- Πόντοι
- 2,878
Έλα ντε... Αλλά ακόμα τον έχω για ανερχόμενο.Υπόψιν Κατσιβελης είναι 34....
Έλα ντε... Αλλά ακόμα τον έχω για ανερχόμενο.Υπόψιν Κατσιβελης είναι 34....
Δεν τα παρακολουθώ τα παρασκηνιακά αλλά φαίνεται ότι έχουμε πρόβλημα και στο γήπεδοΔιόρθωση και για Ρογκαβόπουλο και για Παπαγιάννη:
Ο Ρογκα έχει προσωπικό θέμα και με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και με τον προπονητή της ομάδας εθνικής απο ο,τι ακούω,ο οποίος προπονητής φρόντισε να του επιτεθεί πρόσφατα σε δημόσια τοποθέτηση.
Ο Παπαγιάννης απέκτησε πρόσφατα (πριν από ευρωπαϊκό, να το τονίσουμε) πρόβλημα με τον προπονητή της εθνικής, όταν ο ίδιος προπονητής του σε ομαδικό επίπεδο τον άφησε έξω ουσιαστικά από τον Final 4, γιατί ήταν σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. Ποιόν, τον μοναδικό και καλύτερο σου center πριν από Ευρωμπάσκετ, γιατί έβαλε πάνω από την εθνική, τα ίδια τα οπαδικά του συναισθήματα, ο εκλέκτορας της εθνικής ομάδας.
Ο οποίος έτσι και αλλιώς την δουλειά την πήρε με αμφισβητήσιμα κριτήρια βέβαια, κατά την ελληνικότατη προσφιλή μας διαδικασία, έχοντας μόνο μια επιτυχημένη (αντικειμενικά) προπονητικά χρονιά στο Περιστέρι. Να θυμίσω ότι φέτος έχασε κάθε τίτλο στην Γαλλία με την Μονακό, που διεκδίκησε, παρά το μυθικό ρόστερ που χειρίστηκε.
Να επεκταθούμε και στην επιλογή των αδερφών του Γιάννη που γίνεται defacto κάθε φορά ή να το αφήσουμε για άλλο post…? Ας το αφήσουμε.
Δεδομένων των συνθηκών και πολύ καλά έχει πάει η εθνική μέχρι τώρα. Αυτή η στάνη (ελληνικό μπάσκετ και ελληνική ομοσπονδία ) αυτό το γάλα βγάζει.
Δεν τα παρακολουθώ τα παρασκηνιακά αλλά φαίνεται ότι έχουμε πρόβλημα και στο γήπεδο
Δεν μου φαίνεται πρόβλημα σχέσεων στο παρκέ....έλλειψη ταλέντου ναι....ξαναρωτάω...αν δεν έπαιρνε ούτε τα αδέρφια Αντετοκούμπο,ποιον να έπαιρνε?(Εν τω μεταξύ είμαι και παο)
Δεν νομίζω ότι όλοι μας λέμε κάτι διαφορετικό... Αυτούς είχε, αυτούς πήρε. Τώρα αν υπήρξαν κάνα δύο ονόματα που θα μπορούσαν να είναι στην ομάδα αλλά κόπηκαν, μάλλον είναι "ψιλά γράμματα".αν δεν έπαιρνε ούτε τα αδέρφια Αντετοκούμπο,ποιον να έπαιρνε?
Ο για εμένα ιδιαίτερα συμπαθής Θανάσης, που μπορεί να μην είναι ο καλύτερος, αλλά λατρεύω ότι θα κυνηγήσει και την τελευταία μπάλα, θα δώσει το 101% και θα φάει... λαρύγγια. Είναι μαχητής και το εκτιμώ απεριόριστα.ο συμπαθής Θανάσης
Οι Ισπανοί πριν τους πάρουν στη Εθνική τους έχουν κάνει πρωταγωνιστές στις ομάδες τους πρώτα...εμείς αντιθέτως δεν τους βάζουμε λεπτό,δε μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές στην Εθνική...άρα για μένα ο Θανάσης κ ο Κώστας είναι μονόδρομος φετος
Δεν νομίζω ότι όλοι μας λέμε κάτι διαφορετικό... Αυτούς είχε, αυτούς πήρε. Τώρα αν υπήρξαν κάνα δύο ονόματα που θα μπορούσαν να είναι στην ομάδα αλλά κόπηκαν, μάλλον είναι "ψιλά γράμματα".
Ο για εμένα ιδιαίτερα συμπαθής Θανάσης, που μπορεί να μην είναι ο καλύτερος, αλλά λατρεύω ότι θα κυνηγήσει και την τελευταία μπάλα, θα δώσει το 101% και θα φάει... λαρύγγια. Είναι μαχητής και το εκτιμώ απεριόριστα.
ΟΚ, αλλά δεν νομίζω ότι ο Ρογκαβόπουλος θα έκανε τη "διαφορά". Τον Παπαγιάννη σίγουρα θα τον ήθελα, αλλά δεν αποφασίζω εγώ.Εσείς λέτε «εντάξει μωρέ, ψιλά γράμματα»... Εγώ λέω οτι στην ομοσπονδία του Λιόλιου και στην Εθνική του Σπανούλη, δεν υπάρχει αξιοκρατία.
ΟΚ, αλλά δεν νομίζω ότι ο Ρογκαβόπουλος θα έκανε τη "διαφορά".
Τώρα που ανέβηκε πίστα - και υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα κερδίσει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟ- μακάρι (και το λέω ειλικρινά παρότι είμαι με τους... άλλους) να δείξει πολύ περισσότερα απ' ότι με τη Μπασκόνια (που ήταν φυσικά αξιοπρεπέστατος).Έλα, εντάξει, αστειεύεσαι τώρα. Είναι απλά και μόνο ο καλύτερος Έλληνας σουτέρ αυτήν την περίοδο. Που «Έλληνας» και «σουτέρ» δύσκολα μπαίνουν στην ίδια πρόταση.
Και μεγάλη, αλλά παράλληλα και πολύ μικρή. Το συνοψίζω ως εξής: Ο Γιάννης είναι μια "πολυτέλεια" για την εθνική (και πολλά άλλα πράγματα), οπότε ας πούμε ότι κάποια πράγματα θα γίνουν για την... ευτυχία του.και ο Γιάννης δεν θέλει, επιβάλλει. Τώρα καλώς ή κακώς, είναι μεγάλη κουβέντα.
Μπααα... Κουκιά μετρημένα είναι η κατάσταση και κυρίως γνωστά.Αφού εμείς τα βλέπουμε, τα διακρίνουμε, τα συζητάμε, αυτοί δεν τα βλέπουν; Δεν θέλουν να τα δουν; Ετοιμάζουν κάτι διαφορετικό;