- Πόντοι
- 898
Terry. Η γιαγιά έχει αναβαθμιστεί και είναι έτοιμη.Εεεε... μάλλον οι Φινλανδοί πρέπει να ξυπνήσουν την ξεματιάστρα γιαγιά τους, γιατί νομίζω ότι τους ματιάσαμε
ΥΓ: Μάλλον ξύπνησε η γιαγιά![]()
Εύχομαι στην Σλοβενία νίκη!
Terry. Η γιαγιά έχει αναβαθμιστεί και είναι έτοιμη.Εεεε... μάλλον οι Φινλανδοί πρέπει να ξυπνήσουν την ξεματιάστρα γιαγιά τους, γιατί νομίζω ότι τους ματιάσαμε
ΥΓ: Μάλλον ξύπνησε η γιαγιά![]()
Μην ξεχνάς ότι προς το τέλος έπεσα μέσα στην εκτίμησή μου για τη θέση της Ελλάδας με την Κλαυδία στην Eurovision, όταν ζητήθηκε στο thread. Το αναγνώρισε μάλιστα και ο Trolley και το ανέφερε σε post του.Ήταν δίκαιο έγινε πράξη
Όχι τα νούμερα... Και στον sport-fm στο πρόγραμμα έλεγε για μετάδοση απ' την ερτΡε παιδιά δεν το δείχνουν το παιχνίδι Γερμανία Σλοβενία από την ΕΡΤ?
Βλέπω το σκορ από το google! Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν κερδίσει η Σλοβενία αλλά ήθελα να ταπεινώσει τον σρεντερ η εθνική...Όχι τα νούμερα... Και στον sport-fm στο πρόγραμμα έλεγε για μετάδοση απ' την ερτ
ΥΓ: Προηγείται η Σλοβενία
Βάλε και το Flashscore. Έχει live τα στατιστικά.Βλέπω το σκορ από το google! Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν κερδίσει η Σλοβενία αλλά ήθελα να ταπεινώσει τον σρεντερ η εθνική...
Ελέω ΕΡΤ δεν μπορέσαμε να το δούμε για να έχουμε άποψη - και ότι "παρακολούθησα" ήταν από net και era sport.για σιχαμερό σπρώξιμο από την διαιτησία.
Ποιους βοήθησαν οι διαιτητές και ποιοι ''δεν έπαιξαν κάτι τρομερό''; καντα μας λιανά γιατί είμαι έξω φρενών που δεν το είδαΔιαβάζω άπειρα σχόλια για σιχαμερό σπρώξιμο από την διαιτησία. Σε φάση ότι τους πέρασαν με το ζόρι… Είδα λίγο απο το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι δεν έπαιζαν κάτι τρομερό ή φαινόντουσαν σε θέση να το γυρίσουν…
Ποιους βοήθησαν οι διαιτητές και ποιοι ''δεν έπαιξαν κάτι τρομερό''; καντα μας λιανά γιατί είμαι έξω φρενών που δεν το είδα
Σλοβένοι (οι παίκτες) έχουν βγει στα κάγκελα με τη διαιτησία. Δυστυχώς δεν το είδαμε για να έχουμε άποψη.οι διαιτητές έσπρωξαν τρομαχτικά πολύ την Γερμανία
Εγώ γι αυτό το άφησα και παίζει ο γιός μου τώρα βασικός και πραγματικά υπέφερα όλα αυτά τα χρόνια που τον πηγαίνω στα γήπεδα και πρέπει να είμαι εγώ εκεί και να κάθομαι και στις κερκίδες να τον βλέπω και πόσο έχω συγκρατηθεί αν και μια φορά δεν άντεξα και βούτηξα έναν έξωΤα ίδια κάθε φορά.
Και οι ίδιοι κλασικοί πελάτες. Πριν οι Ισπανοί, τώρα οι Γερμανοί, παλιότερα ξανά οι Ισπανοί, Πιο πριν έτη πολλά οι Ρώσοι..
Μέσο τα φάουλ. Δώσε βολές στον προστατευόμενο, φόρτωσε τον αντίπαλο με φάουλ και κούτσα κούτσα στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι γέρνει.
Αυτό το χρήμα κινεί ήθικές και συνειδήσεις.
Βίντεο πάμπολλα, ενστάσεις, αποδεικτικά...και;;;; και τι έγινε;;;;;;
Τα ίδια έξησα στα εφηβικά μου χρόνια παίζοντας μπάσκετ, δημόσιες σχέσεις και φάκελοι χαλούσαν το άθλημα και έκοβαν τύχες.