- Πόντοι
- 98
No Comment... ;Dmarmelaki είπε:Μπραβο στα παιδια.
Οσο χαλια κι αν ειναι, αν το διασκεδασαν αυτο εχει σημασια. 8)
Ελπίζω να κάνεις πλάκα έτσι;

No Comment... ;Dmarmelaki είπε:Μπραβο στα παιδια.
Οσο χαλια κι αν ειναι, αν το διασκεδασαν αυτο εχει σημασια. 8)
Και βέβαια υπάρχει συμβιβασμός.MuddyPete είπε:Μεσα σ αυτα που λες ελπιζω να μην υπονοειται ο συμβιβασμος(σαν φαινομενο της κοινωνιας)γιατι ζητω που καηκαμε!
Τελοσπαντων..Απ οτι φαινεται υπαρχει ο καλος κ ο κακος συμβιβασμος!Wow! είπε:Και βέβαια υπάρχει συμβιβασμός.
Αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι ο συμβιβασμός εκδηλώνεται εκατέρωθεν.
Από την πλευρά μου έμαθα ότι με τους άλλους έχω περισσότερες ομοιότητες από όσες πίστευα. Αυτοί με την σειρά τους έμαθαν να μην τρελαίνονται όταν παίζω δίσκους τους Fripp στη διαπασών (που λένε).
![]()
GROHL IS A FUCKIN METRONOMEJIMMYPAP είπε:Ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον οι μισοι που το λετε αυτο,δεν θα παιξετε ουτε μια φορα στη ζωη σας με ενα ντραμερ τοσο καλο οσο αυτο των Nirvana.Οι μισες ελληνικες μπαντες παιζουν με αρρυθμους ντραμερς,και μαλιστα χωρις να το παιρνουν γραμμη τα υπολοιπα μελη!
Εύγε!!!JIMMYPAP είπε:Αυτη την παπαρια-με το συμπαθειο κιολας-οτι οι Nirvana δεν απεχουν και πολυ απο τους πιτσιρικαδες θα συνεχιζεται για πολυ ακομα ρε παιδες?Ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον οι μισοι που το λετε αυτο,δεν θα παιξετε ουτε μια φορα στη ζωη σας με ενα ντραμερ τοσο καλο οσο αυτο των Nirvana.Οι μισες ελληνικες μπαντες παιζουν με αρρυθμους ντραμερς,και μαλιστα χωρις να το παιρνουν γραμμη τα υπολοιπα μελη!
Απλα εχω κουραστει να βλεπω να ασκειται κριτικη σε καποιους τεραστιους καλλιτεχνες,απο καποιους οι οποιοι δεν καταφεραν και -κατα πασα πιθανοτητα-δεν θα καταφερουν στη μουσικη ουτε το ενα δισεκατομμυριοστο απο τους πρωτους.
Και οπως εχω ξαναπει σε αλλο φορουμ:Ολοι οσοι ασκειτε τετοιου ειδους κριτικη,μαλλον εχετε καμια δεκαρια smells like teen spirit στο τσεπακι σας,απλα δεν τα δημοσιοποιειτε επειδη η παγκοσμια επιτυχια,η δοξα και το χρημα σας χαλαει.
Οχι εγω αληθεια το λεω, κι ας ερθει ο Curt απο τον Αγιο Πετρο να μου ταβηξει τ αυτι. Αντε ναουμ, βλεπουμε τον καθε κουλαμαρια και τον κανουμε θεο. Αλλα τετοια θελουμε, ετσιιιιιι, βεντουζα βεντουζαααΕπίσης όσοι λέμε αυτό το σχόλιο για το πόσο απέχουν απο τους nirvana έχει μια δόση χιούμορ..Δεν το λέμε τοις μετρητοίς..
Μπαοκάρα, iron maiden και άσπρο nike παπουτσάκι! Σ'έχω κάνει Θεοplayloud είπε:Οχι εγω αληθεια το λεω, κι ας ερθει ο Curt απο τον Αγιο Πετρο να μου ταβηξει τ αυτι. Αντε ναουμ, βλεπουμε τον καθε κουλαμαρια και τον κανουμε θεο. Αλλα τετοια θελουμε, ετσιιιιιι, βεντουζα βεντουζααα
Απ τα 3 δεν ειμαι, δεν μ αρεσει κι ουτε εχω. Το "Σ εχω κανει θεο" μ αρεσει λιγο αλλα το οπερα βερζιον. Το χεις?fleamail είπε:Μπαοκάρα, iron maiden και άσπρο nike παπουτσάκι! Σ'έχω κάνει Θεο
έχω και τα 3 λέμε και σιχαίνομαι τους νιρβάνα, λεμεεεεε ;Dfleamail είπε:Μπαοκάρα, iron maiden και άσπρο nike παπουτσάκι! Σ'έχω κάνει Θεο
Εξαρταται πως οριζεις την κουλαμαρα και ποια ειναι τα σημεια αναφορας σου.Κι εσυ για το Vai και τον Kotzen κουλαδι εισαι(υποθετω).Αν και εφοσον εχεις μουσικη αξια ομως θα στην αναγνωρισουν(υποθετω).playloud είπε:Οχι εγω αληθεια το λεω, κι ας ερθει ο Curt απο τον Αγιο Πετρο να μου ταβηξει τ αυτι. Αντε ναουμ, βλεπουμε τον καθε κουλαμαρια και τον κανουμε θεο. Αλλα τετοια θελουμε, ετσιιιιιι, βεντουζα βεντουζααα
Οταν λες "και με μουσικες αξιες" τι εννοεις?Διευκρινισε το για να σου απαντησω.playloud είπε:Ναι, με την διαφορα οτι αμα βρεθουν μεταξυ τους ο vai και ο kotzen (ισως κι εγω, που ξερεις) κατι θα εχουν να ανταλλαξουν μουσικα και με μουσικες ΑΞΙΕΣ. Αν, στο ιδιο "πηγαδακι" ηταν και ο Kurt για πες....... τα υπολοιπα δικα σου
Nα μωρε, λα μινορε κι αλλα τετοια. Θα ρωταει λχ ο vai τον kobain "My friend, from F# is the super hit smells like ...?" Κι ο kobain "Here, from here" (Να, απο δω) και δειχνει Φα διεσηJIMMYPAP είπε:Οταν λες "και με μουσικες αξιες" τι εννοεις?Διευκρινισε το για να σου απαντησω.