Εξομοίωση Roland Jazz Chorus 120.

Όλα είναι ατμός

In a Fender Rhodes 🌍🇬🇷
Πόντοι
398
Οι έχοντες τον εν λογω ενισχυτή γνωρίζουν για αυτο το δημιουργημα.

Αναζητώ τρόπο να τον εξομοιώσω μέσω πενταλιέρας. Υπάρχει κάποια τεχνολογική πρόταση η οποια να είναι και κάπως οικονομική μιας και ο ενισχυτης επανακυκλοφορει στην τιμη των 900-1000Ε.

Δεν βρίσκω και τον Roland Jazz Chorus 55 πουθενά μέχρι στιγμής.

Ίσως και μια κεφαλή σαν αυτη που έχει ο JC 120 θα βοηθούσε.

Να αποφύγω βάρος κατά την όποια μεταφορά σε λαίβ.

Τον 60ρη τον ειχα δει στο μαγαζι ενος γνωστου μου εδω στο Bristol πριν απο καποιου μηνες, δε ξερω αν υπαρχει ακομα...στο site των δειχνει. Βεβαια δεν εχω ιδεα αν στελνει και τι μεταφορικα θα σου ζητησει...

http://www.treblerock.com/amplifiers-a-pa/amplifiers.html

Περαν αυτου, το JC Clean των Roland Cube ερχεται κοντα, ριχτου μια αυτια.

τον cube θα τον ακουσω. Δειχνει εξυπνη προταση. Αν εχει και σωστη αποκριση συχνοτητων στα πληκτρα και με γεμισει με τον ηχο του, ειναι μια καλη αγορα και προσιτη.

Τα 30w μεσω μικροφωνου σε λαιβ, ευελπιστω να ακουστουν.

Korgious είπε:
Τα 30w μεσω μικροφωνου σε λαιβ, ευελπιστω να ακουστουν.
Αν σε έχουν ανοιχτό.

Στο λέω γιατί εμένα μ΄έχουν κλειστό. ???

Συγνώμη ρε παιδιά.

Στο λάιβ δεν υπάρχουν monitors για τους μουσικούς;

Εννοώ για τον κάθε ένα μουσικό ξεχωριστά.

Μανώλης Χναράκης είπε:
Κάτι αντίστοιχο με δύο μεγάφωνα αλλά για πλήκτρα.

http://www.roland.com/products/en/KC-880/index.html

Όμως, οι JC-120 & JC-160 έχουν συγκεκριμένα specs.
Αυτος αναλογικα ειναι ο αντιστοιχος για τα πληκτρα με κλειστο το οπισθιο μερος...και τιμη 900Ε. Δεν ειναι στο μπατζετ μου, και λογω ισχυος και βαρους δεν ειναι και στην αναζητηση μου.Μανωλη σε ευχαριστω ειλικρινα ομως για το ενδιαφερον σου στην αναζητηση μου.

Νεστωρα, δεν παιζει να μην με εχουν ανοιχτο..θα εχω απο κατω τον υπευθυνο που βαζει βαθμολογιες και γυριζει σελιδες στις παρτιτουρες...ξερεις ποιον.. 8) ;D

Μανώλης Χναράκης είπε:
Συγνώμη ρε παιδιά.

υπαρχουν...αλλα δεν θελω να ακουω απλως...τον ηχο μου προσπαθω να κρατησω στα υψηλα επιπεδα που εχουμε στο στουντιο.

Ειλικρινα δεν υπαρχουν, εκτος απο κανα 2 ,ενα για τα πληκτρα και ενα για τον νραμερ....καλα κανει και χα χα χα ο κυριος Νεστωρας.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Korgious είπε:
Νεστωρα, δεν παιζει να μην με εχουν ανοιχτο..θα εχω απο κατω τον υπευθυνο που βαζει βαθμολογιες και γυριζει σελιδες στις παρτιτουρες...ξερεις ποιον.. 8) ;D
Μα ο ίδιος ο Σπύρος μου το είπε.

Συγνώμη ρε παιδιά.

Χα χα χα.

Nestoras είπε:
Μα ο ίδιος ο Σπύρος μου το είπε.Χα χα χα.
Το γνωριζω αυτο...το ''δεν παιζει'' αναφερεται στα μετεπειτα λαιβ μας αγαπητε μου  Κυριε!

Μανώλης Χναράκης είπε:
Δεν κατάλαβα...

Τι εννοείς "Χα χα χα."
Ειλικρινα δεν υπαρχουν μονιτορ (τουλαχιστον στο κλαμπ που εμφανιζομαστε εμεις και μαλλον στα περισσοτερα) εκτος απο κανα 2 ,ενα για τα πληκτρα και ενα για τον νραμερ....για αυτο  και χα χα χα ο κυριος Νεστωρας.

Μονο σε μεγαλες συναυλιες εχω συναντησει μονιτορ σε καθε μουσικο και σε νυχτερινες σκηνες-μαγαζια οπως τα λεμε κοινως.

Μανώλης Χναράκης είπε:
Καλά.

Πλάκα μας κάνεις;

Πόσα τετραγωνικά είναι το κλαμπ;
Μόνο τη φωνή δίνουν και αυτή.....

Δυσκολη το σημειο ενωσης μεταξυ ηχου της μπαντας και ηχου στο μαγαζι.....θα πεθανω με αυτο το μαραζι!

Nestoras είπε:
Μόνο τη φωνή δίνουν και αυτή.....
Τι λέτε ρε παιδιά !!!

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά σας πληρώνουν για την εμφάνιση και ο ήχος ότι ν'άναι, ότι βγεί;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back