προγράμματα δεν έγραφαν κάν audio αλλά μόνο midi - και φτάσαμε στην εποχή που βγήκε το πρώτο software looper το Ableton Live που στην αρχή δεν είχε καν plugins klp

Νομίζω πείτε μου αν κάνω λάθος ότι το σταθερότερο λειτουργικό του προβληματικού στραβούλιακα που του αρέσουν οι μειώσεις πληθυσμών ήταν τα WindowsXP?
Αν ειχαμε 2006 μπορει και να ισχυε αυτο αλλα εν ετει 2026 νομιζω τα πιο σταθερα windows ειναι τα windows 11.
Τα οποια σταθεροτατα ειναι, αλλα ειναι τα προβληματα τους, τα οποια, παραδεχομαι, αρχιζουν και μου την δινουν αρκετα (αλλα ακομα οχι τοσο ωστε να τα πεταξω).

του προβληματικού στραβούλιακα που του αρέσουν οι μειώσεις πληθυσμών
Τωρα αυτο χρειαζοταν; Για τεχνολογια μιλαμε και ειναι μαλλον το πιο επιδραστικο ατομο ever στον τομεα και εχει επηρεασει τη ζωη μας οσο κανενας (για καλο λεω εγω αλλα οκ μπορει να διαφωνει ο οποιοσδηποτε).
Αυτο ανοιγει αλλη κατηγορια συζητησης και δεν νομιζω οτι θελουμε να παμε εκει...

Βέβαια θυμάμαι ότι όταν το γυρίσαμε σε MIDI όταν κάναμε στην γενιά μου τη χαζομάρα και πουλάγαμε τα analog για να τα συγχρονίσουμε ψηφιακά κάτι υπολογιστικά μηχανάκια σαν τον ZX Spectrum, τον ATARI ή τον Commodore, την Amiga ή αργότερα τον πρώτο ΜAC, τον LC
Aργότερα τα μουσικά προγράμματα δεν έγραφαν κάν audio αλλά μόνο midi - και φτάσαμε στην εποχή που βγήκε το πρώτο software looper το Ableton Live που στην αρχή δεν είχε καν plugins klp
Αληθεια, τι αναλογκ ειχατε τοτε που μπορουσατε να τα αγοραζετε και να τα πουλατε τοσο ευκολα;
Να υποθεσω στην καλυτερη περιπτωση κανα juno; Συγκρινεται το juno σε δυνατοτητες εστω με το τυπικο freeware softsynth; Δεν παμε καν σε πιο προχωρημενα πραγματα.

κοντα εισαι!!!!!
2 λειτουργικα (Σ.Τ.Α.Θ.Ε.Ρ.Α) εχει καταφερει να βγαλει μεσα στα 40 χρονια που ασχολειται!
Το ενα, Ναι. Ηταν τα Windows XP!!!!! (Λειτουργικαρα απλα)!
Το άλλο,,,,, ηταν τα Windows 7.
Θα το πω! Ακομα και τα 10 (που, οκ ειναι σταθερα σχετικα,,,,, μπροστα... Σε κατι άλλα),... ειναι κατωτερα!!!!!

Δεν βλέπω καμία αγάπη για τα Vista...
Σβήστα.
Τι αγαπη!!!!! ακομα θυμαμαι ενα λαπτοπ που ειχε παρει ο ξαδερφος μου, (τα ειχε μεσα τι να κανουμε,,, εποχη που διαλεξε κι αυτος για αγορα λαπτοπ!!!!!) και προσπαθησα να το σεταρω, (βασικα καποιες λιγες ρυθμησεις εκανα, που ηθελε, + τουπ περασα κατι προγραμματακια), μια χαρα πηγε το σεταρισμα,,,
λιγο το δουλεψα,,,, και μετα, ΓΙΑ ΜΊΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΠΕΤΑΓΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!
εβλεπα εφιαλτες οτι τα ειχα βαλει στο δικο μου!!!!!

Μια χαρα ηταν τα xp ΤΟΤΕ.

ΤΩΡΑ με τα win 11 ( και καμποσα φραγκουλινια για plug in) μπορεις να εχεις αυτουσιους τους αλγοριθμους απο τα καλυτερα ψηφιακα hardware, και τις κορυφαιες εξομοιωσεις αναλογικων μηχανηματων. Σιγα μη γυρισεις στα xp, καλα καλα ουτε τα win 7 δεν κανουν για να βαλεις σε καινουργιο PC. Το λειτουργικο συστημα ειναι για να λειτουργει το συστημα :ROFLMAO: και θα βαλεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το λειτουργικο εκεινο που υποστηριζει το software που θελεις να τρεξεις.Καμια αλλη συζητηση δε χωραει σε αυτο.

Στην τελικη αν δε θες τα καινουργια windows, παρε ενα mac, ποτε δεν ηταν πιο λογικη επιλογη το να παρεις ενα mac απο οτι σημερα. Καινουργιο mac ετσι; Μην αρχισουμε και εδω να λεμε για το ποσο καλυτερο ηταν το G4 :ROFLMAO:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back