- Πόντοι
- 898
Εγω νομίζω ότι είναι καλύτερη η Ελλάδα από την Γερμανία. Και από την Τουρκία έχει καλύτερη ομάδα - ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αλλά αυτό δεν μπορεί να το πει ανοικτά ο Αταμάν, οπότε λέει ότι "οι παίκτες μου άξιζαν σήμερα τη νικη". Ποιος θα μποροούσε να διαφωνήσει ότι έπαιξαν καλύτερα και πιο ψυχωμένα και ότι ο προπονητής τους ήξερε τι έκανε; (pun intended)Το ότι η Ελλαδα είναι καλύτερη από την Γερμανία,το είπε φυσικά για να εκνευρίσει τους Γερμανούς.
Επίσης, είναι πολύ πιθανό να χάσει η Ελλάδα από τη Φινλανδία - με παρόμοιο τρόπο που χάνουμε συνήθως τα περισσότερα κρίσιμα ματς: επειδή φορτωνόμαστε με άγχος λες και είναι το τέλος του κόσμου ενώ οι αντίπαλοί μας παίζουν συχνά με μεγάλο ποσοστό mind set τους "για το άθλημα":
Oι Φινλανδοί, κάτι Αυστραλοί κλπ παλιότερα, είναι πριν απ ολα αθλητές που πάνε να αποδώσουν το καλύτερο που μπορούν - οι ελληνικες εθνικες ομάδες (και γενικεύω τώρα σε αυτό), πάνε στους κρίσιμους αγώνες με τη λογική που περιέγραψε ο Κωνσταντίνος σε προηγούμενο σχόλιό του, ότι είναι σα να πάνε σε πόλεμο και ότι ο αγώνας αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο από μια αθλητική αναμέτρηση. Δεν ξερω αν θα μπορέσει ποτέ αυτος ο βαθειά συμπλεγματικός λαός μας να το αποβάλλει αυτό, όταν ομως συμβαίνει να παίζουμε ακομπλεξάριστα κυρίως λόγω νεότερων παικτών, ή νοοτροπίας προπονητή -όπως τότε με τον Ρεχάγκελ, τότε πηγαίνουμε καλά.
Σόρι για το σεντόνι και καλή επιτυχία στην Τουρκία στον τελικό και στην Ελλάδα με τα κατσίκια που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Last edited: