EuroBasket 2025 - τίρ νί νί! (The Final Countdown)

Εεεε... μάλλον οι Φινλανδοί πρέπει να ξυπνήσουν την ξεματιάστρα γιαγιά τους, γιατί νομίζω ότι τους ματιάσαμε 😄

ΥΓ: Μάλλον ξύπνησε η γιαγιά 🤣
Terry. Η γιαγιά έχει αναβαθμιστεί και είναι έτοιμη.

Εύχομαι στην Σλοβενία νίκη!

Εμείς την Παρασκευή τους περιμένουμε

Attachments

• images.jpeg
    images.jpeg
    7.7 KB · Εμφανίσεις: 0
Ήταν δίκαιο έγινε πράξη
Μην ξεχνάς ότι προς το τέλος έπεσα μέσα στην εκτίμησή μου για τη θέση της Ελλάδας με την Κλαυδία στην Eurovision, όταν ζητήθηκε στο thread. Το αναγνώρισε μάλιστα και ο Trolley και το ανέφερε σε post του.

Ρε παιδιά δεν το δείχνουν το παιχνίδι Γερμανία Σλοβενία από την ΕΡΤ?

Ρε παιδιά δεν το δείχνουν το παιχνίδι Γερμανία Σλοβενία από την ΕΡΤ?
Όχι τα νούμερα... Και στον sport-fm στο πρόγραμμα έλεγε για μετάδοση απ' την ερτ
ΥΓ: Προηγείται η Σλοβενία

Όχι τα νούμερα... Και στον sport-fm στο πρόγραμμα έλεγε για μετάδοση απ' την ερτ
ΥΓ: Προηγείται η Σλοβενία
Βλέπω το σκορ από το google! Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν κερδίσει η Σλοβενία αλλά ήθελα να ταπεινώσει τον σρεντερ η εθνική...

Βλέπω το σκορ από το google! Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν κερδίσει η Σλοβενία αλλά ήθελα να ταπεινώσει τον σρεντερ η εθνική...
Βάλε και το Flashscore. Έχει live τα στατιστικά.
Ο Doncic δίνει ρεσιτάλ

Να μην έχουμε παράπονο... Γερμανοί και Σλοβένοι θα κατεβάζουν τα υπογλώσσια με τις χούφτες. Θρίλερ.

EDIT: Sold out τα φαρμακεία

Last edited:
Και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί...

Διαβάζω άπειρα σχόλια για σιχαμερό σπρώξιμο από την διαιτησία. Σε φάση ότι τους πέρασαν με το ζόρι… Είδα λίγο απο το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι δεν έπαιζαν κάτι τρομερό ή φαινόντουσαν σε θέση να το γυρίσουν…

για σιχαμερό σπρώξιμο από την διαιτησία.
Ελέω ΕΡΤ δεν μπορέσαμε να το δούμε για να έχουμε άποψη - και ότι "παρακολούθησα" ήταν από net και era sport.

ΥΓ: Trobes maximus εκεί στην ΕΡΤ.

Διαβάζω άπειρα σχόλια για σιχαμερό σπρώξιμο από την διαιτησία. Σε φάση ότι τους πέρασαν με το ζόρι… Είδα λίγο απο το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι δεν έπαιζαν κάτι τρομερό ή φαινόντουσαν σε θέση να το γυρίσουν…
Ποιους βοήθησαν οι διαιτητές και ποιοι ''δεν έπαιξαν κάτι τρομερό''; καντα μας λιανά γιατί είμαι έξω φρενών που δεν το είδα

Ποιους βοήθησαν οι διαιτητές και ποιοι ''δεν έπαιξαν κάτι τρομερό''; καντα μας λιανά γιατί είμαι έξω φρενών που δεν το είδα

Σε όλο το παιχνίδι , προηγούνταν σταθερά οι Σλοβένοι, οι οποίοι έπαιζαν καλύτερα. Πρόλαβα να δω το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έως την τρίτη περίοδο. Τα πάντα πέρναγαν από τα χερια του Λουκα και οι Γερμανοί παρά το γεγονός ότι περιστασιακά μείωναν, δεν φαίνονταν να έχουν τρόπο να γυρίσουν το παιχνίδι.

Τα σχόλια που διάβασα online είναι ότι οι διαιτητές έσπρωξαν τρομαχτικά πολύ την Γερμανία, σφυρίζοντας τα πάντα σαν φάουλ στους Σλοβένους ενώ αντίθετα δεν σφύριζαν τίποτα στους Γερμανούς, βοηθώντας τους τελικά να το γυρίσουν και να το κερδίσουν. Στην τέταρτη περίοδο αυτά, που δεν είδα live.

Προφανώς κάποια παιχνίδια της διοργάνωσης τα έχει αγοράσει και τα δείχνει η Nova, αυτός είναι ο λόγος που δεν τα δείχνει η ΕΡΤ.

Τα ίδια κάθε φορά.

Και οι ίδιοι κλασικοί πελάτες. Πριν οι Ισπανοί, τώρα οι Γερμανοί, παλιότερα ξανά οι Ισπανοί, Πιο πριν έτη πολλά οι Ρώσοι..

Μέσο τα φάουλ. Δώσε βολές στον προστατευόμενο, φόρτωσε τον αντίπαλο με φάουλ και κούτσα κούτσα στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι γέρνει.
Αυτό το χρήμα κινεί ήθικές και συνειδήσεις.

Βίντεο πάμπολλα, ενστάσεις, αποδεικτικά...και;;;; και τι έγινε;;;;;;

Τα ίδια έξησα στα εφηβικά μου χρόνια παίζοντας μπάσκετ, δημόσιες σχέσεις και φάκελοι χαλούσαν το άθλημα και έκοβαν τύχες.

Το μπάσκετ είναι το πλέον... χαλαρό στην ερμηνεία των κανόνων άθλημα, για το σφύριγμα του φάουλ. Δυστυχώς είναι και το πιο όμορφο ομαδικό άθλημα (για εμένα). Πολύ κακός συνδυασμός.

Σε αντιπαραβολή, δεν είναι τυχαίο (κατά την γνώμη μου) που το πλέον ξεκάθαρο διαιτητικά ομαδικό άθλημα, που είναι το βόλλευ, έχει εξαφανιστεί από παντού και είναι σε μόνιμο μαρασμό. Λατρεύουν προφανώς κάποιοι παράγοντες να ασχολούνται και να χρηματοδοτούν κάτι του οποίου σε πολύ μεγάλο βαθμό μπορούν να ελέγξουν το αποτέλεσμα.

Τα ίδια κάθε φορά.

Και οι ίδιοι κλασικοί πελάτες. Πριν οι Ισπανοί, τώρα οι Γερμανοί, παλιότερα ξανά οι Ισπανοί, Πιο πριν έτη πολλά οι Ρώσοι..

Μέσο τα φάουλ. Δώσε βολές στον προστατευόμενο, φόρτωσε τον αντίπαλο με φάουλ και κούτσα κούτσα στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι γέρνει.
Αυτό το χρήμα κινεί ήθικές και συνειδήσεις.

Βίντεο πάμπολλα, ενστάσεις, αποδεικτικά...και;;;; και τι έγινε;;;;;;

Τα ίδια έξησα στα εφηβικά μου χρόνια παίζοντας μπάσκετ, δημόσιες σχέσεις και φάκελοι χαλούσαν το άθλημα και έκοβαν τύχες.
Εγώ γι αυτό το άφησα και παίζει ο γιός μου τώρα βασικός και πραγματικά υπέφερα όλα αυτά τα χρόνια που τον πηγαίνω στα γήπεδα και πρέπει να είμαι εγώ εκεί και να κάθομαι και στις κερκίδες να τον βλέπω και πόσο έχω συγκρατηθεί αν και μια φορά δεν άντεξα και βούτηξα έναν έξω 🤣 για να μη φάει ποινή η ομάδα. Άντε, σε λίγο θα πηγαίνει μόνος του και δε θα χρειαστεί να ξαναπατήσω σε γήπεδο, ούτε απ΄ εξω θα περάσω. Προτιμώ να βλέπω μαχητικά αθλήματα που τα πράγματα είναι πιο "καθαρά" εκεί. 🤣
🤪

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back