EuroBasket 2025 - τίρ νί νί! (The Final Countdown)

Το κάνουν και στις ταινίες αυτό, όταν έχει πολύ ένταση. Ονομάζεται comic relief.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς…

Τελευταίο σχόλιο από εμένα για το παιχνίδι: όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε λυπούνται οι διαιτητές και να σου χαρίζουν σφυρίγματα, καταλαβαίνεις ότι έχουν όλα τελειώσει.

Απολογούμαι αν σπάμαρα το νήμα. Καλή συνέχεια σε όλους.

Ραντεβού την Κυριακή το απόγευμα.
Και με τους Φιλανδούς θα λιωσουμε στο τρέξιμο.
Και η τρίτη θέση μετά από 19 χρόνια είναι επιτυχία! Ακόμα και η 4η. Δίνει πόντους για το Μουντομπάσκετ.

Με τέτοια όμως αποψινή παράσταση είμαστε απογοητευτικοί.

Η φάση είναι ότι πορεία της εθνικής θα θεωρηθεί πετυχημένη ακόμα και αν τερματίσουμε τέταρτοι και δεν θα θεωρηθούν αναγκαίες οι ριζικές αλλαγές που χρειάζονται. Πρώτα από όλα ο Γιαννάκης έπρεπε αν είναι στον πάγκο και όχι σε εκπομπές να μιλάει προσπαθώντας να μην γίνει δυσάρεστος σε κανένα.

Από όσο παρακολούθησα ο Αταμαν ήταν ο καθοριστικός παράγοντας απόψε, είναι σχολείο ο τύπος

Το τι θα αλλάξει και αν θέλουν κάποιοι να αλλάξει είναι μια συζήτηση που θα γίνει από όλους μας αλλά θα είμαστε εκτός Δ.Σ.

1757704376349.png

😩

Ρε παιδία δεν υπάρχει απογοήτευση....Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των ομάδων,το υλικό τους είναι αδιανόητα ανωτερο...κανένας δε περίμενε να πάμε τετράδα,συγχαρητήρια στα παιδιά που τα έδωσαν όλα,κρίμα σε αυτούς που δε πήγαν ...

Λοιπόν να την πω την "αμαρτία" μου: Σήμερα από νωρίς μια "φωνούλα" στο κεφάλι μου μου έλεγε: Μην το δεις... μην το δεις...
Και τελικά την άκουσα... και δεν το είδα. Σκέφτηκα, ΟΚ ότι είναι να γίνει θα γίνει, οπότε θα τα διαβάσεις στο τέλος. Φυσικά από αυτά που διάβασα, κατάλαβα ότι γλύτωσα μια... φαρμακαποθήκη χάπια.

Παρόλα αυτά, θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά η τετράδα ήταν ο στόχος και η πορεία είναι αξιοπρεπής. Ας μην ισοπεδώσουμε την προσπάθεια.
Και όπως το βλέπω, η Γερμανία είναι τεράστιο "βουνό" για να το ανέβει ο οποιοσδήποτε.

Και για πείτε ρε παλικάρια τώρα που χάσαμε, τελικά να παίζουμε με λαμπάτους ενισχυτές η όχι;

Θα είμαι με την Τουρκία στον τελικό, είναι δίκαιο να το πάρει φέτος, ο Αταμαν είπε ότι η Ελλάδα έχει καλύτερη ομάδα από τη Γερμανία! Κάτι που είναι προφανώς χτύπημα στην πλάτη ''έλα μην στεναχωριέσαι'' Τον τελικό Τουρκία Γερμανία τον έβλεπα από τους 16 αλλά δεν ήθελα να σας στεναχωρήσω...

Μακάρι να το πάρουν τα παιδιά, μια χαρά μπασκετάκι παίζουν. Να το χάσει ο εκνευριστικος ο Schröder

Θα είμαι με την Τουρκία στον τελικό, είναι δίκαιο να το πάρει φέτος, ο Αταμαν είπε ότι η Ελλάδα έχει καλύτερη ομάδα από τη Γερμανία! Κάτι που είναι προφανώς χτύπημα στην πλάτη ''έλα μην στεναχωριέσαι'' Τον τελικό Τουρκία Γερμανία τον έβλεπα από τους 16 αλλά δεν ήθελα να σας στεναχωρήσω...

Και εγώ το έβλεπα από τα προκριματικά πριν το Ευρωμπάσκετ αλλά δεν ήθελα να στενοχωρεθείς.
Και αφού είσαι και από το Αυγανιστάν να είσαι και με τους Τούρκους.

Άλλωστε ο τελικός δείχνει και τις διαχρονικές φιλικές σχέσεις των δύο κρατών .

Και εγώ το έβλεπα από τα προκριματικά πριν το Ευρωμπάσκετ αλλά δεν ήθελα να στενοχωρεθείς.
Και αφού είσαι και από το Αυγανιστάν να είσαι και με τους Τούρκους.

Άλλωστε ο τελικός δείχνει και τις διαχρονικές φιλικές σχέσεις των δύο κρατών .
Δεν έχω ούτε ρίζες ούτε συμπάθειες με την Τουρκία, είμαι φίλαθλος, τους υποστηρίζω βασικά γιατί δεν πάω τον Schröder. Το Αυγανιστάν είναι το εναλλακτικό όνομα του κέντρου της Αθήνας όπου κατοικοεδρεύω

Δεν ξέρω για εσάς αξιότιμα μέλη, αλλά προσωπικά θα υποστηρίξω τη Γερμανία, την οποία εξ αρχής θεωρώ φαβορί.

Απ' την αρχή του τουρνουά έβλεπα Σερβία - Γερμανία τελικό (δεν ήξερα αν θα "τράκαραν" νωρίτερα στα "σταυρώματα"), έπεσα μέσα κατά 50%.

Την Κυριακή έχει γροθιές Αταμαν σφιγμένες στον αέρα, χωρίς αμφιβολία. Η Τουρκία έγινε πρώτο φαβορί από την στιγμή που πέταξε έξω τους underachiever Σέρβους.

Και οι Φινλανδοί θα μας κάνουν να φτύσουμε αίμα για να πάρουμε το μετάλλιο. Τρομερά δύσκολο παιχνίδι, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back