θα συμφωνησω με τον superfunk αλλα καποιες φορες ολοι θα το εχουμε παθει να πιασουμε μια κιθαρα και να πουμε οτι το μανικι της μας κολλησε ...κουτι στο χερι ετσι δεν ειναι :wink: ετσι και εγω αυτο επαθα οταν επιασα και επαιξα μια js1000 αλλα και την κιθαρα του φιλου blasito ibanez sa prestige.σιγουρα ειναι θεμα set up αλλα αν υποθεσουμε οτι εχεις μπροστα σου ας πουμε 5κιθαρες οπως:fender,
gibson,ibanez,prs,esp και ειναι ολες τελεια σεταρισμενες απο εκει και περα ειναι θεμα ..μανικιου ποιο θα σου κολλησει
Y.Γ.1.superfunk με την δικια μου επαιξε την 2001 και δεν το βολεψε το μπρατσο γιατι ηταν λιγο παχυ μου ειπε(που αυτο ειναι και medium)...που να επαιζε και με το παχυ της 79..χεχε :lol: παντως δεν εχει και αδικο..μερικες φορες αν συνηθησεις τα μανικια της ibanez μετα σου φαινονται ...καπως της fender κτλ...
Υ.Γ.2.ψαχνω drummer απο θεσσαλονικη... πουλαω fender twin reverb re issue 65,με 2ηχεια eminence legend,
fender stratocaster original 1979,καρτα ηχου terratec phase 28
Y.Γ.3.δειτε εδω το Gear μου:...http://www.photobox.co.uk/shared/browse.html?c_album=1207401
τα mp3 μου:ic-musicmedia.com/takis