hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.2%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 22.2%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.9%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 17.8%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.7%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 11 24.4%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    45
Το καλώδιο δεν φαίνεται με 360p οπότε κανένα πρόβλημα από εμένα, Η Καρυάτιδα είναι κιτς, όχι το γλυπτό βέβαια, αλλά η οποιαδήποτε χρήση του από Νεοέλληνα είναι κιτς, δεν μπορώ άλλο αρχαίο

Vector γραφικα απο σπεκτρουμ, ανεβασμενη στο λαμπατερ και με αμφιεση κουρουνας, ο εθνικος χορογραφος ξεπερασε τον εαυτο του :love:

Και μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί βγάζω τόση χολή. :D Αυτά που γράφεις είναι το αποκορύφωμα του φιάσκου. Πραγματικά, δε θυμάμαι στα τόσα χρόνια παρακολούθησης της Eurovision να έχω εξοργιστεί τόσο πολύ :mad::mad::mad: Ιδιαίτερα αφού επιθυμούσα διακαώς άλλο κομμάτι το οποίο μου εντυπώθηκε και με σημάδεψε από την πρώτη ακρόαση, από τα πρώτα μέτρα. :mad::mad::mad:

Vector γραφικα απο σπεκτρουμ, ανεβασμενη στο λαμπατερ και με αμφιεση κουρουνας, ο εθνικος χορογραφος ξεπερασε τον εαυτο του :love:

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά διακρίνω διάφορες επιρροές σε αυτό που είδα. Εκτός από LOTR, βλέπω να υπάρχει και μια allure από Χίτσκοκ - εκεί με τα πουλιά, που δίνουν μια "οσμή" θρίλερ- η Καρυάτιδα (με μια ευρύτερη προσέγγιση) αφήνει να αιωρείται μια υποψία από μορφή που το έχει σκάσει απ΄το Prometheus του Σκοτ.

Προχωρημένα πράγματα... 😄

- εκεί με τα πουλιά, που δίνουν μια "οσμή" θρίλερ- η Καρυάτιδα (με μια ευρύτερη προσέγγιση) αφήνει να αιωρείται μια υποψία

😄
Αφήνει να αιωρείται μια υποψία ότι θα φάμε στην κατάταξη τη ΦΟΛΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ :ROFLMAO:

Αφήνει να αιωρείται μια υποψία ότι θα φάμε στην κατάταξη τη ΦΟΛΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ :ROFLMAO:
OK καταλάβαμε...

Είναι σαν να το βλέπω μπροστά μου.
Την Πέμπτη θα είσαι μπροστά στην τηλεόραση με μπύρα, πίτσα και το (voodoo) κουκλάκι. 😄

Voodoo.JPG

Την Πέμπτη θα είσαι μπροστά στην τηλεόραση με μπύρα, πίτσα
Ας θυμηθούμε ως τότε για άλλη μια φορά, όλες τις ελληνικές συμμετοχές στον θεσμό από το 1974 και μετά

«Η αλήθεια είναι πως ίσως και να είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι ίσως να υπάρχει η πιθανότητα στη σκηνή της Eurovision να σου κοπούν τα πόδια και είπα "αντιμετώπισε το”. Έγινε όμως το ακριβώς αντίθετο. Πάτησα τα πόδια μου πάνω στη σκηνή και ένιωσα ένα πράγμα λες και ήρθε μια θεϊκή δύναμη, μια ενέργεια θεϊκή, που μου έδωσε έναν αέρα, μια αυτοπεποίθηση, ένα θάρρος του τύπου ένιωσα "γεια σας, καλησπέρα, ήρθα, πάμε”»

Αυτό το τελευταίο ή κάτι παρόμοιο συνήθως το λένε στα σκυλάδικα όταν βγαίνει το όνομα. Προτείνω όταν βγει να τραγουδήσει να πει "Καλησπέρα και καλή βραδιά"

Ακούστε άλλη μια φορά το Sirens από τα studio monitors σας. Όχι ακούστε το και φανταστείτε την εισαγωγή στην πίστα.........................
ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ :ROFLMAO:

Η Μπιλι Άιλις της Ελλάδος θα έλεγαν και θα την αποθέωναν.

Να ρωτήσω κάτι? Του χρόνου μπορούμε να το στείλουμε ή επειδή έχει κατατεθεί το κάψαμε? :ROFLMAO:

Ας θυμηθούμε ως τότε για άλλη μια φορά, όλες τις ελληνικές συμμετοχές στον θεσμό από το 1974 και μετά

Έχουμε πολύ cringe στο ιστορικό μας, χωρίς να μου αρέσουν ιδιαίτερα ξεχωρίζω το ''Χόρεψε'' του 97 και τη Γαρμπή γιατί ήταν ωραία στα νιάτα της. Α και τον Ρακιτζή, ιδιαίτερα τον μπασίστα της μπάντας που έσωσε την κατάσταση με τις ρομποτικές κινήσεις του

Έχουμε πολύ cringe στο ιστορικό μας, χωρίς να μου αρέσουν ιδιαίτερα ξεχωρίζω το ''Χόρεψε'' του 97 και τη Γαρμπή γιατί ήταν ωραία στα νιάτα της. Α και τον Ρακιτζή, ιδιαίτερα τον μπασίστα της μπάντας που έσωσε την κατάσταση με τις ρομποτικές κινήσεις του
Το SAGAPO. είναι κομματάρα., all time classic.

Κωστάκης, έχουμε αλλαγές της τελευταίας στιγμή που φέρνουν... ανατροπές στη σκηνική μας παρουσία και που σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα καταπλήξουν.

Θα βγαλει τα γυαλια της;
Σύμφωνα με το έγκριτο ρεπορτάζ θα συμβούν τα ακόλουθα καινοφανή:

"Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Eurofans, στα τελευταία δευτερόλεπτα του τραγουδιού προστέθηκε μια απότομη παύση, κατά την οποία η σκηνή βυθίζεται στο απόλυτο σκοτάδι, δημιουργώντας μια παγωμένη στιγμή αγωνίας. Μέσα σε αυτή τη σιγή, η χορεύτρια που βρίσκεται κρυμμένη πίσω από τον βράχο τραβά το εξωτερικό φόρεμα που φορά η Κλαυδία, αποκαλύπτοντας ένα δεύτερο, εντυπωσιακό κομμάτι που φορά από κάτω.

Πρόκειται για μια σκηνική αποκάλυψη που σχεδιάστηκε με θεατρική ακρίβεια και συγχρονισμό κι έρχεται να οπτικοποιήσει το βασικό νόημα του τραγουδιού, το πέρασμα στο φως. Η παύση και η αποκάλυψη συνοδεύονται αμέσως μετά από μια εκτυφλωτική λάμψη που πλημμυρίζει τη σκηνή".

Σύμφωνα με το έγκριτο ρεπορτάζ θα συμβούν τα ακόλουθα καινοφανή:

"Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Eurofans, στα τελευταία δευτερόλεπτα του τραγουδιού προστέθηκε μια απότομη παύση, κατά την οποία η σκηνή βυθίζεται στο απόλυτο σκοτάδι, δημιουργώντας μια παγωμένη στιγμή αγωνίας. Μέσα σε αυτή τη σιγή, η χορεύτρια που βρίσκεται κρυμμένη πίσω από τον βράχο τραβά το εξωτερικό φόρεμα που φορά η Κλαυδία, αποκαλύπτοντας ένα δεύτερο, εντυπωσιακό κομμάτι που φορά από κάτω.

Πρόκειται για μια σκηνική αποκάλυψη που σχεδιάστηκε με θεατρική ακρίβεια και συγχρονισμό κι έρχεται να οπτικοποιήσει το βασικό νόημα του τραγουδιού, το πέρασμα στο φως. Η παύση και η αποκάλυψη συνοδεύονται αμέσως μετά από μια εκτυφλωτική λάμψη που πλημμυρίζει τη σκηνή".

2.33

You can't teach an old dog new tricks

You can't teach an old dog new tricks
Ναι ρε συ... Μιλάμε το 2002 όταν είμαστε εκεί, το έκανε η νικήτρια. Έκτοτε και αν δεν το είδαμε...

Εγώ πάντως λάτρεψα αυτό: "δημιουργώντας μια παγωμένη στιγμή αγωνίας".
Περιμένω δε εναγωνίως σχόλιο Cos

"Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Eurofans, στα τελευταία δευτερόλεπτα του τραγουδιού προστέθηκε μια απότομη παύση, κατά την οποία η σκηνή βυθίζεται στο απόλυτο σκοτάδι, δημιουργώντας μια παγωμένη στιγμή αγωνίας.
μμμμμμ.... τα πιάσαμε τα λεφτά μας.
Ούτε μια θέση παραπάνω δε μας φέρνει αυτό.
Είναι τόσο παράταιρο το τραγούδι σε σχέση με τα άλλα που χάρη μας κάνουν και που παίρνουν συνεντεύξεις. Χαχανίζουν πίσω από την πλάτη μας.
BARBZ ή ΤΑΝΚΣ :ROFLMAO:

έρχεται να οπτικοποιήσει το βασικό νόημα του τραγουδιού
μμμμμμ.... τα πιάσαμε τα λεφτά μας.
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι όταν αρχίζουν οι... παπάτζες με τα "βαθύτερα νοήματα", εκεί έχουμε πρόβλημα.
Ότι είναι winning material πάει μόνο του, δεν έχει ανάγκη από "ερμηνείες" και "νοήματα".

Νομίζω ότι χτυπήσατε στην καρδιά του προβλήματος. Δεν μας φταίει η ποιότητα κλπ κλπ κλπ, μας φταίει ότι το υπεραναλύουμε (το οποίο δεν είναι κακό, αρκεί να μην μας χαλάει τη... διάθεση! )

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back