EuroBasket 2025 - τίρ νί νί! (The Final Countdown)

Ψιτ... ακούστε άπαντες. Αν αρχίσουν τα "όργανα", θα αρχίσουν τα λουκέτα και όλα τα συναφή. Focus στην ομάδα, τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

Θα μπορούσε να μου υποδείξει η διαχείριση ποιός είναι ο βέλτιστος τρόπος απάντησης σε αυτόν που κάνει quote δικό μου post και συσχετίζει την προεδρία της ομοσπονδίας μπάσκετ των χωρών με την πορεία της Εθνικής τους σε ΜΙΑ διοργάνωση; Ρωτάω για να διορθώνομαι.

Ευχαριστώ.

Θα μπορούσε να μου υποδείξει η διαχείριση ποιός είναι ο βέλτιστος τρόπος απάντησης σε αυτόν που κάνει quote δικό μου post και συσχετίζει την προεδρία της ομοσπονδίας μπάσκετ των χωρών με την πορεία της Εθνικής τους σε ΜΙΑ διοργάνωση; Ρωτάω για να διορθώνομαι.

Ευχαριστώ.

Πχ: Correlation is not causation. Ελληνιστί, ο συσχετισμός δεν αποτελεί απόδειξη.

Ευχαριστώ.
Κοίτα και το λέω και στους δύο σας (και στον Γάιδαρο). Το τελευταίο που μας απασχολεί εδώ που έχει φτάσει η ομάδα και κυρίως έναντι αυτού που έχουμε απέναντι μας, είναι η διοίκηση της όποιας Ομοσπονδίας...

ΤΟ ΜΟΝΟ που μας απασχολεί είναι ο αγώνας της Παρασκευής και η νίκη.
Αυτά από εμένα.

Δεν καταλαβαίνω εμένα γιατί με αναφέρεις?
Έλα μου ντε... Μάλλον γιατί θεώρησες καλή ιδέα να επαναφέρεις στο προσκήνιο την ανάρτηση του Έκτορα περί των προέδρων των ομοσπονδιών.

Εμπεδώστε το: Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, έχουμε απέναντι μας αυτό που έχουμε και κυρίως αυτούς έχουμε στην ομάδα. Μπορεί να μην έχουμε την απόλυτη "συμπάθια" για όλους σε αυτή την ομάδα (εγώ δεν το έχω κρύψει για έναν συγκεκριμένο), αλλά αυτούς έχουμε και αυτούς στηρίζουμε μέχρι το όποιο τέλος.

Τον αν ο έτσι είναι πρόεδρος, αν είχε πάρει τον αλλιώς και όχι τον αλλιώτικα στην εθνική, είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Προσωπικά, η κατάσταση έχει αρχίσει να με μεταφέρει στο '87 που το θυμάμαι σαν χθες και αυτή η μίρλα με τους... Λιόλιους με ξενερώνει. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει στο γήπεδο με αυτούς που έχουμε.

Καλοί, κακοί; Αυτούς έχουμε.

Έλα μου ντε... Μάλλον γιατί θεώρησες καλή ιδέα να επαναφέρεις στο προσκήνιο την ανάρτηση του Έκτορα περί των προέδρων των ομοσπονδιών.
Ναι και? Ένα απλό χιουμοριστικό quote εξισορροπείται με μια αγενή προσφώνηση δηλαδή.

Ευτυχώς που δεν είσαι δικαστής γιατί αν είχες μπροστά σου τον βιαστή και τη γυναίκα θύμα θα τους αντιμετώπιζες το ίδιο με την προτροπή "προσέξτε και οι 2 να μην επαναληφθεί"

Τελωσπάντων δεν αξίζει να δώσω συνέχεια επειδή βλέπω τι γίνεται. Θα αποσυρθώ ησύχως και θα σας αδειάσω τη γωνιά. Θα μπω κι εγώ στη λίστα αυτών που σταμάτησαν να γράφουν στο φόρουμ. 😊

Εδώ που φτάσαμε γράψτε κάτι θετικό, πάνε και γρουσουζιά οι τσακωμοί, έχουμε και δεισιδαιμονίες κάποιοι. 2 αγώνες για ένα μετάλλιο! δεν θα πανηγυρίσετε; άντε

Εδώ που φτάσαμε γράψτε κάτι θετικό, πάνε και γρουσουζιά οι τσακωμοί, έχουμε και δεισιδαιμονίες κάποιοι. 2 αγώνες για ένα μετάλλιο! δεν θα πανηγυρίσετε; άντε

Έχεις δίκιο. Για να γυρίσουμε λίγο το κλίμα του thread, θα γράψω δύο θετικά:

Η Εθνική φαίνεται ότι έχει γυρίσει το τσιπάκι της άμυνας ακριβώς στο κατάλληλο σημείο, στους κρίσιμους αγώνες. Εφόσον επαναλάβουν την χθεσινή εμφάνιση στην άμυνα, με μπροστάρη τον Γιάννη μάλιστα, έχει δυνατό πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Επίσης ο Σπανούλης μπορεί να μην είναι τακτικά ακόμα στο επίπεδο που θα θέλαμε, αλλά ο τύπος είναι απίστευτος στο να ετοιμάζει ψυχολογικά τους παίκτες του για τα παιχνίδια που κρίνουν τίτλους, όπως αυτά εδώ. Το είδαμε και στο F4, είναι ο ορισμός του winner και αυτό το mentality προφανώς ξεχειλίζει και στους παίκτες του. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ομάδα την Παρασκευή θα έχει μάτι που γυαλίζει. Έχει και την δική του εθνική σημασία το παιχνίδι, κακά τα ψέματα, θα παίξει τον ρόλο του.

Έχεις δίκιο. Για να γυρίσουμε λίγο το κλίμα του thread, θα γράψω δύο θετικά:

Η Εθνική φαίνεται ότι έχει γυρίσει το τσιπάκι της άμυνας ακριβώς στο κατάλληλο σημείο, στους κρίσιμους αγώνες. Εφόσον επαναλάβουν την χθεσινή εμφάνιση στην άμυνα, με μπροστάρη τον Γιάννη μάλιστα, έχει δυνατό πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Επίσης ο Σπανούλης μπορεί να μην είναι τακτικά ακόμα στο επίπεδο που θα θέλαμε, αλλά ο τύπος είναι απίστευτος στο να ετοιμάζει ψυχολογικά τους παίκτες του για τα παιχνίδια που κρίνουν τίτλους, όπως αυτά εδώ. Το είδαμε και στο F4, είναι ο ορισμός του winner και αυτό το mentality προφανώς ξεχειλίζει και στους παίκτες του. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ομάδα την Παρασκευή θα έχει μάτι που γυαλίζει. Έχει και την δική του εθνική σημασία το παιχνίδι, κακά τα ψέματα, θα παίξει τον ρόλο του.
Βέβαια έχει σημασία το παιχνίδι της Παρασκευής για πολλούς λόγους εκτός γηπέδων. Αυτό που έχω παρατηρήσει από όσο έχω παρακολουθήσει τα παιχνίδια των αντιπάλων μας μέχρι τώρα είναι ότι μια επίθεση φαντάζει ασταμάτητη μέχρι να συναντήσει την άμυνα της εθνικής... Τότε πάνε περίπατο και τα στατιστικά και όλη της η ρώμη. Ελπίζω να αποδειχτεί άλλη μια φορά με την Τουρκία αυτό

Λοιπόν, είμαστε έτοιμοι για την Παρασκευή με 2 νέες εκδόσεις.

Attachments

• 02.png
    02.png
    1.8 MB · Εμφανίσεις: 0
  • 01.png
    01.png
    1.8 MB · Εμφανίσεις: 0
Χμμμμ... να ρίξω μια "άσχετη" γκρίνια: Πάμε και παίρνουμε αυτούς που πάμε και παίρνουμε (στην ομάδα μου)... Αυτούς τους Φινλανδούς "βομβαρδιστές", γιατί δεν τους πήραμε χαμπάρι; Να φορτώναμε με κάνα δύο, τρία από αυτά τα παλικαράκια την περιφέρεια και να βρέχει τρίποντα... :unsure:

Χμμμμ... να ρίξω μια "άσχετη" γκρίνια: Πάμε και παίρνουμε αυτούς που πάμε και παίρνουμε (στην ομάδα μου)... Αυτούς τους Φινλανδούς "βομβαρδιστές", γιατί δεν τους πήραμε χαμπάρι; Να φορτώναμε με κάνα δύο, τρία από αυτά τα παλικαράκια την περιφέρεια και να βρέχει τρίποντα... :unsure:
Λάθος ανθρώπους ρωτάς.
Παίζουν άλλα παιχνίδια οι μάνατζερ παικτών εν Ελλάδι.
Πόσα παλτά ήρθαν με προδιαγραφές γιλέκου....;
Μιλάμε για βεστιάριο.

Εεεε... μάλλον οι Φινλανδοί πρέπει να ξυπνήσουν την ξεματιάστρα γιαγιά τους, γιατί νομίζω ότι τους ματιάσαμε 😄

ΥΓ: Μάλλον ξύπνησε η γιαγιά 🤣

Θα το κερδίσουμε το φετινό Eurobasket.
Σας το εγγυώμαι. Θυμηθείτε αυτό το πόστ και ανατρέξτε σε αυτό σε λίγες μέρες.
Το είπα και θα γίνει.

Θα το κερδίσουμε το φετινό Eurobasket.
Σας το εγγυώμαι. Θυμηθείτε αυτό το πόστ και ανατρέξτε σε αυτό σε λίγες μέρες.
Το είπα και θα γίνει.
Ήταν δίκαιο έγινε πράξη

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back