Πιστεύω ότι με Νέστορα, fusiongtr, Terry (που ξέρει και τα μονοπάτια...), gkourmoul1 και roberto30 την πρώτη θέση την έχουμε στο τσεπάκι μας. Ρόλους, όργανα, στίχοι, σύνθεση ας τα βρουν μεταξύ τους!!
Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο...
Noiz rules!
Ο Dimsonic θα αναλάβει τo χορευτικό μέρος του σόου...
Private security... τόσες κορασίδες θα έχουν "κακό" σκοπό προς εσάς, κάποιος πρέπει να σας "προστατεύει" από τις επιθέσεις!εσυ τι θα κάνεις ? δεν πιστεύω το catering...γιατί μέχρι τώρα δε φάγαμε τίποτα
πάρε και τον cos-dr και ελάτεPrivate security... τόσες κορασίδες θα έχουν "κακό" σκοπό προς εσάς, κάποιος πρέπει να σας "προστατεύει" από τις επιθέσεις!
Πάρτε άλλον, έχω παχύνει και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.πάρε και τον cos-dr και ελάτε
εσένα θα πάρουμε. Πρέπει να είναι κάποιος που ξέρει από νότες, για να δέρνει τους σωστούς ανθρώπουςΠάρτε άλλον, έχω παχύνει και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.
Δυσκολεύομαι πια να ανέβω σκάλες με τα ψώνια. χαχαχαχαχαχααα
Δυσκολεύομαι πια να ανέβω σκάλες με τα ψώνια.
Η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός θεάματος. Η μουσική είναι μόνο ένα μικρό μέρος αυτού, ίσως και λιγότερο από το 20%.
Ζημιάααα! Μένω στον τέταρτο με χαλασμένο ασανσέρ εδώ και 4 μέρες...Πάρτε άλλον, έχω παχύνει και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.
Δυσκολεύομαι πια να ανέβω σκάλες με τα ψώνια. χαχαχαχαχαχααα
Το χειρότερο όμως είναι ότι η πόντια είχε ορέξεις μεσημεριάτικα.....εδώ σε θέλω μάστορα!
Εάν της το προτείνω αυτό, με βλέπω κολλητό με τον Λάκη...Κι εδώ είναι εύκολη η λύση.
Να κουβαλάει αυτή τα ψώνια στις σκάλες, και να έχεις εσύ ορέξεις μετά, να δούμε.
Εάν της το προτείνω αυτό, με βλέπω κολλητό με τον Λάκη...