hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.2%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 22.2%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.9%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 17.8%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.7%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 11 24.4%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    45
Πάντως για την ώρα στηρίζω... Ισπανία- Melody
καθοδικά φωνητικά αγωνίας.
Και όρους φωνητικής στο queue! Είδατε η ΕΡΤ, που θέλανε να την κλείσουν :ROFLMAO:

Όχι, πείτε μου τώρα... Είναι δυνατόν οι Beatl... συγνώμη οι Πορτογάλοι να περάσουν τελικό με tele;

Οι νικητές τα πήγαν πολύ καλά στη σκηνή.
Έχει πολύ καλές μπαλάντες θα έλεγα. Και των Ουκρανών καλό. Που πάμε εμείς οι κακόμοιροι........ χωρίς την BARBZ................. Οδεύουμε ολοταχώς εις τον εξευτελισμόν :ROFLMAO: την ταπείνωση της μη πρόκρισης.

Και των Ουκρανών καλό.
Για τα αυτιά μου, αμιγώς μουσικά είναι το πιο άρτιο και ενδιαφέρον. Βέβαια, αυτό το ΄70ς τσίου - μπίου της εμφάνισης δεν μου άρεσε.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    1.3 MB · Εμφανίσεις: 0
Ένας ημιτελικός καθαρό βάσανο. Ένα από τα τιμήματα που πληρώνω που είμαι παντρεμένος ( «Έλα αγάπη μου να δούμε Eurovision, να σχολιάζουμε τις συμμετοχές..» ). Το στανιο μου, μέσα… Βιασμός της αισθητικής μου, κανονικός. Τουλάχιστον παλιά βλέπαμε και κάνα ωραίο μωρό, τώρα πρέπει να βολευτούμε με την χοντρό-μπούτα της Ισπανίας και να πούμε ευχαριστώ…

Το μοναδικό πραγματικό τραγούδι που άξιζε τον χρόνο του στην σκηνή, είναι το εξαιρετικό του νέου (ανορεξικού) Bowie από την Ιταλία.

Έχει δίκιο ο Κωνσταντίνος, η Barbz θα ήταν όαση και θα σάρωνε. Αλλά εμείς θέλαμε τον Τούρκο-αμανέ…

Ναι, τόλμησα και το είπα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back