hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.2%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 22.2%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.9%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 17.8%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.7%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 11 24.4%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    45
Ελβετία ο καιρός είναι γαμάτος,όλοι είναι έξω και ακόμη δεν πέτυχα κάποιον που να μου είπε ότι θα κάτσει να δει Γιουροβίζιον κι ας διοργανώνεται εδώ..
Μπορεί να σου λένε ψέματα ή να μη σου λένε την αλήθεια.

Ή μπορεί να μην είναι στην Ελβετία. Μπορεί να είναι στο Λιανοκλάδι και να τον κοροϊδεύουνε.
Όλοι οι Ελβετοί θα είναι στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα και θα ακούνε. Απλά είναι της τελευταίας στιγμής.

2.8 μιλιονια Ελληνες στην τουβου περσυ, μονο 600 χιλιαδες Ελβετοι.

Και ηταν και φαβορι αυτοι, το πηραν κιολας, εμεις δεν ειχαμε ελπιδα.

Αλλιως θα ηταν ακομη μεγαλυτερη η διαφορα πιστευω.

Όλοι οι Ελβετοί θα είναι στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα και θα ακούνε. Απλά είναι της τελευταίας στιγμής.

Οι Ελβετοί είναι της τελευταίας στιγμής;
Ρε τι μαθαίνουμε στο noiz 😅

Μετά από την ακρόαση των κομματιών, θα ήθελα να ξεκινήσω εκφράζοντας τον βαθύτατο θαυμασμό μου για το σύνολο των φετινών παραγωγών και των ερμηνευτών. Πραγματικά, εξαιρετικο ηχητικό, ενορχηστρωτικό και ερμηνευτικό επίπεδο που θα έλεγα σου κόβει την ανάσα, εκτός της Κύπρου :ROFLMAO:

Πάμε χωρίς καθυστερήσεις στην κριτική μου για τις χώρες

Αλβανία: Μια μελωδία τόσο αδιάφορη που θα μπορούσε να είναι ο ήχος αναμονής σε τηλεφωνικό κέντρο.

Αρμενία: Κάτι έχει. Δεν είναι αριστούργημα, αλλά τουλάχιστον δεν αλλάζω κανάλι αμέσως.

Αυστρία: Έχει μια "βαθιά" ατμόσφαιρα, σαν φιλοσοφική συζήτηση αργά το βράδυ. Ή απλά μελαγχολία επικουρείου επιπέδου.

Αζερμπαϊτζάν: Ξέρεις ότι δεν είναι και το καλύτερο, αλλά για κάποιο λόγο το σιγοτραγουδάς.

Κροατία: Υπάρχει μια "ένταση" που σε κρατάει λίγο. Σαν να περιμένεις να δεις αν θα σκάσει καταιγίδα ή απλά θα ψιχαλίσει.

Γαλλία: Αυτό το στυλ τραγουδιού είναι για μένα ότι πιο απεχθές. Αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι έχει ένα πιστό κοινό, σαν τους οπαδούς μιας cult ταινίας που κανείς άλλος δεν καταλαβαίνει. Οπότε, μπορεί να θριαμβεύσει

Γεωργία: Η κοπέλα είναι εντυπωσιακή, δεν λέω. Και το τραγούδι είναι μια χαλαρή μπαλάντα. Μπορεί να κάνει την έκπληξη από το πουθενά,

Γερμανία: Δεν τιμά την "παράδοση" αυτού του είδους. Σαν να περιμένεις black metal και σου έρχεται... Schlager. Απογοητευτικό.

Ισλανδία: Έχει μια δυναμική που μπορεί να την πάει αξιοπρεπώς. Σαν ένα κύμα που δεν είναι τεράστιο, αλλά φτάνει στην ακτή με δύναμη.

Ιρλανδία: Έχω ένα περίεργο προαίσθημα. Μπορεί να είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις ή να γίνει κάρβουνο στις φλόγες της αποτυχίας. Η μοίρα του είναι αμφίβολη

Ισραήλ: Μετά τα σχόλια της περσινής για τη Μαρίνα, δεν έχω καμία διάθεση να το ακούσω. Θα πάω μάλιστα στην τουαλέτα να ξαλαφρώσω την ώρα που θα το παίζει. Τους εύχομαι τα χειρότερα, να πάνε χειρότερα από το δικό μας.:ROFLMAO:

Μάλτα: Θέλει αυτό που θέλω κι εγώ απλά πολύ περισσότερο. Αδυνάτισμα.

Ολλανδία: Είναι από αυτά που μου προκαλούν μια αλλεργική αντίδραση, όπως και κάτι άλλο που είπαμε πριν. Όμως, μάλλον θα πάει καλά

Νορβηγία: Πιασάρικο, αλλά τόσο δοκιμασμένο

Πολωνία: Μπορεί να είναι λίγο "ρετρό", αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Της μόδας πάντως δεν είναι.

Πορτογαλία: Συμπαθητικό, αλλά δε βλέπω να κουμπώνει με το φετινό mood.

Σερβία: Ωραίο τραγούδι, με μια ωραία αίσθηση.

Σλοβενία: Κι αυτό ωραίο, έχει μια δική του γοητεία.

Ισπανία: Πιασάρικο και η πιο ωραία γκόμενα του διαγωνισμού. Σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Σουηδία: Από τα φαβορί, δεν χωράει αμφιβολία. Μπορεί και να το σηκώσει, είναι πολύ "στιλάτο" και πιστεύω θα αρέσει στον κόσμο.

Ελβετία: Γλυκό, όμορφο και με μια στροφή"ταγκό. Μια ευχάριστη έκπληξη. Γιατί όχι.

Ουκρανία: Συμπαθές, αλλά η θέση του είναι αμφίβολη.

Ηνωμένο Βασίλειο: Έχει μια φρεσκάδα, αλλά μπορεί να πάει και στον πάτο. Ελπίζω εις το όνομα της Μέγκαν, Δούκισσας του Σάσσεξ να μην πατώσει.

Αυτά είχα να πω,

Σουηδία: Από τα φαβορί, δεν χωράει αμφιβολία. Μπορεί και να το σηκώσει, είναι πολύ "στιλάτο" και πιστεύω θα αρέσει στον κόσμο.
Δηλαδή αυτή η χλιαρή σούπα, που άνετα θα μπορούσε να είναι σούπα με προέλευση κάποια βαλκανική χώρα, μας λες ότι σου άρεσε;

Μάλιστα... μάλιστα... :unsure:

Δηλαδή αυτή η χλιαρή σούπα, που άνετα θα μπορούσε να είναι σούπα με προέλευση κάποια βαλκανική χώρα, μας λες ότι σου άρεσε;

Μάλιστα... μάλιστα... :unsure:
Η κριτική μου είναι και βάση των τάσεων που πιστεύω ότι επικρατούν στη μουσική αυτή τη στιγμή.
Δεν είναι αυστηρά για το τι μου αρέσει και τι θεωρώ καλύτερο μουσικά.
Εξάλλου από όλα, φέτος μόνο το SIRENS της BARBΖ μου αρέσει.
Κανένα από τα άλλα δε θα το άκουγα ξανά. Της ΒΑRBZ το έχω κρατήσει και το ακούω.

Είναι θέμα σχετικότητας. Σε σχέση με τις άλλες μπούρδες είναι όαση στ' αυτιά. Το ίδιο έπαθα κι εγώ όταν τα άκουσα με τη σειρά προχτές.

ΥΓ ο πρώην ΑΜΤΜΛ ήταν πολύ ευγενικός στην κριτική του για τα τραγούδια.

Η κριτική μου είναι και βάση των τάσεων που πιστεύω ότι επικρατούν στη μουσική αυτή τη στιγμή.
Θέλω να μου πεις που επικρατεί αυτή η μουσική τάση αυτή τη στιγμή, σε αυτή την ήπειρο, σε αυτόν τον πλανήτη, σε αυτό το ηλιακό σύστημα και σε άλλα γνωστά μέρη του γαλαξία μας...
Που επικρατεί αυτό το κακόγουστο "φολκλόρ"; Για πες...

Θέλω να μου πεις που επικρατεί αυτή η μουσική τάση αυτή τη στιγμή, σε αυτή την ήπειρο, σε αυτόν τον πλανήτη, σε αυτό το ηλιακό σύστημα και σε άλλα γνωστά μέρη του γαλαξία μας...
Που επικρατεί αυτό το κακόγουστο "φολκλόρ"; Για πες...

Στις αποδόσεις. :D Και ως eurovisionologos έχω μελετήσει πολύ και τώρα δεν μπορώ να τα βάλω όλα σε ένα post. Μπορώ να σου αναφέρω πως η επιστημονική κριτική μου μέθοδος περιλαμβάνει.
Την παράδοση της χώρας, την ποιότητα της συμμετοχης, τη δημοφιλία του καλλιτέχνη, τη σκηνική παρουσία αλλά και τη στρατηγική ψηφοφορία μιας η Σουηδία έχει συμμαχία με χώρες που ψηφίζουν συνήθως σουηδικές συμμεχοτές, την απήχηση στο κοινό που περιλαμβάνει η μελωδία, την απόδοση του θέματος από τους στίχους και μέσω της σκηνικής παρουσίασης που προδιαθέτει το clip. Είναι τραγούδι προσεγμένο. Τώρα δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να απολογούμαι, να αποδείξω κλπ. Στη Eurovision δε τέτοια τραγούδια έχουν πάρει ιστορικά καλές θέσεις, διασκεδάζουν ρυθμικά το κοινό κλπ.

την ποιότητα της συμμετοχης
Ήμαρτον...
τη δημοφιλία του καλλιτέχνη
Ποιοι είναι αυτοί οι πουθενάδες;
τη σκηνική παρουσία
Λυπήσουμε...

Όταν μου είπε ο @Nestoras που το άκουσε στον σουηδικό τελικό, ότι είναι μαύρο χάλι, τον θεώρησα υπερβολικό. Ρε sir Σουηδία είναι, πόσο μάπα να είναι; του είπα.

Τελικά είχε απόλυτο δίκιο. Κουφάθηκα όταν το άκουσα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι η Σουηδία είχε στείλει αυτό το κακόγουστο πράγμα.

Ήμαρτον...

Ποιοι είναι αυτοί οι πουθενάδες;

Λυπήσουμε...

Όταν μου είπε ο @Nestoras που το άκουσε στον σουηδικό τελικό, ότι είναι μαύρο χάλι, τον θεώρησα υπερβολικό. Ρε sir Σουηδία είναι, πόσο μάπα να είναι; του είπα.

Τελικά είχε απόλυτο δίκιο. Κουφάθηκα όταν το άκουσα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι η Σουηδία είχε στείλει αυτό το κακόγουστο πράγμα.
Στη Σουηδία είναι δημοφιλείς όπως και το είδος αυτό και από ότι γνωρίζω και τις σκανδιναβικές χώρες.
Θα δούμε ποιος από εμάς είναι τελικά το σημείο αναφοράς για τέτοια μετά από τα ουρλιαχτά του πλήθους και τα αποτελέσματα. :ROFLMAO:

Στη Σουηδία είναι δημοφιλείς όπως και το είδος αυτό
Και αυτό είναι δημοφιλέστατο και 100% σουηδικό προϊόν. Τους δίνω ιδέες για του χρόνου 😉

Και αυτό είναι δημοφιλέστατο και 100% σουηδικό προϊόν. Τους δίνω ιδέες για του χρόνου 😉

Παρωχημένο για το ύφος, τις τάσεις του διαγωνισμού. Μια χαρά θα τα πάνε οι Σουηδοί και λόγω της παραδοσιακής ψηφοφορίας. Τολμούν.
Ας πηγαίναμε με το Βάλε. :mad: Έστω.
Τι πήγαμε με αυτό το μοιρολόι και τα αχ βαχ.
Τελείως παράταιρο με τις άλλες συμμετοχές.
Τι έγκλημα που δεν πήγαμε με την BARΒΖ. :mad::mad::mad:
Πάω να ανοίξω το home studio, μου τη βάρεσε. :ROFLMAO:

Ο τύπος έχει δηλώσει ότι δεν ανήκει στο σινάφι των πολιτικών και ότι δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική, και πραγματικά ότι θέμα και να πιάσει το πολιτικοποιεί στο έπακρο, ξέρει όλα τα παρασκήνια ποιος σχεδιάζει τι και γιατί, ακόμη και στον ύπνο του σχεδιάζει την επιστροφή του, η πολιτική είναι το μονό του ενδιαφέρον και έννοια, προκύπτει από ολα τα βίντεο του. θα μου πεις βλέπεις Μπογδανο; Ε ναι βλέπω μερικά, έχει πλάκα, αλλά δεν κάνω subscribe γιατί δεν θέλω να με μετρήσει για ψηφαλάκι όταν θα συγκεντρώνει τα προσόντα του για την επιστροφή στα πράγματα ο κατα τα αλλα απολιτίκ

Last edited:
για την επιστροφή στα πράγματα
1746912926825.webp

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back