EuroBasket 2025 - τίρ νί νί! (The Final Countdown)

Παραλίγο να χάσω το παιχνίδι για λόγους ανωτέρας βιας αλλά είμαι εδώ πάμε δυναμικά

Δύσκολα σήμερα...

Δεν μπορώ να κατανοήσω τα ΤΟΣΑ πολλά λάθη… Συν τα χαμένα ριμπάουντ, συν την χαλαρή αμυνα… Παίξτε το μπάσκετ που ξέρετε, ρε!

Δεν είναι δίκαιο με αυτήν την εμφάνιση που κάνουμε να κερδίσουμε... απλό

Είναι καλύτεροι αλλά μη φάμε καμία τριανταρα

να πάρει, παίζουν καλυτερα
Δεν παίζουν καλύτερα. Εμείς δεν παίζουμε καλά. Μακάρι να ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Θα είχα βοηθήσει.

Πρέπει να βρει λύση στο 3ο δεκάλεπτο από τους περιφερειακούς.
Αλλιώς, μικρός τελικός.
Ποσοστά μέτρια και 12 χαρίσματα μπάλας σε ημιτελικό δεν είναι διάβασμα του Αταμάν αλλά προσωπικό μας άγχος και πίεσης.

Και την πίεση δεν την έχουμε από την απέναντι μεριά, από προχτές με αυτούς ασχολούνται τα μίντια και τα σοσιαλ.

1757702794624.png

Πανωλεθρία.

Δεν είναι ότι χάνουμε, ξέρω γώ. Μας έχουν πατήσει και κάνουν show πάνω στο πτώμα μας.

Παίζει την κλασικότατη άμυνα του hedge out ο Αταμαν, εμείς με έναν σοβαρό χειριστή (Σλούκα) και αστεία backups (Λαρεντζακη, lol, Τολιοπούλου) και ΜΗΔΕΝ λύσεις από το προπονητικό μας επιτελείο. Αλήθεια. Δεν το ξέραμε…?

Έχουν παίχτες με σουτ, μέγεθος, αθλητικότητα. Εμείς πέρα του Γιάννη, την αθλητικότητα του Κώστα Αντετοκουμπο, το σουτ του Ντορσευ, την άγνοια κινδύνου του Σαμοντουροφ και τις εμπνεύσεις του Σλουκα δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Μηδέν σουτ, μηδέν αθλητικότητα ή έστω μέγεθος.

ΥΓ: είχα χρόνια να απολαύσω παιχτουρα οπως τον Σενγκουν. Τί είναι τούτο ρε, βγάζει η Τουρκία το νέο Σαμπόνις ή Γιοκιτς…? Αν είναι δυνατόν…

...αναμεσα σε μιά Gibson...να τον πείσουμε να παρει μια...Kimaxe?
Να πούμε καλύτερα για το παιχνίδι?

....τι απέγινε τελικά με εκείνη την Kimaxe ρε παιδιά,την πήρε ο LK?

....τι απέγινε τελικά με εκείνη την Kimaxe ρε παιδιά,την πήρε ο LK?
Τώρα χαζεύει κάτι στούντιο των 2.000.000 δολαρίων. Ούτως ή άλλως δεν βιάζεται. Τον βλέπω για Οκτώβριο να μας την παρουσιάζει.Καμαξ...τελεστρατερ...τζιμπον...

Κάτι συμβαίνει.......... Δεν μπορεί να έπεσα τόσο έξω. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Είμαι έντρομος. Κάτι γίνεται στο continuum

Κάτι συμβαίνει.......... Δεν μπορεί να έπεσα τόσο έξω. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Είμαι έντρομος. Κάτι γίνεται στο continuum
Πρώτη φορά υπάρχει για όλους κύριε.

Ο άλλος όμως ξέρει τι έχει σε δυναμικό και τι έχει πει μέχρι το πρώτο τζαμπολ.
Όλοι οι άλλοι εμείς απλά σταθήκαμε στις 9 μπροστά στην τηλεόραση και περιμένουμε με ελπίδα και αισιοδοξία.

Δυστυχώς θα χάσουμε.
Και όπως όλη η ΕΡΤ μας τα ζάλισε από την αρχή:" ο στόχος ήταν η τετράδα και ένα μετάλλιο".
Έπεσε μέσα.

Στους -26...🙁 4:43 πριν το τέλος της 3ης περιόδου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back