- Πόντοι
- 1,168
http://www.divri.gr/gallery/displayimage.php?album=24&pos=13audiokostas είπε:... παίζω παπάδες ...
http://www.divri.gr/gallery/displayimage.php?album=24&pos=13audiokostas είπε:... παίζω παπάδες ...
Ζέσταμα, βολική τοποθέτηση των δαχτύλων, και την άνεση να απασχολείσαι συγκεκριμένα στην τεχνική και όχι στο τι παίζεις ώστε να διορθώνεις τυχόν ατέλειες. Άσε που με εξάσκηση σε κλίμακα σε όλη την ταστιέρα συνηθίζει και το αυτί στις νότες που έχει διαθέσιμες και οι οποίες ανήκουν στην ίδια κλίμακα. Η εξάσκηση σε κλίμακες τα δάχτυλα βοηθάει. Πρέπει να παραμένουν σε φόρμα και να έχουν την άνεση να κάνουν ότι θες. Μπορείς να το πεις αναγκαίο κακό, αλλά βοηθάει συνέχεια.fuZZed είπε:Τι νοημα εχει για καποιον νορμαλ παιχτη (ΟΧΙ ΑΡΧΑΡΙΟ) να παιζει τις διατονικες απ το 50 σε ογδοα?
Τι τεχνικες μπορει να ξεσηκωσει απ αυτη τη μεθοδο?
Ναι μετά από λίγη ώρα παίζει στάνταρyannis37 είπε:εγώ ξεκινάω να κάνω ασκήσεις και μετά από λίγο βρίσκομαι να jammaρω χωρίς να το καταλάβω ;D ;D
Πανω σ αυτο συμφωνω τρελα!!! Αν βεβαια εχω αντιληφθει ακριβως αυτο που εννοεις...Evilnye είπε:και την άνεση να απασχολείσαι συγκεκριμένα στην τεχνική και όχι στο τι παίζεις ώστε να διορθώνεις τυχόν ατέλειες.
Στις ασκήσεις κλίμακας συμπεριλαμβάνονται διαστήματα 3ης 4ης 5ης 6ης 7ης.fuZZed είπε:εγω παλι δε μπορω να καταλαβω γιατι ολοι συνδιαζετε τη ταχυτητα με το ανεβοκατεβασμα κλιμακων.. Κ γιατι συνδιαζονται οι <<αργες>> ασκησεις παλι με το ανεβοκατεβασμα κλιμακων? Εσεις οταν σολαρετε κλιμακες ανεβοκατεβαζετε?
Τι νοημα εχει για καποιον νορμαλ παιχτη (ΟΧΙ ΑΡΧΑΡΙΟ) να παιζει τις διατονικες απ το 50 σε ογδοα?
Τι τεχνικες μπορει να ξεσηκωσει απ αυτη τη μεθοδο?
Αν δε μάθεις να συγκεντρώνεσαι και να ορίζεις το χρόνο μελέτης δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις . Εξάσκηση = Πειθαρχίαyannis37 είπε:εγώ ξεκινάω να κάνω ασκήσεις και μετά από λίγο βρίσκομαι να jammaρω χωρίς να το καταλάβω ;D ;D
Ναι αυτό.fuZZed είπε:Πανω σ αυτο συμφωνω τρελα!!! Αν βεβαια εχω αντιληφθει ακριβως αυτο που εννοεις...
Μαλλον μιλας στο οτι <<γυμναζεις>> τα δακτυλα, χωρις να κουραζεις ας πουμε το μυαλο με τονισμους, αλληλουχιες νοτων κ γενικα φρασεολογια..
ΕΕΕ???
+1Αν δε μάθεις να συγκεντρώνεσαι και να ορίζεις το χρόνο μελέτης δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις . Εξάσκηση = Πειθαρχία
Καλύτερα 30 λεπτά και συγκεντρωμένος παρά 3 ώρες (χαζεύοντας ή βλέποντας τηλεόραση παράλληλα)
κιθαρίσταααα.......προσό..ΧΗ!!!THEOD είπε:Εξάσκηση = Πειθαρχία