- Πόντοι
- 2,878
Ψιτ... ακούστε άπαντες. Αν αρχίσουν τα "όργανα", θα αρχίσουν τα λουκέτα και όλα τα συναφή. Focus στην ομάδα, τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.
Θα μπορούσε να μου υποδείξει η διαχείριση ποιός είναι ο βέλτιστος τρόπος απάντησης σε αυτόν που κάνει quote δικό μου post και συσχετίζει την προεδρία της ομοσπονδίας μπάσκετ των χωρών με την πορεία της Εθνικής τους σε ΜΙΑ διοργάνωση; Ρωτάω για να διορθώνομαι.
Ευχαριστώ.
Κοίτα και το λέω και στους δύο σας (και στον Γάιδαρο). Το τελευταίο που μας απασχολεί εδώ που έχει φτάσει η ομάδα και κυρίως έναντι αυτού που έχουμε απέναντι μας, είναι η διοίκηση της όποιας Ομοσπονδίας...Θα μπορούσε να μου υποδείξει η διαχείριση ποιός είναι ο βέλτιστος τρόπος απάντησης σε αυτόν που κάνει quote δικό μου post και συσχετίζει την προεδρία της ομοσπονδίας μπάσκετ των χωρών με την πορεία της Εθνικής τους σε ΜΙΑ διοργάνωση; Ρωτάω για να διορθώνομαι.
Ευχαριστώ.
Δεν καταλαβαίνω εμένα γιατί με αναφέρεις?Κοίτα και το λέω και στους δύο σας (και στον Γάιδαρο).
Έλα μου ντε... Μάλλον γιατί θεώρησες καλή ιδέα να επαναφέρεις στο προσκήνιο την ανάρτηση του Έκτορα περί των προέδρων των ομοσπονδιών.Δεν καταλαβαίνω εμένα γιατί με αναφέρεις?
Ναι και? Ένα απλό χιουμοριστικό quote εξισορροπείται με μια αγενή προσφώνηση δηλαδή.Έλα μου ντε... Μάλλον γιατί θεώρησες καλή ιδέα να επαναφέρεις στο προσκήνιο την ανάρτηση του Έκτορα περί των προέδρων των ομοσπονδιών.
Εδώ που φτάσαμε γράψτε κάτι θετικό, πάνε και γρουσουζιά οι τσακωμοί, έχουμε και δεισιδαιμονίες κάποιοι. 2 αγώνες για ένα μετάλλιο! δεν θα πανηγυρίσετε; άντε
Βέβαια έχει σημασία το παιχνίδι της Παρασκευής για πολλούς λόγους εκτός γηπέδων. Αυτό που έχω παρατηρήσει από όσο έχω παρακολουθήσει τα παιχνίδια των αντιπάλων μας μέχρι τώρα είναι ότι μια επίθεση φαντάζει ασταμάτητη μέχρι να συναντήσει την άμυνα της εθνικής... Τότε πάνε περίπατο και τα στατιστικά και όλη της η ρώμη. Ελπίζω να αποδειχτεί άλλη μια φορά με την Τουρκία αυτόΈχεις δίκιο. Για να γυρίσουμε λίγο το κλίμα του thread, θα γράψω δύο θετικά:
Η Εθνική φαίνεται ότι έχει γυρίσει το τσιπάκι της άμυνας ακριβώς στο κατάλληλο σημείο, στους κρίσιμους αγώνες. Εφόσον επαναλάβουν την χθεσινή εμφάνιση στην άμυνα, με μπροστάρη τον Γιάννη μάλιστα, έχει δυνατό πάνω χέρι στην αναμέτρηση.
Επίσης ο Σπανούλης μπορεί να μην είναι τακτικά ακόμα στο επίπεδο που θα θέλαμε, αλλά ο τύπος είναι απίστευτος στο να ετοιμάζει ψυχολογικά τους παίκτες του για τα παιχνίδια που κρίνουν τίτλους, όπως αυτά εδώ. Το είδαμε και στο F4, είναι ο ορισμός του winner και αυτό το mentality προφανώς ξεχειλίζει και στους παίκτες του. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ομάδα την Παρασκευή θα έχει μάτι που γυαλίζει. Έχει και την δική του εθνική σημασία το παιχνίδι, κακά τα ψέματα, θα παίξει τον ρόλο του.
Πολυ όμορφο άρθρο.Καλά τα λέει νομίζω το site της παλιοFIBA
20 years on: Greece's title quest inspired by 2005 heroes
Λάθος ανθρώπους ρωτάς.Χμμμμ... να ρίξω μια "άσχετη" γκρίνια: Πάμε και παίρνουμε αυτούς που πάμε και παίρνουμε (στην ομάδα μου)... Αυτούς τους Φινλανδούς "βομβαρδιστές", γιατί δεν τους πήραμε χαμπάρι; Να φορτώναμε με κάνα δύο, τρία από αυτά τα παλικαράκια την περιφέρεια και να βρέχει τρίποντα...![]()
13/24 στο 3ο λεπτό της 4ης περιόδουΕεεε... μάλλον οι Φινλανδοί πρέπει να ξυπνήσουν την ξεματιάστρα γιαγιά τους, γιατί νομίζω ότι τους ματιάσαμε
ΥΓ: Μάλλον ξύπνησε η γιαγιά![]()
Ήταν δίκαιο έγινε πράξηΘα το κερδίσουμε το φετινό Eurobasket.
Σας το εγγυώμαι. Θυμηθείτε αυτό το πόστ και ανατρέξτε σε αυτό σε λίγες μέρες.
Το είπα και θα γίνει.