- Πόντοι
- 898
Ωραία δήλωση (επαγγελματία) του Άταμαν.
Με την Τουρκία στον τελικό!
Με την Τουρκία στον τελικό!
Αν εξαιρέσουμε την κακή χθεσινή απόδοση του Γιάννη, η έκπληξη για το υπόλοιπο ρόστερ (εξαιρουμένου Σλούκα) είναι ότι φτάσαμε ως εδώ κι όχι ότι χάσαμε από αυτήν την Τουρκία. Βασικά η ομάδα του 2022 που αποκλείστηκε νωρίτερα ήταν καλύτερη από τη φετινή.
Έκανα εμετούς όλο το βράδυ από την ανακατωσουρα μου πού χάσαμε από τούς Τούρκους. Πάω να σκάσω . Ήμουν εθνικά υπερήφανος όταν έγινε το πρώτο τζαμπολ αμέσως μετά την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και στο τέλος τού αγώνα ένιωσα ταπείνωσηΘα γράψω και εγώ τι πιστεύω για το παρόν νήμα.
1. Ποτέ, στην ενήλικη τουλάχιστον ζωή μου, δεν άντλησα χαρά ή λύπη, από την επιτυχία ή την αποτυχία, ενός άλλου
2.Ποτε δεν μου αρεζε να παρακολουθώ sports.....αλλά να κάμω ο ίδιος.
3. Καταλαβα
Αν όμως χαλιεται ή ακόμα και αν φουσκώνει από περηφάνια (το θεωρώ ακόμα χειρότερο) από την έκβαση ενός αγώνα,που ούτε καν συμμετέχει......μου φαίνεται παράλογο.
Νέος είσαι θα το ξεπεράσειςΈκανα εμετούς όλο το βράδυ από την ανακατωσουρα μου πού χάσαμε από τούς Τούρκους. Πάω να σκάσω . Ήμουν εθνικά υπερήφανος όταν έγινε το πρώτο τζαμπολ αμέσως μετά την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και στο τέλος τού αγώνα ένιωσα ταπείνωση![]()
To ξεπερνάω ήδη, παίζοντας λίγο Battlefield στο PCΝέος είσαι θα το ξεπεράσεις![]()
4. Όταν θέλω να αγοράσω καινούργια κιθάρα είμαι λίγο αναποφάσιστος, αλλά με βοηθάνε οι φίλοι μου από το Noiz.1. Ποτέ, στην ενήλικη τουλάχιστον ζωή μου, δεν άντλησα χαρά ή λύπη, από την επιτυχία ή την αποτυχία, ενός άλλου
2.Ποτε δεν μου αρεζε να παρακολουθώ sports.....αλλά να κάμω ο ίδιος.
3. Καταλαβαίνω ότι η παρακολούθηση ενός αγώνα ,μπάσκετ, ποδοσφαίρου, πυγμαχίας κλπ....για κάποιον μπορεί να είναι ευχάριστο θέαμα.
Η αλήθεια είναι ότι διασκεδάζω να μιλάω για κιθάρες, και εδώ είναι ο μόνος χώρος που μπορώ, αλλά την τελική απόφαση την παίρνω ΕΓΩ4. Όταν θέλω να αγοράσω καινούργια κιθάρα είμαι λίγο αναποφάσιστος, αλλά με βοηθάνε οι φίλοι μου από το Noiz.
ΥΓ: Το βρήκα λίγο... ελλιπές και είπα να δώσω ένα χεράκι![]()
Έχεις απόλυτο δίκιο, το ξέχασα. Οπότε corrected:αλλά την τελική απόφαση την παίρνω ΕΓΩ![]()
Κύριοι μην πυροβολούμε τον κόουτς. Ναι, μικρή η εμπειρία του, αρχή στο Περιστέρι, αλλά "άλμα" στη Μονακό και F4.θέμα έλλειψης πραγματικού προπονητή.
www.sport24.gr
Να κερδίζαμε να μην είχαν αφορμή... Αλλά μην νομίζεις ότι και εμείς δεν θα κάναμε τα ίδια.Αυτό το θεωρώ ελαφρώς προκλητικό
Δε νομίζω Terry, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν. Είμαστε χάλια σαν λαός σε άπειρους τομείς, αλλά στο ελληνοτουρκικό και πιο συγκεκριμένα στο θέμα προκλήσεις νομίζω είμαστε πιο σωστοίΝα κερδίζαμε να μην είχαν αφορμή... Αλλά μην νομίζεις ότι και εμείς δεν θα κάναμε τα ίδια.
Ε, όχι σε επίπεδο ομοσπονδίας, αλλά τα ΜΜΕ και κυρίως τα αθλητικά θα "ζωγράφιζαν". Τέλος πάντων, αυτό πέρασε στην Ιστορία. Τώρα έχουμε το κυριακάτικο που θα είναι "ζόρικο", γιατί αν οι Φινλανδοί πιάσουν απόδοση θα έχουμε νέα δράματα - και εμείς δεν είμαστε στο 101% στον αγώνα.Δε νομίζω Terry, δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν. Είμαστε χάλια σαν λαός σε άπειρους τομείς, αλλά στο ελληνοτουρκικό και πιο συγκεκριμένα στο θέμα προκλήσεις νομίζω είμαστε πιο σωστοί