- Πόντοι
- 438
Δεν αναφερόμουν σε εσένα αλλά στο Ισραήλ που χρησιμοποιεί το περιστατικό για να κάνει πολιτική και να τσιμπήσει και ψηφαλάκιαΕγω τα λέω τσεκουρατα. Δεν έχω ανάγκη προκσλυμματων, υπαινιγμων κλπ
Δεν αναφερόμουν σε εσένα αλλά στο Ισραήλ που χρησιμοποιεί το περιστατικό για να κάνει πολιτική και να τσιμπήσει και ψηφαλάκιαΕγω τα λέω τσεκουρατα. Δεν έχω ανάγκη προκσλυμματων, υπαινιγμων κλπ
Eγώ είμαι το Ισραήλ. Είμαι ΜΟΣΑΝΤ. Ήμουν επιχειρησιακός στην "Οργή του Θεού". Άπαξ ΜΟΣΑΝΤ, πάντα ΜΟΣΑΝΤΔεν αναφερόμουν σε εσένα αλλά στο Ισραήλ που χρησιμοποιεί το περιστατικό για να κάνει πολιτική και να τσιμπήσει και ψηφαλάκια
Λάθος - τα υπόλοιπα εδώ - Code Of Conduct - Respect Political NeutralityΕνός θέματος που είνσι πολιτικοποιημενο ανέκαθεν, εθιμικα, απο την αρχή μέχρι το τέλος του διαγωνισμού μέσω μέσω των διοργανωτών κακ κακ των συμμετεχόντων χωρών.
To εθιμικό είναι ισχυρότερο του Code Of Contuct. Και σε έναν Code Of Contuct να υπάρχουν ρητά άρθρα, τις περισσότερες φορές είναι στην ευχέρεια της επιτροπής, γιατί επιτροπή υπάρχει που τα διαχειρίζεται αυτά με αντίστοιχο πλαίσιο να τα παραβλέψουν, να τα αμβλύνουν και αντίστοιχα να προβούν και στο ελάχιστο αμα λάχει των κυρώσεων που μπορεί να προτείνουν να επιβληθούν από τη διοργανώτρια αρχή κ.α. Ιδιαίτερα στην εποχή μας αυτά είναι πιο........ flexible. Η πολιτικοποίηση εξάλλου έχει μια πολυδιάστατη έννοια για την κοινωνική και πολιτική ζωή. Αυτά που λέει ο Code of Contuct δεν τηρούνται ούτε στην ψηφοφορία που ήτο συνυφασμένη ανά τις δεκαετίες .... πολιτικά.Λάθος - τα υπόλοιπα εδώ - Code Of Conduct - Respect Political Neutrality
Ξανά λάθος, γιατί πέρσι ο Ολλανδός πήρε την άγουσα για παράβαση των κανονισμών.To εθιμικό είναι ισχυρότερο του Code Of Contuct.
ε, μου δίνεις ένα ακραίο θα έλεγα συγκεκριμένο παράδειγμα το οποίο είχε συζητηθεί και πέρσι αμφιλεγόμενα και δεν αναιρεί τα δικά μου.Ξανά λάθος, γιατί πέρσι ο Ολλανδός πήρε την άγουσα για παράβαση των κανονισμών.
Δεν ξέρω γιατί κάποιοι νομίζετε ότι ο διαγωνισμός είναι "παιδική χαρά"... Εξάλλου (και πάλι) οι κανονισμοί είναι σαφέστατοι:
Professional Behaviour
The ESC is a professional workplace. You must maintain a respectful, courteous and professional attitude at all times while performing duties in relation to the ESC. Everyone must be treated with kindness, respect, fairness, courtesy and on an equal basis. A non-exhaustive list of prohibited behaviours is attached to this Code of Conduct.
Κοινώς, δεν πάμε εκεί για να... χασμουριόμαστε στην press conference![]()
Λοιπόν, πρώτον, με αλφαβητική σειρά παρουσίασης ο διαγωνισμός είναι καταδικασμένος να ξεκινάει με την Αλβανία... ευτυχώς που το κάνουν μόνο στα βιντεακια του youtube. Δεύτερον η Αυστρία έχει κατέβει με πολύ δύσκολο για live κομμάτι και θα έχει ενδιαφέρον το πως θα τα πάνε στο επί σκηνής. Τρίτον το Λουξεμβούργο το πέταγα στο πάτωμα, για το κομμάτι δεν έχω σχόλιο. Τέλος η Σουηδία δεν πρέπει να κερδίσει φέτος, το κομμάτι είναι τραγικό και πιθανότατα ΑΙ
Έκαναν και αυτοι οι αρούκατοι τα έκτροπά τους3- Στηρίζω αναφανδόν... Ισπανία.
Βάλε όμως χώρα στα 27, 33 και 36, εκτός φυσικά από την εποικοδομητική κριτικήit: δεν πιστεύω ότι μου πήρε σχεδόν μια ώρα να το γράψω όλο αυτό