Ευχές 2026!!!

Χρόνια πολλά σε εσάς και στους οικείους σας! Απόλυτη υγεία, απέραντη αγάπη και δημιουργία ατελείωτη, εύχομαι για το νέο έτος!

Επίσης, λεφτά πολλά και σεξ, ρε! Ναι, χωρίς ταμπού!

Αγαπημένοι φίλοι και συνοδοιπόροι στο Noiz, αυτές τις γιορτινές μέρες οι σκέψεις μου γυρίζουν σε όλους εσάς που αποτελείτε το ζωντανό κύτταρο αυτής της κοινότητας. Προσωπικά, η χρονιά που φεύγει δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργή μουσικά, δε δημιούργησα κάτι καινούργιο, ενώ οι στιγμές που έπαιξα ήταν μετρημένες στα δάχτυλα, γρατζουνίζοντας λίγο τα VST μου και τα παλιά καλά μου synth. Παρόλα αυτά, δεν σταμάτησα ποτέ να παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις στη μουσική τεχνολογία και φυσικά την κίνηση στο φόρουμ μας. Θέλω, λοιπόν, να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου Καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο, γεμάτο υγεία 2026! Η ανανεωμένη μας πλατφόρμα είναι πλέον το σύγχρονο σπίτι μας και η νέα χρονιά ας μας βρει όλους δημιουργικούς, με όρεξη να τη γεμίσουμε με το μεράκι που μας ενώνει τόσα χρόνια.

Όμως, η χαρά αυτών των ημερών συνοδεύεται και από μια γλυκόπικρη ανάμνηση, καθώς η απουσία ενός πολύτιμου μέλους που χάσαμε παραμένει αισθητή. Μας άφησε όμως μια μεγάλη κληρονομιά μέσα από τις αναρτήσεις του.

Είναι χρέος μας θα έλεγα να κρατάμε την κοινότητα ζωντανή με ουσιαστική, ποιοτική και ευπρεπή συμμετοχή, αντάξια των εμπειριών που έχουμε μοιραστεί. Οι γνώσεις και οι απόψεις μας πρέπει να κατατίθενται με τον σεβασμό που αρμόζει σε ανθρώπους που έχουν διανύσει μαζί τόσα χιλιόμετρα, διατηρώντας το επίπεδο εκεί που μας αξίζει. Και εγώ δεσμεύομαι, γιατί ενίοτε ήμουν και λίγο χάχας :ROFLMAO: , να προσπαθήσω πιο πολύ, ήδη το πράττω.

Κοιτώντας πίσω, θυμάμαι με συγκίνηση τις φυσικές μας συναντήσεις και τα events που διοργανώσαμε, στιγμές που έχουν χαραχτεί βαθιά στην καρδιά μου. Από το Noiz δεν βγήκαν μόνο τεχνικές συμβουλές, αλλά γεννήθηκαν αληθινές φιλίες και σταθερές συνεργασίες. Παρόλο που οι ρυθμοί της ζωής έχουν γίνει πλέον πολύ πιο δύσκολοι και πιεστικοί για όλους μας, εύχομαι στο μέλλον να καταφέρουμε να οργανώσουμε κι άλλες τέτοιες συναντήσεις, για να βρεθούμε ξανά από κοντά και να ανανεώσουμε τους δεσμούς μας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και τις πιο θερμές μου ευχές στον "καπετάνιο" μας, τον @Slew Rate . Alex, σου εύχομαι δύναμη και υπομονή να συνεχίσεις να βελτιώνεις και να στηρίζεις αυτό το μουσικό καταφύγιο. Η ευγνωμοσύνη μου για όσα προσφέρεις είναι δεδομένη, όπως και η στήριξή μου σε κάθε νέα λειτουργία του φόρουμ. Συνέχισε με το ίδιο πάθος να μας προσφέρεις αυτόν τον χώρο δημιουργίας.

Χρόνια Πολλά σε όλους! 🎄🎅🎅🎄🎄
Χρόνια Πολλά στο ΝΟΙΖ μας!:love::love::love:

Υγεία και αγάπη να γίνουν στέγη που σκεπάζει την οικογένεια σας!
Στην ευχή,συμπεριλαμβάνονται σαν μέλη της οικογένειας και τα κατοικίδια.

Θα ήθελα να ενημερώσω επίσης όλους τους φίλους μουσικούς οτι και η φετινή λίστα με αυτούς που είναι περισσότερο αγαπητοί μέσα σε μία οικογένεια και λαμβάνουν δώρο παραμένει η ίδια,οπότε καλύτερα να αγοράσετε εσείς κάτι για τον εαυτό σας.

χρόνια πολλά με υγεία!
@cos_dr ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. είσαι η ψυχή του φόρουμ!
Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη στη προσπάθεια.

Καλή χρονιά!

ChatGPT Image Jan 1, 2026 at 12_39_17 AM.png

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back